30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Selam kizlar. Ben arkadaslarimla gorustum hep su sira. Alisveris yaptim yeni kiyafetler aldim. O yuzden ihmal ettim biraz burayi. Herkes iyidir umarim. Gulumsun gecmis olsun. Petunya merak etme iyiyim:) hepinize iyi geceler.

Selam kizlar. Bir akrabam 45 yasinda ilk kez nisanlandi. Biz evlenmez artik diyorduk. Ama kismet bu isler. Onun adina cok sevindim. Darisi hayirli zamanda bizlere olur insallah.
Tugceee cok begendim sizi, tahmin ettigimden de guzelmissin cok yakismissiniz masallah. Allah tamamina erdirsin.

Çok teşekkür ederim canım.
Aminn...
Allah seni de ve bu topikteki tüm kızları iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.

Amannnn aslı o zamana kalmıyak ya 2013 tanışma 2014 evlenme inşallah :)

tavsiye uzerine tanistik asli, bi arkadasimdan cok hoslaniyodum evet ama ilerisini goremedim. boyle bsy geldi onume, itmek istemedim. zaten ailesi geldi once, bizde tanistik bakalim, dua edin bana.. bugun de asure gunu hani asurem asli.. :))

hayırlısı olsun canım ama ilerisini göremeyince diğerine şans vermen bence mantıklı ve isabetli bir karar olmuş,senin adına sevindim,her şey gönlünce olur inşallah.
sizin komşular dağıtmıyor mu aşure,ben bayağı yedim,komşular sağolsun

tesekkur ederim asli, insallah hakkimizda hayirlisi olur, bugun annem yapti, komsular da getirdi, baya bi yedim yani sagolsunlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…