- 2 Ağustos 2013
- 4.132
- 3.935
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #17.001
kızlar merhaba nasılsınız?
benım bıraz moralım bozuldu eger sacmalıyor deyıp gulmezsenız anlatayım..bır astrolojı sıtesı var ordan kendı dogum bılgılerıme gore harıtamı cıkardım..7.evdede chıron adlı bır gezegen var ınceledım arastırdım..bu gezegen benım harıtamda bulundugu burcta su etkıyı yaratıyormus..evlılık hayatı ıle ılgılı etrafına bılgı verebılır harıkadır ama kendı ya kotu bır evlılık yapar yada hıc evlenmemıstır..iş hayatında ısını ıyı yapar bırıne ogretır sonra o kazık atar gıder gıbı seyler yazıyor..ask hayatında hep zayıf karakterlerle ugrasır ve bıter..
nasıl moralım bozuldu anlatamam..keske meraklanıp ıncelemeseydım..
nathalie portman zaten harika, bayılıyorum..
bende dün Boleyn Kızı izledim, bilmiyordum bu kadar güzel olduğunu.. hayran kaldım. ihtiras ve hırs neleri alıp götürdü.. zaten konu olarak siyah kuğu ya benzettim, çok benziyorlar.
Kızlar uzuuuun bir aradan sonra tekrar merhaba
nihayet yeniden yazabiliyorum, yaklaşık 200 sayfa önce gülümsün düğünden bahsetmiş, neredeyse 2 ay olacak zaman ne çabuk geçiyor... güzel,keyifli bir düğün oldu ve herşey yolundaDarısı tüm bekarların başına...
ayağımı sürümüşüm zaten,tuğçe de arkamdan geliyor, güzel haberlerini takipteyim... Allah tamamına erdirsin inşallah...
Beyza dönmüş ben yokken ve oğluşunu yanına almış anladığım kadarıyla,çok sevindimmm
Gülümsün'ün doğum günüymüş, çok çok kutlu olsun canım, nice senelere sağlıkla inşallah...
herkesler iyi mi? tüm sayfaları okuyamadım... Aydebuz nerelerde görmedim iletisini hiç...Aslı,Turkuaz, Maslow ve adını yazamadığım diğer tüm arkadaşlara selamlar...
kızlar merhaba nasılsınız?
benım bıraz moralım bozuldu eger sacmalıyor deyıp gulmezsenız anlatayım..bır astrolojı sıtesı var ordan kendı dogum bılgılerıme gore harıtamı cıkardım..7.evdede chıron adlı bır gezegen var ınceledım arastırdım..bu gezegen benım harıtamda bulundugu burcta su etkıyı yaratıyormus..evlılık hayatı ıle ılgılı etrafına bılgı verebılır harıkadır ama kendı ya kotu bır evlılık yapar yada hıc evlenmemıstır..iş hayatında ısını ıyı yapar bırıne ogretır sonra o kazık atar gıder gıbı seyler yazıyor..ask hayatında hep zayıf karakterlerle ugrasır ve bıter..
o filmi de güzel diye duymuştum ama uzun bir film sanki?
2 saate yakın diye biliyorum aslı, ama film o kadar dolu ve sürükleyici ki anlamıyosun.. boş bir film değil yani, nathalie portman ve scarlett johnson oynuyo.. tarihi bir film.
iki kız kardeşin aşkın ve ihtirasın hikayesi..
sırayla cevap veriyorum :) çok şükür evime, Denizli'ye ve evliliğe alıştım, her şey yolunda... artık tek başıma alışverişlere bile gidebiliyorumancak iş değişikliği henüz olmadı, biz de biraz akışına bıraktık şimdilik bu konuyu, haftada 3 gün dersim var, gidip geliyorum şimdilik zorlanmıyorum ama kış gelince ne olacak bilemiyorum tabi...
haaa bir deeee
minik kuşlarrrrrrrrr
nasılsınız bakalım.
ben pek iyi değilim ya başım ağrıyor ve dönüyor sürekli midemde bulanmaya başlladı. stresden mi bilmem şu 2 gün işinde biran evvel bitmesini bekliyorum.
amin canım benim... senin de nişan düğün haberlerini duymak için sabırsızlanıyoruz
aydebuzla bağlantıya geçtim, görünce anlatacaktır herhalde... hayırlısı olsun onun için, umarım iyidir ve daha da iyi olacaktır....
amin çok teşekkür ederim....
minik kuşlarrrrrrrrr
nasılsınız bakalım.
ben pek iyi değilim ya başım ağrıyor ve dönüyor sürekli midemde bulanmaya başlladı. stresden mi bilmem şu 2 gün işinde biran evvel bitmesini bekliyorum.
Dışarıdaydım geldim canlarım.
Sizler neler yapıyorsunuz?
başım çok ağrıyor,yatacağım birazdan canım,iyi geceler.
Fountain, o gün doğanlardan birisi de benim! Ben de mi üzüleyim şimdi. Boş ver. Takılma böyle şeylere... Allah bilir neyin ne zaman olacağını. Dua et, sabret!kızlar merhaba nasılsınız?
Turkuaz geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın?minik kuşlarrrrrrrrr
nasılsınız bakalım.
sağ ol Petunya...geçmiş olsun gülümsün
canım hoşgeldinnn
çok sevindim herşeyin yolunda olmasına valla öle mutlu oldum ki çok sevindim.
hele bebeğe daha bi çok sevindim ne güzellllAllah hayırla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş. şehre alışmana çok sevindim. denizli çok güzel bir yermiş zaten.
artık sık sık gel emi.
detaylı anlat düğnü filanAllah bir ömür boyu aynı yastığa sağlıkla huzurla böyle musmutlu koymayı nasip etsin canım.
bebişe kıs erkek adı düşünmeye başladınız mı
çoköpüyorum seni canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?