- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #18.141
Selam kizlar. Bir akrabam 45 yasinda ilk kez nisanlandi. Biz evlenmez artik diyorduk. Ama kismet bu isler. Onun adina cok sevindim. Darisi hayirli zamanda bizlere olur insallah.
Tugceee cok begendim sizi, tahmin ettigimden de guzelmissin cok yakismissiniz masallah. Allah tamamina erdirsin.
Çok teşekkür ederim canım.
Aminn...
Allah seni de ve bu topikteki tüm kızları iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.
Selam kizlar. Bir akrabam 45 yasinda ilk kez nisanlandi. Biz evlenmez artik diyorduk. Ama kismet bu isler. Onun adina cok sevindim. Darisi hayirli zamanda bizlere olur insallah.
Tugceee cok begendim sizi, tahmin ettigimden de guzelmissin cok yakismissiniz masallah. Allah tamamina erdirsin.
Çok teşekkür ederim canım.
Aminn...
Allah seni de ve bu topikteki tüm kızları iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.
Ay inşallah Tuğçe duâya devam
Amannnn aslı o zamana kalmıyak ya 2013 tanışma 2014 evlenme inşallah :)
tavsiye uzerine tanistik asli, bi arkadasimdan cok hoslaniyodum evet ama ilerisini goremedim. boyle bsy geldi onume, itmek istemedim. zaten ailesi geldi once, bizde tanistik bakalim, dua edin bana.. bugun de asure gunu hani asurem asli.. :))
kısmet canım,hayırlı zamanda olur inşallah diyorum ben artık. 2015 diyordum kendim için ama
inşallah canım.
ben de bitki çayı içip çikolata yemeyi planlıyorum.
2015 geç 2014 iyidir
2014 de geç aslında ama napacaann
Afiyet olsun canım. :)
Ben de banyoya girme planları içindeyim.
Evet 85 doğumluyum sen de öylesin galibasen 85 doğumlu musun, geç olsun güç olmasın ne yapalım...
hayırlısı olsun canım ama ilerisini göremeyince diğerine şans vermen bence mantıklı ve isabetli bir karar olmuş,senin adına sevindim,her şey gönlünce olur inşallah.
sizin komşular dağıtmıyor mu aşure,ben bayağı yedim,komşular sağolsun
tesekkur ederim asli, insallah hakkimizda hayirlisi olur, bugun annem yapti, komsular da getirdi, baya bi yedim yani sagolsunlar..
amin. simdilik gorusmeye devam ediyoruz, hic aklimda olmayan birisiydi.. kismet gercekten bu isler.evet her şeyin hayırlısı olsun.
bize de aşure getirmeyen kalmadı neredeyse, aşureye doydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?