- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #16.921
ben kendıme dedım
kıme yazıkmıs anlamadım
Yıldız Tilbe daha güzel söylüyor ama tabii bu da güzel. bir de güzel şarkı[video=youtube;nYkVI7YZdCk]http://www.youtube.com/watch?v=nYkVI7YZdCk[/video]
aslı cansın, sağ ol.GÜLÜMSÜN ve FOUNTAİN unutmadan yarınki doğumgününüzü şimdiden kutluyorum, nice yıllara, sağlıkla,huzurla,sevdiklerinizle,eş ve çocuklarınızla birlikte inşallah...
Eki Görüntüle 824380
Aslı bu işler böyle, bundan adam olmaz dediğin tipler evlenir. Lisede falan ne kadar böyle tipler varsa hepsi anne olmuşlar. kısmet işte canım. :123:liseden, üniversiteden gözü evlilikte olmayan kız, erkek kim varsa evlenmiş, ister istemez moralim bozuldu, biz ne zaman evleneceğiz acaba...
bozma moralini aslı
Allah herkesin nasibini aırmıştır. Evlilik sonuç değil başlangıçtır..
senle aramızda 2 sene var, ben evlilik sendromunu geçtim, arkadaşlarım ikinci çocuklarını yapmaktan bahseder oldular:26:
muhabbetleri değişti, mama sandalyesi, kreşi, okulu vs..
düşün ve bunlara hazırla kendini
şaka bi yana, insan bunu gerçekten istemeli, yoksa birileriyle yarışmak için evlenilmez.. bugünlerin kıymetini bilmeli
Günaydın Bilgecanlar;
Şubat görünümlü bir Ekim sabahından günaydın!
Yıldız Tilbe daha güzel söylüyor ama tabii bu da güzel. bir de güzel şarkı
aslı cansın, sağ ol.
Aslı bu işler böyle, bundan adam olmaz dediğin tipler evlenir. Lisede falan ne kadar böyle tipler varsa hepsi anne olmuşlar. kısmet işte canım. :123:
Aynen...
Fountain, doğum günün kutlu olsun. Her şey gönlünce olsun. bu yaşın sana hayatının aşkını getirsin inşallah hayırlısıyla...
​
Senin de doğum günün kutlu olsun. (ilk defa bir insana senin de doğum günün kutlu olsun diyorum. +bayramınb kutlu olsun - senin de bayramın kutlu olsun gibi bir şey bu!doğum günün kutlu olsun gülümsün..
http://www.fantasygif.it/Saluti e Auguri/Buoncompleanno/auguri27.gif
selamlar
fountain ve gülümsün.
doğum gününüz kutlu olsun.nice sağlıklı yaşlar olsun inş.
Dilekleriniz kabul olsun inş.
Turkuaz ve Tuğçe, çok teşekkürler...GÜLÜMSÜN VE FOUNTAİN NİCE MUTLU SAĞLIKLI HUZURLU AŞKLI YILLARA .
Senin de doğum günün kutlu olsun. (ilk defa bir insana senin de doğum günün kutlu olsun diyorum. +bayramınb kutlu olsun - senin de bayramın kutlu olsun gibi bir şey bu!hem de sene olarak bile aynı gün doğmuşuz. sen saat kaçta doğmuşsun fountain? ben 17.55 gibi)[
turkuaz tuğçe bende çok teşekkür ederim..allah butun güzellıkleri hepimize yaşatsın..
gülümsün ben sabah doğmuşum aramızda tek fark bu.)))ama cok guzel bır tesaduf aynı yıl aynı gun ınsallah ıkımız ıcın bu yıl guzellıkler getırır..
Günaydın Bilgecanlar;
Şubat görünümlü bir Ekim sabahından günaydın!
Yıldız Tilbe daha güzel söylüyor ama tabii bu da güzel. bir de güzel şarkı
aslı cansın, sağ ol.
Aslı bu işler böyle, bundan adam olmaz dediğin tipler evlenir. Lisede falan ne kadar böyle tipler varsa hepsi anne olmuşlar. kısmet işte canım. :123:
Aynen...
Fountain, doğum günün kutlu olsun. Her şey gönlünce olsun. bu yaşın sana hayatının aşkını getirsin inşallah hayırlısıyla...
​
Senin de doğum günün kutlu olsun. (ilk defa bir insana senin de doğum günün kutlu olsun diyorum. +bayramınb kutlu olsun - senin de bayramın kutlu olsun gibi bir şey bu!hem de sene olarak bile aynı gün doğmuşuz. sen saat kaçta doğmuşsun fountain? ben 17.55 gibi)[
turkuaz tuğçe bende çok teşekkür ederim..allah butun güzellıkleri hepimize yaşatsın..
gülümsün ben sabah doğmuşum aramızda tek fark bu.)))ama cok guzel bır tesaduf aynı yıl aynı gun ınsallah ıkımız ıcın bu yıl guzellıkler getırır..
senin de doğumgünün tekrardan kutlu mutlu olsun
gülümsün fountan iyi ki doğdunuz herkes de bugün doğmuş
İyi akşamlr
Tv izliyorum bir sela vereyim dedim :)
Aslı yine yakalamışın detayı
Gülümsün kıs bilgecan değiliz biz
Biz senin bekar arkadaşarınız
Napıyorsunuz bekar ve genç insanlar
İyi akşamlr
Tv izliyorum bir sela vereyim dedim :)
Aslı yine yakalamışın detayı
Gülümsün kıs bilgecan değiliz biz
Biz senin bekar arkadaşarınız
Napıyorsunuz bekar ve genç insanlar
diğer kızlara da selam.., nasılsınız kızlar;
istanbul da bugün hava çok güzeldi ama akşam serinledi.
kısmet... ben 28,5 yaşındayım canım ama kaç yıldır çalışıyorum. sizlerin de hakkında hayırlısı olsun. ben de seninle aynı şekilde düşünüyorum canım. hakkımızda hayırlısı olsun,Allah iyi insanlarla,içimize sinen doğru kişilerle karşılaştırsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?