30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

ben kendıme dedım

kıme yazıkmıs anlamadım

Cocuga soyler gibi kendine dedin ya ben de cocuga soyler gibi sana dedim:))
Gec kalkmistim uyku tutmadi uyumaya calissam da. Sabah erken kalkilacak malum. Sen gec geliyorsun saat farkindan dolayi. Sen geldin diye niye gideyim ask olsun.

Günaydın Bilgecanlar;

Şubat görünümlü bir Ekim sabahından günaydın!

[video=youtube;nYkVI7YZdCk]http://www.youtube.com/watch?v=nYkVI7YZdCk[/video]
Yıldız Tilbe daha güzel söylüyor ama tabii bu da güzel. bir de güzel şarkı

aslı cansın, sağ ol.

liseden, üniversiteden gözü evlilikte olmayan kız, erkek kim varsa evlenmiş, ister istemez moralim bozuldu, biz ne zaman evleneceğiz acaba...
Aslı bu işler böyle, bundan adam olmaz dediğin tipler evlenir. Lisede falan ne kadar böyle tipler varsa hepsi anne olmuşlar. kısmet işte canım. :123:

Aynen...

Fountain, doğum günün kutlu olsun. Her şey gönlünce olsun. bu yaşın sana hayatının aşkını getirsin inşallah hayırlısıyla...
​

Son düzenleme:
amin inşallah bende burdakı tum kızların gırecegımız yenı senede hayatlarının asklarıyla karsılasmalarını dılıyourm..

selamlar

fountain ve gülümsün.
doğum gününüz kutlu olsun.nice sağlıklı yaşlar olsun inş.
Dilekleriniz kabul olsun inş.

Senin de doğum günün kutlu olsun. (ilk defa bir insana senin de doğum günün kutlu olsun diyorum. +bayramınb kutlu olsun - senin de bayramın kutlu olsun gibi bir şey bu! hem de sene olarak bile aynı gün doğmuşuz. sen saat kaçta doğmuşsun fountain? ben 17.55 gibi)

selamlar

fountain ve gülümsün.
doğum gününüz kutlu olsun.nice sağlıklı yaşlar olsun inş.
Dilekleriniz kabul olsun inş.

GÜLÜMSÜN VE FOUNTAİN NİCE MUTLU SAĞLIKLI HUZURLU AŞKLI YILLARA .
Turkuaz ve Tuğçe, çok teşekkürler...

bilgecan derken,bizi kitap okuma topiğindekilerle karıştırdın sanırım doğum günün kutlu mutlu olsun tekrardan

İyi akşamlr
Tv izliyorum bir sela vereyim dedim :)

Aslı yine yakalamışın detayı
Gülümsün kıs bilgecan değiliz biz
Biz senin bekar arkadaşarınız
Napıyorsunuz bekar ve genç insanlar

Gülümsün ve Fountain; her ikinizinde doğum gününü kutluyorum. Yeni yaşınız hayırlı uğurlu olsun inşallah..
güzel şeyler sizi bulsun yeni yaşınızda

diğer kızlara da selam.., nasılsınız kızlar;
istanbul da bugün hava çok güzeldi ama akşam serinledi.

amiin aslıcım inşallah, geç olsun güç olmasın..

ee fazla da geç olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…