30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Evet kafan ve bedenin dinlenir canım.
Öptümm canımm.
İyi olacak herşey bunu unutma.

hayırlı olsun canım.

Lahesis, turkuaz haklı ben de diyecektim hamilelerin duası kabul olur derler, bize bol bol dua et lütfen!

ben de oldu bitti anne olmak istiyordum. şimdilerde eskisi kadar çıldırmasam da...

hayırlı cumalar bu arada kızçeler.
​

tüm kalbimle amin diyorum.

Cidden ,ben bayildimmm,sen hangi dizileri seiviyosun,bizi m topikte yok mu ubenim gibi i bir diziikolik daha

aşkı memnu gibi bir diziden sonra beren saat izlemek sarmıyor beni

tv de daha çok eğlence, gezi programı izlemeyi seviyorum.. mesela dolu dolu anadolu diye bir program vardı, ona sarmıştım bi ara..senaryolar çok fazla dram geliyor, ağır aksak ilerliyor, bu sezon açıkçası bir 'kayıp' bakayım dedim, o da anne, salya sümük ağlıyor, çocuğu kaçırmışlar, parmağını kesitler filan. canım yazarken bile içim karardı.

ama seksenler dizisine, çocuklar duymasına bakıyorum bu ara.. onlar süper. gerçekçi geliyor.

Maslow; bu arada beren saati İntikam dizisine istinaden yazdım. Fahriye Evcen'i severim ama soğuk bir ekran yüzü, çekip götürmüyor beni...

hayırlı cumalar kızlar, şimdiden güzel bir haftasonu geçirmenizi diliorum.

Kızlar Turkcell çağrı merkezi için aradılar şimdi iş için. Ben seneler önce başvurmuştum bir kere aradılar gitmedim.
Şimdi tekrar arıyorlar.
Vardiyalı. Haftada bir izin var.
Bir hafta sabah 08.00-17.00
Diğer hafta: 17.00-02.00
Asragi ücret+ prim toplam olsa olsa 1 milyar ancak olur.
bilmiyorum kafama pek yatmadı gibi sanki.

Son düzenleme:
+ prim neden?
ürün / hizmet mi satacaksın?
bence de pek uygun değil gibi...

Kızlar şimdiden iyi bayramlar herkese...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…