30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Yok kız bir gece kutladım. :)
Bugün de kuzenimin asker yemeği vardı. Oraya gittim.

Ben de iyiyim canım teşekkürler.
Cumartesi itibariyle bugün benim doğumgünüm.
Tuğçeciğim, nice güzel yaşlar dilerim canım. Her şey gönlünce olsun inşallah.

Merhaba, 30 yaş altı müzmim bekar bir bamkacı olarak iyi geceler dilerim sizlere kızlar :)
hoş geldiniz. katılabilirsiniz bize...

merhaba kızlar nasılsın, hepinize iyi bir hafta diliyorum. haftasonu benim hep dışarda geçiyor. yazamıyorum pek. düğün dernek filmine gittik, güzel bir komedi çok güldük ama yaa

ben ıyıyım sız nasılsınız ?

bu arada tugce can dogum gunu kutlu olsun nıce nıce yaslara sevdıklerınle

bende iyiyim canım, nasıl geçti sınavların? sınav nedeniyle sanırım haftasonu çok kalabalıktı, yollar otobüsler trafik filan iğne atsan yere düşmez yani zor yürüyosun.

merhaba gülümsün nasılsın.. kitap topiğine katılmak isterim tabi ama bende fazla okuyamıyorum bu ara, vakit ayıramıyorum hiç

:) 21 Aralık sınavım var pc başında 20 dk çalışıp 20 dk dinleniyorum. verimli oluyor mu evet

daha ne olsun ...

merhaba gülümsün nasılsın.. Kitap topiğine katılmak isterim tabi ama bende fazla okuyamıyorum bu ara, vakit ayıramıyorum hiç
sağ ol petunyacığım iyiyim. Ben de çok okuyamıyorum ama bekleriz.

:) 21 aralık sınavım var pc başında 20 dk çalışıp 20 dk dinleniyorum. Verimli oluyor mu evet :d

daha ne olsun ...
başarılar dilerim. Ne sınavı?

merhaba kızlar nasılsın, hepinize iyi bir hafta diliyorum. haftasonu benim hep dışarda geçiyor. yazamıyorum pek. düğün dernek filmine gittik, güzel bir komedi çok güldük ama yaa

Oh iyi yapmışsınız canım.
Biz de kısmetse hobbite gidicez haftaiçi. :)
Ama komedi de güzel olur. İnsan kendini iyi hissediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…