- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #18.761
Aramıza hoş geldin canım.
Hoşbuldum bir iki kere daha geldim ama sık sık gitmediğim için...
Oh iyi yapmışsınız canım.
Biz de kısmetse hobbite gidicez haftaiçi. :)
Ama komedi de güzel olur. İnsan kendini iyi hissediyor.
:) sinema ... full doluyor düğün dernek. çok istedik ...2 kere de yer bulamadık ...
sen nişanlısın sanırım o çok güzel. ben kendimi pek 30 hiseetmiyorum. minyonum en güzeli... evlilik için talip istiyorum oluyor ama gönlüm kabul etmiyor. sinmiyor bu sefer... kader işde...
sen nişanlısın sanırım o çok güzel. ben kendimi pek 30 hiseetmiyorum. minyonum en güzeli... evlilik için talip istiyorum oluyor ama gönlüm kabul etmiyor. sinmiyor bu sefer... kader işde...
evet bize iyi geldi. çok güldük, ama illa gidin diye tavsiyede bulunacağım bir film değil benim için.
Hobbit'in daha güzel olduğu kanaatindeyim.
biletleri mybiletten alıyoruz hem indirimli hemde sıra filan beklemiyoruz
Oh ne güzel canım.
Biz genelde haftaiçi gittiğimiz için sıra olmuyor bizde de. :)
ama haftasonu yer bulmak sorun. iyi yapıyorsunuz.
:) sinema ... full doluyor düğün dernek. çok istedik ...2 kere de yer bulamadık ...
İSG uzmannlığı
gecmis olsun canim, rahatsiz ediyosa cok, ilac al istersen.
tekrardan başarılar...
kızlar, midem ağrıyor dün 16.20 gibi başladı hâlâ devam ediyor.
iyiyiz lahesis, sende iyisin :) simdi hamilesin, kalabalik ortam yerine evinde miss gibi kocisinle oturup rahat rahat izleyebilirsin. Bebis nasil, buyuyor simdi annesi masallah ona.kızlaaaar; nasılsınız? herkes iyi mi, herşey yolunda mı? yeni havadisler var mı?
ben daha iyiyim, süreç normalleşiyor yani,uyum sağlıyorum gün geçtikçesinema muhabbeti varmış, ben sinemada film izlemeyeli o kadar zaman oldu ki unuttum, koca kişisi sinemayı sevmiyor,dolayısıyla tanıştığımızdan bu yana gitmedim galiba 2 yıldır:26:... canım sinema çekti desem mi acaba
hafta içi iş çıkışı mı gidiyorsunuz?
valla bazen ses çok oluyor başım ağrıyor benim, yaşlandım mı nedir
o yüzden haftasonu hava soğuksa ve film güzelse tercih ederim.
kızlaaaar; nasılsınız? herkes iyi mi, herşey yolunda mı? yeni havadisler var mı?
ben daha iyiyim, süreç normalleşiyor yani,uyum sağlıyorum gün geçtikçesinema muhabbeti varmış, ben sinemada film izlemeyeli o kadar zaman oldu ki unuttum, koca kişisi sinemayı sevmiyor,dolayısıyla tanıştığımızdan bu yana gitmedim galiba 2 yıldır:26:... canım sinema çekti desem mi acaba
tekrardan başarılar...
Ben düğün yerini tuttum canım hayırlısı ile. Kısmetse düğün tarihim 2 mayıs. :) Yeni havadis bu var.
Peşinden geliyorum canım.
Benim peşimde de petunya var. :)
tekrardan başarılar...
hayırlı olsun tuğçeee, düğün sezonumuz açılmıştır, haydi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?