30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Canim hangi cocuk bu? Yanlis hatirlamiyorsam zaten arkadasin olan birinden hoslaniyordun. O mu. Yoksa bir de akraba vasitasiyla tavsiye edilen biri vardi sanirim. O mu yoksa...

Canim hangi cocuk bu? Yanlis hatirlamiyorsam zaten arkadasin olan birinden hoslaniyordun. O mu. Yoksa bir de akraba vasitasiyla tavsiye edilen biri vardi sanirim. O mu yoksa...

tavsiye uzerine tanistik asli, bi arkadasimdan cok hoslaniyodum evet ama ilerisini goremedim. boyle bsy geldi onume, itmek istemedim. zaten ailesi geldi once, bizde tanistik bakalim, dua edin bana.. bugun de asure gunu hani asurem asli.. :))

inşallah tuğçe hafta sonu görüşük, olumsuz bi durum yok şu an için.. inşallah hayırlısı olur ikimiz içinde

kızlar sizler nasılsınız, yıl sonuna doğru yaklaşıyoruz artık son 2 ay
Petunya heyecan yaptırma 2.5 ay var daha :)
Ya siz nasıl başladınız görüşmeye çok merak ettim.

Petunya heyecan yaptırma 2.5 ay var daha :)
Ya siz nasıl başladınız görüşmeye çok merak ettim.
1,5 ay demek istedin sanirim nehir:) bi aile dostumuz onermis zaten. annesi bize gelmisti, ogluyla tanismami istedi, bende olur dedim. kismet yani tamamen hic aklimda yoktu.. allah hayirli etsin insallah.

1,5 ay demek istedin sanirim nehir:) bi aile dostumuz onermis zaten. annesi bize gelmisti, ogluyla tanismami istedi, bende olur dedim. kismet yani tamamen hic aklimda yoktu.. allah hayirli etsin insallah.

Bugün çok yoruldum ondandır :)
Hayırlısı olsun canım ya

tavsiye uzerine tanistik asli, bi arkadasimdan cok hoslaniyodum evet ama ilerisini goremedim. boyle bsy geldi onume, itmek istemedim. zaten ailesi geldi once, bizde tanistik bakalim, dua edin bana.. bugun de asure gunu hani asurem asli.. :))

İşin içinde aileler varsa iyi olur canım.
Bizim de öyle olmuştu biliyorsun.
Hayırlısı olsun.
İnşallah ayağımı sürtmüşümdür. :)

Bugün İzmirde tam ev havası var.
Dışarısı yağmurlu.
Kahveni alıp kitap okumak için yada güzel bir film izlemek için uygun bir gün. :126:

merhaba gülümsün nasılsın?

herkese hayırlı bereketli, kısmetli bir cuma diliyorum. kızlar afiyettesiniz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…