- 2 Ağustos 2013
- 4.132
- 3.935
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #18.621
Benimde 2 yıllık ilişkim bitti yakın bir zamanda. Napalım hayata mı küselim yani :) iyi şeyler düşün iyi olsun :)
yaş itibariyle öyle oluyoruz canım :)bana bak yalnız gülümsün tam güzin abla modumdayım
konu başlıklarına bakılırsa ikiniz sıkıntılı bir ilişki içindeymişsiniz. insan kondurmak istemiyo, hep düzelir diye çekiştiriyo ama düzelmiyo. ben buna inanmaya başladım artık. o yüzden genel olarak değerledirin, mutsuz olduğunuz bir ilişki ise tekrar başlatmanın bir manası olmayacaktır. alışmaya çalışmalısın biraz böyle dene.
o sadece yaşa ilişkin diye biliyorum,sen medeni hale takıksın daha ziyade...niye evlenmeye bu kadar odakladın kendini, evde ailenden mi memnun değilsin...tamam yaş ilerledikçe çevrende senden küçükler bile bebek sahibi olunca insan umutsuzluğa kapılıyor biraz, bende de oluyor bu ama yapacak bir şey var mı, üzül üzül nereye kadar, hayatı zindan mı edelim kendimize kısmet yok diye... başka şeylere odaklanmaya çalış. bir şeyin ne kadar üstüne düşersen o şey o kadar olmazmış, rahat ol biraz, daha çok gençsin. hayatını yaşa, Avrupada vakit geçiremiyorsan nerede geçireceksin,tadını çıkar bence...kısmet de gelir elbette bir yerlerden kendiliğinden,inanıyorum ben.
merhaba güzel kızlar nasılsınızne zamandır yazamadım. günler çabuk geçiyor.
aslı ve tuğçe yukarıda yazdıklarınız çok beğendim, tekrar alıntılamadım uzun diye. ama gerçekten herkes aynı duyguları hissediyor.
bir geçiş dönemi olsa gerek, zamanla alışıyor insan ya da şartlar değişiyor. şu an hayatımda biri var ve plan yapabiliyoruz. bu gerçekten güzel bir duygu.Rabbim herkesi hayırlı bir insanla karşılaştırsın..
haftasonu boğaz turu yaptık, çok keyifliydi. kuzenlerimle görüştüm uzun süredir görüşmemiştik. havalar da çok soğudu bu akşama doğru kar bekleniyor, bakalım yağarsa yine yazarım size burdan, haber veririm
gülümsün, nasılsın
dediğin gibi herkesin bir zamanı vardır, Allah gönlüne göre versin, dualarını kabul etsin inşallah.
bende dereotlu peynirli kurabiye seviyorum canım
cnm aslında son zamanlarda kötü gidiyordu ama belki toparlanabilirdi. ancak bu aşağıdaki konumda geçen durumlardan sonra benim için dönülmez yola girdi bu iş..
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/658867-bayram-gunu-aglattin.html
Merhaba canım...
Seviniyorum senin için. Benim peşimden geliyorsun. :)
kurabiye mi, poğaça mı:44:
Merhaba kızlarr
Gündüz dışarı çıktım biraz. Sıkılmıştım açıkçası.
İnsan çok oturunca kuruntu ve endişeleri artıyor.
Allah hepimizin içine huzur ve ferahlık versin.
teşekkürler tuğçecim. inan bende aynı şeyi hissediyorum, inşallahh rabbim utandırmasın.
bende peşime biri takılsın diye dua ediyorum
aminn.. karamsarlık havalardan da kaynaklı olabilir
havalar çok soğuk. sabaha heryer bembeyaz olabilir ist'da. ben kitap okuyayım biraz sıcak odamda.
haklısın canım ya neden oluyorsa böyle artık.
Bugün gittim iki kitap aldım.
Biri aşk ve evlilik...
Diğeri İlahi rehberlik.
Ben de çalıkuşunu izliyorum.
Ne okuyorsun canım?
bu hafta sonu poğaça diye yaptık ama kurabiye tarzı bşy oldu. sanırım unu az oldu. ondan karıştırdım bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?