- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #16.641
o zaman tavsiye ederim. özellikle hırçın sevgilim den çok etkilenmiştim.
Bi bakıyım ben oraya canım. Sağolasın. :)
Ben de onu düşünmüştüm izlemek için.
İsmi beni çağrıştırdı. :)
çok güzel çerez setleri ve kaseler var. ben almıştım siparişi de güzel kırmadan getiriyolar
aaa evet, valla tuğçcim nişanlı bir kızın yeniden hayata tutunmasını anlatan çok eğlenceli, sürprizli bir film
Ben de onu düşünmüştüm izlemek için.
İsmi beni çağrıştırdı. :)
aaa tam benlikmiş :)
izlemeliyim merak ettim :)
bi amerikan bir de kore yapımı var galiba kore yapımı olanı izle derim daha güzeldi
bu filmin çekik gözlü versiyonu muhteşemdi
evet limon. abd ve kore yapımı var .. bana da kore yapımını önerdiler, ama ben amerikan olanı izledim. onu bulabildim çünkü..
aslı sen en iyisi The Smurfs-Şirinler izle valla ben çok sevmiştim, çok eğlenceli,
onda artık gülmekten ağlarsın
ben ikisini de izledim. amerikan yapımların romantik komedileri açmıyor artık beni
kore, hint daha sıcak
bunu görmedim ben o siteden mi? ben hep kütahya porselen alıyorum.. Bi de BİEV çok renkli
Ben izlemiştim.
İkincisi de çıktı onu da izlemek lazım. :)
orda olmayabilir, kendi sitesi var birde indirim sitelerine giriyor sık sık. kütahyanın bildiğim kadarıyla arkadaşım keramika almıştı bana svedim. kahvaltı seti de var bu modelde bi dolaş derim.
beni unuttun mu Fountain.. sevgiler iyi geceler
2.scisi ramazan da çıkmıştı sanırım, bende izlemedim..
aslı, Nolan'ın kurgusu içinde boğulmamıştır umarım :106::106:.. o adamın bir filmi daha vardııı
petunyacım nıck bıraz zor ya ondan yazamadım yanlısda yazsam olmaz adını yazamadıgım dedım ya zaten.nasılsın petunya ?artık unutmam senı ok))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?