30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

internette o kadar fazla gereksiz ve saçma bilgi var ki; içinde kaybolur, kendini unutursun..
bunları değil duygularını baz almalısın.. üzme o tatlı canını hem o tarihte doğan bir tek sen değilsin milyonlarca kişi vardır eminim..

doğranmış patlıcan ve biber var, onları kızartayım bari yemek için .. iyi akşamlar güzeller

o filmi de güzel diye duymuştum ama uzun bir film sanki?

bu ne güzel sürpriz hayırlı olsun canım,mutluluklar. bizden de selamlar,iyiyiz biz bebeğe de dikkat et

Son düzenleme:

niye o kadar anlam yüklüyorsun ki,senin kendi iraden,aklın,tercihin,seçimin yok mu? kusura bakma ama abartmışsın. pozitif olmaya çalış, güzel bak ki güzel olsun,ayrıca dua et ve sabret.

o filmi de güzel diye duymuştum ama uzun bir film sanki?

2 saate yakın diye biliyorum aslı, ama film o kadar dolu ve sürükleyici ki anlamıyosun.. boş bir film değil yani, nathalie portman ve scarlett johnson oynuyo.. tarihi bir film.
iki kız kardeşin aşkın ve ihtirasın hikayesi..

onu da koyayım sepete az önce bisikletli çocuk diye film izledim, durgundu biraz.

filmi erken izledim bugün biraz,şimdi de sıkıldım,bir film daha izlesem boğar herhalde

canım hoşgeldinnn
çok sevindim herşeyin yolunda olmasına valla öle mutlu oldum ki çok sevindim.
hele bebeğe daha bi çok sevindim ne güzellll Allah hayırla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş. şehre alışmana çok sevindim. denizli çok güzel bir yermiş zaten.
artık sık sık gel emi.
detaylı anlat düğnü filan Allah bir ömür boyu aynı yastığa sağlıkla huzurla böyle musmutlu koymayı nasip etsin canım.
bebişe kıs erkek adı düşünmeye başladınız mı
çoköpüyorum seni canımmm

minik kuşlarrrrrrrrr
nasılsınız bakalım.
ben pek iyi değilim ya başım ağrıyor ve dönüyor sürekli midemde bulanmaya başlladı. stresden mi bilmem şu 2 gün işinde biran evvel bitmesini bekliyorum.

minik kuşlarrrrrrrrr
nasılsınız bakalım.
ben pek iyi değilim ya başım ağrıyor ve dönüyor sürekli midemde bulanmaya başlladı. stresden mi bilmem şu 2 gün işinde biran evvel bitmesini bekliyorum.

geçmiş olsun canım,stresten olabilir,bağışıklık sistemin de zayıflamıştır,istirahat etmen gerekiyor,neyseki bayram yaklaştı...

Sağol canımm... Güzel haberlerimi vericem inşallah.
Hamilemişsin çok sevindim canımm. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Darısı başımıza.

minik kuşlarrrrrrrrr
nasılsınız bakalım.

gEÇMİŞ OLSUn canım.
yEDİĞİN birşeyden zehirlendin mi acaba?

Fountain, o gün doğanlardan birisi de benim! Ben de mi üzüleyim şimdi. Boş ver. Takılma böyle şeylere... Allah bilir neyin ne zaman olacağını. Dua et, sabret!

minik kuşlarrrrrrrrr
nasılsınız bakalım.
Turkuaz geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın?

geçmiş olsun gülümsün
sağ ol Petunya...

kızlar; güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ediyorum,çokçana da öpüyorum hepinizi...
bebek konusu çok yeni henüz, bu ortam dışında hiçbir yerde de dillendirmedim dahakeseyi göremedik, doktor bayramdan sonra görünür dedi, ama yerimde duramıyorum cumartesi günü başka bir doktora daha gidicem, hem memnun kalırsam ve nasipse iki doktorla devam edeyim diyorum... ruh halim çarşamba pazarından hallice, bildiğiniz salaklık çöktü üzerime... hem mutlu, hem şaşkın, hem de deli gibi korkak bir süreç yaşıyorum... çok istiyordum biliyorsunuz ama hayatın değişmesi hayalinin somutlaşması biraz sarsıyor insanı... ifade bile edemiyorum işte gördüğünüz gibi, zamanla yeni duruma alışırım herhalde... eşim benden de şaşkın, uykusunda falan sayıklıyor... bu sabah ilk defa midem bulandı, doğrusu içim kalktı... az ama faydalı besinler yemeye çalışıyorum... sigaradan uzak durmak beni biraz strese sokuyor, umarım pek çok anne adayı gibi midemi bulandırır ve canım istemez... bu arada keseyi görmeden çok heveslenmek istemiyorum aslında o yüzden yarından ötesini düşünmemeye çalışıyoruz şu günlerde...

tersten aldım ama şimdi gelelim düğünün detaylarına (o değil de düğünden 1 ay sonra hamile kalmışım ne acayip gündem değiştirebilirliğim var öyle)

özellikle kına gecesi çok güzeldi; organizasyon şirketiyle anlaşmıştım... Kına gecesi İzmirde olduğundan o gece de birkaç saat gelinlik giydim, açık hava çekimleri falan yapıldı aynı gün... akşamına takı töreninin ardından, önce kırmızı bir bindallı giydim ve "testi kırma" geleneğini yaptık... bayanlar kocaman bir daire oldular,damadı ortaya oturttuk testi elden ele gezerek damadın etrafında oynandı ve sonra ben adamın kafasını teğet geçerek testiyi kırdım sonra eğlence devam ederken kız tarafından 10 tane genç kız gidip rengarenk bindallılar giydiler, onlar hazırlanırken ben de mor bir elbise giydim ( şu hürrem elbisesi denilenlerden) meydana minderler,şamdanlar,kırmızı halı,koltuk falan getirildi... 10 tane kız oynayarak çıkıp minderlerin üzerine oturdu, ben ve damat da koltuğa halam kınamızı yaktı, eşimin teyzesi gelin şekerini başımızda kırdı... sonra eğlence,halaylar devam... tam anlamıyla balkan ezgileri hakimdi geceye... bol bol balkan halayı, payduşka,v.b oynandı... çok keyifliydi...

bu kadar eğlenceden sonra ertesi güne düğün tarihi alan biz sürünerek uyandık tabiki sabahına... hobba tekrar kuaför, gelin çıkarma, gelinliği çıkarıp duvak-makyaj-tepede kocama topuz denklemi ile 3 saat yol gitmece ve tahmin edersiniz ki yorgunluktan sahte sırıtışlarla dolu bir düğün gecesi ... olsun yorgunluk bile keyifliydi...

sonra tatil ve gerçek hayata dönüş son durumdan yukarıda bahsettim zaten

Rabbim dileyen,isteyen herkese sağlıkla, mutlulukla bu günleri yaşamayı nasip etsin canlarım

Lahesis çok güzel anlatmışsın canım.
oLUmlu düşün ve rahat ol.
Bebeğin de huzurlu olsun içinde.
Düğünün ve kınan da güzel geçmiş.
Allah mutlu etsin bir ömür boyu inşallah.
Darısı başımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…