30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

hemen evlenecek degılsın ya

baktın uyusamıyorsun tesekkur eder hayatında basarılar bılersın

Gülümsün kızcam bak sana
Herksin tanışmasının bir yolu vardır hayatta.
Sizinkide bu olmuş ne var bunda. Kimine iş kimine kurs kimine otobüs durağında kosmet lur. Kiminede birisi vesile olur c
Ay git tanış sende saçmalama. Belki kısmetin o çocuk. Başkasımı aldın götürsün kısmetni.
İyi akşamlar yavrularrrr

otobus duragında tanısan bır suru ınsan var

gorucu usuluyle evlenmıs ana babalarımızın evlılıklerı ne kadar sağlam

gülümsün yazdıklarını okuyunca ben bile gerildim buradan... biraz rahat, sakin ol, çoğu kişi birbirini tanımadan, arkadaş ya da akraba tavsiyesiyle zoraki buluşup,ondan sonra aşık olup evleniyor.bu da bir tanışma vesilesi sonuçta, çocukla şartlar gereği karşılaşmamış olabilirsiniz,belki de her gün aynı otobüse biniyorsunuz,tesadüf bu ya... bir de çocuğun memleketi, mesleği,yaşı uygun. hayat görüşleriniz benzerse,aranızda hoş sohbet,elektrik olursa neden olmasın... önemli olan bir şekilde tanışabilmek, tanışmanın nasıl olduğunun bir önemi yok bence...
ama bu kadar çok kasıyorsan bence soyadını biliyorsan facebook u falan varsa oradan baksan, en azından bir kanıya varırsın hakkında...

Sağ ol Turkuaz,
"tamam" dedim zaten, görüşeceğiz mecbur.

soyadını öğrenirsem faceden bakmak benim de aklıma geldi. (adını da bilmiyorum işte buna kızıyorum zaten. hiçbir şey bilmiyorum. tabii buluşmadan önce öğreniriz de :) )
sağ ol aslı yazdıkların için.

bir şekilde öğrenmeye çalış bence, belki görünce beğeneceksin ve acaba ne giysem telaşına düşeceksin bu kez, belli mi olur bu işler

Face de aynı isim soyisime bir sür kişi var.
Bence Bakma faceden filan.
İçinde bir beklenti oluşmasın.
Gittiiğinde gör.
Belki facede beğenmicen. Ön yargından dolayı elektrik alamazsın bu defa. Belkide elektrik alıp bişi olcak aranızda.

memleketini,işini biliyormuş,o yüzden bulabilme ihtimali var... ben önce face ten bakması taraftarıyım, az çok bir kanı edinir,çok kasmış zaten,biraz belirlilik olur rahatlar en azından...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…