30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

petunya kolay gelsın tek mı yasıyorsun?bende evde cok ıs yaparım calıssamda calısmasamda napıyım annem yetısemıyor..

günaydın canım, ben yemek yapmayı ve odamı toplamayı daha çok severim. diğer işleri annem yapar genelde.. ama o da yetişemiyor malum, bazen çalıştığım için evi çok boşluyorum
arada yardım etmek lazım tabii..
otel gibi kullanmak olmuyor

pazar kahvaltılarını seviyorum..
görüşürüz kızlar

aslı sevdin demek filmi

Son düzenleme:
pazar kahvaltılarını seviyorum..
görüşürüz kızlar

aslı sevdin demek filmi

dün geç yattım bayağı,bugün de geç kalktım, sersem gibiyim
evet beğendim canım,zaten önceden de önerenler olmuştu ama duygusal diye kaçınmıştım açıkçası,sonra kendinden mi neden kaçıyorsun dedim ve izledim, bir de altyazılı kore versiyonundan izledim, konuşmaları biraz komik geldi bana, uzata uzata konuşuyorlar,o yüzden mi nedir tahmin ettiğim kadar ağlamadım,sadece sonunda ve bir yerinde ağladım,yani benim için yine de büyük başarı

Son düzenleme:
Bende pazar kahvaltılarına bayılıyorum petunya

Aslı ben hiç aşk-meşk filmleri falan izlemiyorum valla ne zamandır ruhum daralıyor,aşksız olduğum aklıma geliyor

O yüzden nerede gerilim-korku varsa benim filmlerim..bir de ekim ayı zor geçecekmiş yaaff,gökyüzü öyle diyormuş

valla bende de bir ağlama istekleri,bi gel-gitler,bi ruh dalgalanmaları falan napıcam bilmem,bu reglinin yaklaşmasından da olabilir tabi

Bende ki durumlar böyle işte.şimdi de nevresimleri değiştirip,çamaşır yıkayacağım...azcık hamarat olayım değil mi:)

korku izleyemiyorum ben, aşk filmlerinden ben de kaçıyorum, kavuşamayan aşıklar olsun,kavuşup mutlu olanlar olsun, hepsinde ağlıyorum çünkü ama dün izlediğim film komikti aynı zamanda,beklediğim kadar ağlamadım,iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…