- 2 Ağustos 2013
- 4.132
- 3.935
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #16.881
Hayır Petunya bu 2011 yapımı olan film..oyuncular François Cluzet,Omar Sy,..iyi ki söyledin aynı isimde leonunda filmi vardı sanırsam
ımdb:8.5 konuyu söylemeyeyim artık değil mi
yorgunluk çayı:) afiyet olsun. ben de odamı temizledim bugün,dışarı çıkmadım,zaten geç kalktım bayağı, film izleyeceğim birazdan:)
GÜLÜMSÜN ve FOUNTAİN unutmadan yarınki doğumgününüzü şimdiden kutluyorum, nice yıllara, sağlıkla,huzurla,sevdiklerinizle,eş ve çocuklarınızla birlikte inşallah...
Eki Görüntüle 824380
liseden, üniversiteden gözü evlilikte olmayan kız, erkek kim varsa evlenmiş, ister istemez moralim bozuldu, biz ne zaman evleneceğiz acaba...
bir ilişkin varmış. inşallah hakkınızda hayırlısı olur ikiniz içinde ..
bozma moralini aslı
Allah herkesin nasibini aırmıştır. Evlilik sonuç değil başlangıçtır..
senle aramızda 2 sene var, ben evlilik sendromunu geçtim, arkadaşlarım ikinci çocuklarını yapmaktan bahseder oldular:26:
muhabbetleri değişti, mama sandalyesi, kreşi, okulu vs..
düşün ve bunlara hazırla kendini
şaka bi yana, insan bunu gerçekten istemeli, yoksa birileriyle yarışmak için evlenilmez.. bugünlerin kıymetini bilmeli
hangi filmi izleyeceksin? life of Pie izlemişmiydin o da geldi aklıma şimdi:26:
aslıcım zaten nedense hep oyle olur ben hıc evlenmıycem dıyen hıc ıs guc bılmeyen kım varsa evlenır gıder..annem bana dıyo kı tostu yapamayan kuzenın evlendı sen becerıklısın dıye mı ıstedgın karsına cıkmıyor kızım..sen kaç yaşındasın bılmıyorum ama dıyorum kı artık cıksın karsına yasın oldu 31 yeter artık sende hayat yoldasını arkadasını bul artık..tıp tabı ılk gorus onemlı degıl desekde onemlı benım gozume yakısıklı gorunsun yeter o kadar yanı ama ruhunu sevmelıyım en cokda bunu hıssetmelıyım dıyorum..buraya yazan butun kızlara hayırlısını dılıyorum hepınız sıradan yazın mutluyum evlenıyorum deyın yada cocuk ıstıyorum dıye soyleyın ınsallah..
butun kızlara sevgıler..
ayyyy canım çok incesın unutmamışsın..teşekkur ederım..çok duygulandım yanımda olsan sarılıp öperdim aslı.yazdıklarına amın dedım canım darısı senınde basına allahın ıznıyle...)))
turkuazzzz.........
naber aslıııııııııııııııı
bende duş aldım battaniye altında tv izliyorum hava ne soğukk yaaaa
çayımı içtim meyvemi yedim, kremlendimmm
tırnaklarımı törpüledim ama yamuk
tv izliyom bir yandan da
birde eve iş getirmiştim onlarıda bayağı yaptım
sen neler yaptın
bugün geç kalktım bayağı zaten,günün yarısı öyle geçtievdeydim,biraz odamı temizledim, sonra da tembellik yapıp film izledim,internette takıldım,yapmam gereken işler vardı,yapmadım,sen iyisin maşallah
hadi iyi geceler aslıcığım ben yatayım çok uykum var
hadi iyi geceler aslıcığım ben yatayım çok uykum var
eğitim fuarı varmıs bir ziyaret et derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?