- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #16.981
selam kızlar
film zamanı
Selam aslicim,selam kizlar,calikusu zamani
internetten bakmayın hıcbırsey anlasılmıyor
guvenılır bır kuyumcuya gıdın özellıkle tek tas alırken taslarda acayıp dolambazlık yapıyolar
Yaşasııııııııııııııııııınnnn canım arkadaşım Lahesis'im gelmiiiiiiiiiiiiiişşş. Hoş gelmiş, sefalar getirmiş...Kızlar uzuuuun bir aradan sonra tekrar merhaba
nihayet yeniden yazabiliyorum, yaklaşık 200 sayfa önce gülümsün düğünden bahsetmiş, neredeyse 2 ay olacak zaman ne çabuk geçiyor... güzel,keyifli bir düğün oldu ve herşey yolundaDarısı tüm bekarların başına...
ayağımı sürümüşüm zaten,tuğçe de arkamdan geliyor, güzel haberlerini takipteyim... Allah tamamına erdirsin inşallah...
Beyza dönmüş ben yokken ve oğluşunu yanına almış anladığım kadarıyla,çok sevindimmm
Gülümsün'ün doğum günüymüş, çok çok kutlu olsun canım, nice senelere sağlıkla inşallah...
herkesler iyi mi? tüm sayfaları okuyamadım... Aydebuz nerelerde görmedim iletisini hiç...Aslı,Turkuaz, Maslow ve adını yazamadığım diğer tüm arkadaşlara selamlar...
Kızlar uzuuuun bir aradan sonra tekrar merhaba
nihayet yeniden yazabiliyorum, yaklaşık 200 sayfa önce gülümsün düğünden bahsetmiş, neredeyse 2 ay olacak zaman ne çabuk geçiyor... güzel,keyifli bir düğün oldu ve herşey yolundaDarısı tüm bekarların başına...
ayağımı sürümüşüm zaten,tuğçe de arkamdan geliyor, güzel haberlerini takipteyim... Allah tamamına erdirsin inşallah...
Beyza dönmüş ben yokken ve oğluşunu yanına almış anladığım kadarıyla,çok sevindimmm
Gülümsün'ün doğum günüymüş, çok çok kutlu olsun canım, nice senelere sağlıkla inşallah...
herkesler iyi mi? tüm sayfaları okuyamadım... Aydebuz nerelerde görmedim iletisini hiç...Aslı,Turkuaz, Maslow ve adını yazamadığım diğer tüm arkadaşlara selamlar...
Selam aslicim,selam kizlar,calikusu zamani
herkesin kulvarı farklıblack swan ı izledim ben de, beğendim.
Kızlar uzuuuun bir aradan sonra tekrar merhaba
merhaba kızlar;keyifler iyi inş
Yaşasııııııııııııııııııınnnn canım arkadaşım Lahesis'im gelmiiiiiiiiiiiiiişşş. Hoş gelmiş, sefalar getirmiş...:119::124:
Acaba yeni şehre, yeni evine, yeni düzenine, evliliğe alışmış mı? :123:
Hemen bebek istiyordu?Ne olmuş o konu? (kist falan vardı yanlış hatırlamıyorsam!)
İş değişimi nasıl olmuş.:126:
Bana bunları buradan ya da özelden anlatsın lütfen!
Kendisine gönderdiğim maillere baksın lütfen!
Doğum günümü kutlamışşş, çok teşekkür ederim. Sağ olsun var olsun.
Bir de öpücük Lahesis'ime.
Bir daha hiiiiç gitmesin bu kadar uzun.
Teşekkür ederim canım. Aminn...
Evet resimlerini gördüm güzel bir gelin oldun canım. Allah ömür boyu mutlu etsin sizi.
Aydebuz gelmiyor artık. Sevgilisinden ayrıldı. O yüzden girmiyor.
hoşgeldin lahesis.. bende son 2 aydır yazmaya başladım, evleneceğini duymuştum..
Tebrik eder; mutluluklar dilerim. darısı bekarların başına
Sağ ol Petunyacığım, iyiyim bugün! Dün migrenim azmıştı ama!!!merhaba kızlar;keyifler iyi inş
Neeeeeeeeeeeeeeeee? Teyze mi oluyoruz biz? Anlat ne kadarlık.sırayla cevap veriyorum :) çok şükür evime, Denizli'ye ve evliliğe alıştım, her şey yolunda... artık tek başıma alışverişlere bile gidebiliyorumancak iş değişikliği henüz olmadı, biz de biraz akışına bıraktık şimdilik bu konuyu, haftada 3 gün dersim var, gidip geliyorum şimdilik zorlanmıyorum ama kış gelince ne olacak bilemiyorum tabi...
haaa bir deeee
Merhaba canım...
İyiyiz şükür sen nasılsın?
Sağ ol Petunyacığım, iyiyim bugün! Dün migrenim azmıştı ama!!!
Neeeeeeeeeeeeeeeee? Teyze mi oluyoruz biz? Anlat ne kadarlık.
sırayla cevap veriyorum :) çok şükür evime, Denizli'ye ve evliliğe alıştım, her şey yolunda... artık tek başıma alışverişlere bile gidebiliyorumancak iş değişikliği henüz olmadı, biz de biraz akışına bıraktık şimdilik bu konuyu, haftada 3 gün dersim var, gidip geliyorum şimdilik zorlanmıyorum ama kış gelince ne olacak bilemiyorum tabi...
haaa bir deeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?