30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

petunya sen nerde yasıyordun kac yasındasın?sanırım sen calısıyorsun gunduz gormedım de..

bu arada porselenler mı gordum sankı hayırdırkımı evlendırıyoruz bır durum varda ban mı anlatmıyorsunuz bakıyım...

teşekkür ederim canım iyiyim
sen nasılsın
klasik bir iş gününün ardından, spor yaptık
şimdi de aslı ya film arşivi yapıyorum

hangi sporu ıcra edıyorsun ? spor salonuna gıdıyorsun anlasılan...formun yerınde o zaman kılon falan))ıyı bırsey tebrık ederım..fılm arsıvı ben fılm ızlemeyı cokseverım 7 8 tane ayırdım ızlıycem fırsat bulunca)))

aşk olsun :26: geçen akşam o kadar konuştuk 83 lüyüm, sen neden çalışmıyorsun dedim..

sıraya girdik canım, zamanı gelince nasip-kısmet olursa evleneceğiz inşallah ..

spor salonuna gidiyorum canım.. akşamları.. koşu bandı vs

aşk olsun :26: geçen akşam o kadar konuştuk 83 lüyüm, sen neden çalışmıyorsun dedim..

sıraya girdik canım, zamanı gelince nasip-kısmet olursa evleneceğiz inşallah ..

petunya özür dılerım unutmadım aslında gercekten...

orası oyle tabıkı nasıp kısmet olunca olacak..ben topıkte bır takım resımler gordum sankı ondan sormustum..

petunya özür dılerım unutmadım aslında gercekten...

orası oyle tabıkı nasıp kısmet olunca olacak..ben topıkte bır takım resımler gordum sankı ondan sormustum..

ben eklemiştim hoşuma giden şeyleri evlenemsekte kendimize alırız

çok tatlılar

ben eklemiştim hoşuma giden şeyleri evlenemsekte kendimize alırız

çok tatlılar

ay ıyı yapıyorsun canım ınternetten mı guvenılır bır sıte mı bıev?

bır gun kısmet olacak allahın ıznıyle..))al ve ekle burayada bende bakarım..benımde ceyızler var ama bazılarını anneme verdım anılar yukluydu uzerınde o sebepten..yepyenı seyler aldım ama yenı yakın..modern az ama öz almak lazım

Hırçın Sevgilim

Cesaretin var mı Aşka? - Jeux d'enfants

The Wov

izle canım bunlardan birini.. aşk filmi seveceğini düşünüyorum

duygusal aşk filmleri tercih etmiyorum canım, karar değiştirerek bay evet komedi filmi izledim,onda bile bir yerinde biraz ağladım, düşün artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…