30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

bana bak yalnız gülümsün tam güzin abla modumdayım
yaş itibariyle öyle oluyoruz canım :)

hayat olgunlaştırıyor insanı...
bir şeyler olmadıkça içine dönüyorsun. maneviyatın genişliyor. düşünüyorsun (tevekkül bir nevi) düşündükçe yeni bir şeyleri öğreniyorsun, fark ediyorsun falan!... biz yakında düşüne düşüne filozof oluruz.

konu linki vermiştim canım,bi göz at müsait zamanda.

hem cevremden etkileniyorum, hem ailede problemler var. Kacis degil diyorum surekli kendi kendime, ama acaba gizliden kacmak mi istiyorum bilemedim. Ama dusunculerim soyle: arkadaslarim olsun, buyuk insanlar olsun surekli evlilikten konuyu acip bana bagliyorlar. Yani, birde cocuk sahibi olmak cok cok cok istiyorum. Belirli yastan sonra olmayacagindan korkuyorum. Ne bileyim ya, cok bunalimdayim. Kimseyle dertlesemiyorum bu konuda. Cik eglen, gozunu ac, oraya buraya git diyor millet baskada birsey degil.

Hobilerim cok aslinda, baska seylere odaklaniyoru, ama inanin icimden atamiyorum. Avrupa gibi biryerde vakit geciremiyorum, cunku baska sorumluluklarim .

Merhaba canım...
Seviniyorum senin için. Benim peşimden geliyorsun. :)

Merhaba kızlarr
Gündüz dışarı çıktım biraz. Sıkılmıştım açıkçası.
İnsan çok oturunca kuruntu ve endişeleri artıyor.
Allah hepimizin içine huzur ve ferahlık versin.

konunuzu okudum da bitirmekle en doğrusunu yapmışsınız zaten, güven, sadakat olmadıktan sonra af dilese, geri dönse bile neye yarar. kötü yönlerini, kötü olayları aklınıza getirmeye çalışın, özlediğinizde...

havalar çok soğuk. sabaha heryer bembeyaz olabilir ist'da. ben kitap okuyayım biraz sıcak odamda.

haklısın canım ya neden oluyorsa böyle artık.
Bugün gittim iki kitap aldım.
Biri aşk ve evlilik...
Diğeri İlahi rehberlik.

isimleri çok güzel, sanırım tam ihtiyacın olan şeyler hepsi de.. hem güzel hem de sıkıntılı telaşlar bunlar. kolay değil. ben bile bazen nişan, düğün vs düşünüyorum da hafakanlar basıyor ..

Allah hayırlısı ile tamamına erdirsin inşallah. biraz akışına bırakmalı canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…