30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Günaydın Kızlar , Günaydın Prenses; bugün nasılsın bakalım?

Üşüyorum ben! İş yerindeyim... Kar var...

bugün iyiyim canım, aklıma gelince içimde bir karamsarlık oluyor. ama düne göre daha iyiyim. burda güneş var ama ayaz hertaraf buz. kar da yağmıyor. keşke yağsa kar severim ben. istanbuldamısın sen canım ben ankaradayım.

Son düzenleme:
İstanbul'dayım. Ankara'da durdu mu kar? Soğuk olur ama!!!

İyi olmana sevindim. Hep iyi olalım.

İstanbul'dayım. Ankara'da durdu mu kar? Soğuk olur ama!!!

İyi olmana sevindim. Hep iyi olalım.

evet ankarada kar durdu cumartesi bir yağdı birdaha pek yağmadı. soğuğu devam ediyor tabi. istanbuldan sonra buraya gelir genelde. bikaç güne yağar sanırım ilk yağdığı günleri çok severim ben. iyiyim ama çok da iyi değilim. idare edecek kadar iyiyim diyeyim :44:

uzun süredır nete falan gırmıyorum ama yazayım dedim nasılsınız kızlar? ben ıyıyım bır degısıklık yok sadece aöf sınavım var hafta sonu oyle işte

ayrıca gulumsun bana ıkı kez msj atmıs ozelden nerelerdesın dıye yoklugumu fark ettıgı ıcın teşekkur edıyorum gulumsune
hatırlanmak ne guzel))

Merhaba canım.
İyiyiz canım sen nasılsın?
Başarılar dilerim sınavın için.

Benimle aynı gün aynı sene doğmuş burçtaşımı merak etmem mi hiç? :) Sınavında başarılar dilerim.

Benimle aynı gün doğmuş olmasa da Lahesis'i de merak ediyorum ben! NErelerde acaba? Bulantıları bitti mi?

ben basak burcuyum.sayilarla rakamlarla aram cok iyidir. tarihleri unutmam kolay kolay, iyi aksamlar kizlar.

Gülümsünn ve kızlar ben buralardayım, hala kendime gelemedim, çok fazla girmiyorum girsem de yazmaya üşeniyorum...
çok keyifsizim ya hala, bebişin tadını çıkaramıyorum, bulantılarım aynen devam, işler de yoğun, vizeler bitti, mazeret sınavları başladı derken finallere bağlarız hiç ara veremeden sınav işlerine... bu bulantılar ve kusmalar hiç bitmeyecek diye korkuyorum artık, yemek yemek ne güzel bir şeymiş kızlar, aldığınız lezzetin ve huzursuz olmadan yemek yemenin keyfini çıkarın...

bebeğime alıştım ama artık, benimsemeye başladım, içinde onun da olduğu hayaller kuruyorum mesela,onu düşününce dünyadaki herşey boş ve anlamsız geliyor onun varlığının yanında...

inşallah geçer bulantı ve kusmaların da,sağlıkla bebişinize kavuşursunuz.

ne zaman canım doğum tarihleriniz?

hmm... sanirim 7 ekimdi terazi burcu diye hatirliyorum ikisini, umarim dogru bildim.
7 Ekim doğru hatırlıyorsun. :13:

ben basak burcuyum.sayilarla rakamlarla aram cok iyidir. tarihleri unutmam kolay kolay, iyi aksamlar kizlar.
Ben de TERAZİ'yim ama benim de tarihlerle aram iyidir. Unutmam ben de

Tüm Türkiye donuyor, hatta Avrupa da donuyormuş. Dışarıda yaşayan insanları, hayvanları, bitkileri de Allah korusun inşallah.
Aslı, iş yerine gelirken hep dua ediyorum dışarıdakilere... Allah yardımcıları olsun.

Allah kolaylık versin canım. İnsanın neresi ağrısa canı orada... Üç gündür migren ağrısı çekiyorum. Midem de bulanıyor arada... Allah'ım diyorum; sağlıklı olmak, yemek içmek bunlar ne güzel şeyler...

Geçmiş olsun canım.
Allah tez zamanda şifa versin.

off of yılbaşı da geliyor, kaç yıldır sevgilimden ayrı ilk kez bi yılbaşı geçiricem. bu kırgınlık bu üzüntü ne zaman geçecek.

Herkese merhaba...
Neler yapıyorsunuz bu soğuk günlerde bakalım?

bitki çayı içiyorum, geçen yaptığım kurabiyeyi yiyorum hala hasta olmamaya çalışıyorum,iş yerinde herkes grip, nezle, kendime iyi bakıyorum hasta olmayayım diye ama burnum akıyor sanki bugün biraz
sen nasılsın,nasıl gidiyor hazırlıklar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…