30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

İyi akşamlar
Napıyorsunuz?

Tuğçe kıs sen çalışmayı düşünüyor musun?
Çağrı merkz sektörü hiçparlak deği ben dym.

deneyebilirsin aslında, bir hafta gece çalışması pek iyi gelmedi bana ama sen çok geç yatıyorsun zaten

Canım çağrı merkezinde çalışan arkadaşlara sordum sakın bulaşma dediler.
Ne bayram var ne yılbaşı.
Hiç tatil yok.
Bir de bu vardiyalı çalışma için asgari ücret az canım. tAŞ ÇATLASIN 1 milyar alıyorlarmış.

fahrıyeyı ben de soguk bulurum,boyle sankı rolunu zorla oynuyomus gıbı bı halı vardı.bununla bırlıkte bu dızıde kendını cok gelıstırmıs.bu arada seksenler fenomen oldu artık,zaten ondan sonra doksanları da cekmeye basladılar

tuğçe merhaba canım, turkcell çağrı merkezinde çalışan arkadaşlarım var.. çağrı merkezi 20 li yaşlarda, hiç iş tecrübesi olmayan yeni mezun adaylar için uygun olabilir, fakat sürekli çalışabileceğin bir iş değil. onun yerine masa başı asistanlık yap, not al daha iyi..
onca insanın talebini karşıla, şikayetini dinle. valla zor. mecbur olmayanlar için tavsiye etmiyorum.
nişan hazırlıkları nasıl gidiyor hadi hayırlısı inş. allah tamamına erdirsin.

seksenler de ayşe tolgaya ve nazlıya bayılıyorum

Prim dediğim performans ücreti canım. Bence de uygun değil.
Sana da iyi bayramlar canım.

gün içinde kaç çağrı karşıladığın, kaç görüşme yaptığın, talep karşılama hızı, müşteri memnuniyeti, güleryüz vs. satış bazında bilmiyorum belki yeni abone almak ya da tarife satmak olabilir,ek bilgim yok :44:

İyi akşamlar
Napıyorsunuz?

Tuğçe kıs sen çalışmayı düşünüyor musun?
Çağrı merkz sektörü hiçparlak deği ben dym.

merhaba turkuaz bayram hazırlıkları işte.. temizlik yapıyoruz, sarma sararız filan,

çağrı merkezi sektörü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…