30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Hayır Petunya bu 2011 yapımı olan film..oyuncular François Cluzet,Omar Sy,..iyi ki söyledin aynı isimde leonunda filmi vardı sanırsam
ımdb:8.5 konuyu söylemeyeyim artık değil mi

evet ben leonun filmini biliyorum diğerini bilmiyorum ama bakarım.

ayyyy canım çok incesın unutmamışsın..teşekkur ederım..çok duygulandım yanımda olsan sarılıp öperdim aslı.yazdıklarına amın dedım canım darısı senınde basına allahın ıznıyle...)))

liseden, üniversiteden gözü evlilikte olmayan kız, erkek kim varsa evlenmiş, ister istemez moralim bozuldu, biz ne zaman evleneceğiz acaba...

aslıcım zaten nedense hep oyle olur ben hıc evlenmıycem dıyen hıc ıs guc bılmeyen kım varsa evlenır gıder..annem bana dıyo kı tostu yapamayan kuzenın evlendı sen becerıklısın dıye mı ıstedgın karsına cıkmıyor kızım..sen kaç yaşındasın bılmıyorum ama dıyorum kı artık cıksın karsına yasın oldu 31 yeter artık sende hayat yoldasını arkadasını bul artık..tıp tabı ılk gorus onemlı degıl desekde onemlı benım gozume yakısıklı gorunsun yeter o kadar yanı ama ruhunu sevmelıyım en cokda bunu hıssetmelıyım dıyorum..buraya yazan butun kızlara hayırlısını dılıyorum hepınız sıradan yazın mutluyum evlenıyorum deyın yada cocuk ıstıyorum dıye soyleyın ınsallah..

butun kızlara sevgıler..

benim söylediklerim geç bile kalanlar canım yoksa benimkilerden de 2. çocuğu doğuranlar var yarış yapmıyoruz tabi,yoksa biz de bi şekilde evlenirdik ama dediğim gibi aklı bir karış havada olanlar bile evlendiyse insan soruyor kendine ben ne yapacağım ne olacağım diye...

kısmet... ben 28,5 yaşındayım canım ama kaç yıldır çalışıyorum. sizlerin de hakkında hayırlısı olsun. ben de seninle aynı şekilde düşünüyorum canım. hakkımızda hayırlısı olsun,Allah iyi insanlarla,içimize sinen doğru kişilerle karşılaştırsın inşallah.

rica ederim canım,aklımdayken unutmadan şimdiden kutlayayım dedim amin,hepimizin başına inşallah.

turkuazzzz.........

naber aslıııııııııııııııı
bende duş aldım battaniye altında tv izliyorum hava ne soğukk yaaaa
çayımı içtim meyvemi yedim, kremlendimmm
tırnaklarımı törpüledim ama yamuk
tv izliyom bir yandan da
birde eve iş getirmiştim onlarıda bayağı yaptım
sen neler yaptın

bugün geç kalktım bayağı zaten,günün yarısı öyle geçti evdeydim,biraz odamı temizledim, sonra da tembellik yapıp film izledim,internette takıldım,yapmam gereken işler vardı,yapmadım,sen iyisin maşallah

iyiyim hamdolsun.
misafirlerim iyi geldi bayağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…