- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #18.101
fıstık olmuşsun, fıstık!
Allah mesut etsin canım.
merhaba kizlar, nasilsiniz? yazamiyorum pek size, isler yogun, zaman cabuk geciyor, ama takip ediyorum. tugce bende merak ediyorum en azindan yuzunu kamufle edip paylasabilirsin.. ayagini iyi surudun mutugce sana bahsettigim o cocukla gorusuyoruz diger kizlarda okumustu sanirim.. iyi geceler simdilik.. telden yazamiyorum ki
Canim hangi cocuk bu? Yanlis hatirlamiyorsam zaten arkadasin olan birinden hoslaniyordun. O mu. Yoksa bir de akraba vasitasiyla tavsiye edilen biri vardi sanirim. O mu yoksa...
iyiyim canim, bildigin gibi.. insallah senin de benim de hepimizin hakkinda hayirli ve guzel seyler diliyorum..amin.selam kızlar nasılsınız
petunya hayırlısı olur inş
Petunya heyecan yaptırma 2.5 ay var daha :)inşallah tuğçehafta sonu görüşük, olumsuz bi durum yok şu an için.. inşallah hayırlısı olur ikimiz içinde
kızlar sizler nasılsınız, yıl sonuna doğru yaklaşıyoruz artık son 2 ay
1,5 ay demek istedin sanirim nehir:) bi aile dostumuz onermis zaten. annesi bize gelmisti, ogluyla tanismami istedi, bende olur dedim. kismet yani tamamen hic aklimda yoktu.. allah hayirli etsin insallah.Petunya heyecan yaptırma 2.5 ay var daha :)
Ya siz nasıl başladınız görüşmeye çok merak ettim.
1,5 ay demek istedin sanirim nehir:) bi aile dostumuz onermis zaten. annesi bize gelmisti, ogluyla tanismami istedi, bende olur dedim. kismet yani tamamen hic aklimda yoktu.. allah hayirli etsin insallah.
tavsiye uzerine tanistik asli, bi arkadasimdan cok hoslaniyodum evet ama ilerisini goremedim. boyle bsy geldi onume, itmek istemedim. zaten ailesi geldi once, bizde tanistik bakalim, dua edin bana.. bugun de asure gunu hani asurem asli.. :))
Kizlar, nasilsiniz?
Bana dua edin lutfen. Cikmazlara girdim. Karsima hayirli biri ciksin inszaallah.
Günaydın kızlar,,,
Petunya mail adresini bana da versene.
insallah cikar canim, sabretmekten ve dua etmekten vazgecme..Kizlar, nasilsiniz?
Bana dua edin lutfen. Cikmazlara girdim. Karsima hayirli biri ciksin inszaallah.
sağ ol canım iyiyim çok şükür seni sormalı... nezle grip devam ediyor bende...:2:merhaba gülümsünnasılsın?
herkese hayırlı bereketli, kısmetli bir cuma diliyorum. kızlar afiyettesiniz inş.
sağ ol canım iyiyim çok şükür seni sormalı... nezle grip devam ediyor bende...:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?