30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

[h=2]" Allah ım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle,Hakkımda hayırlı olanlarıda gönlüme razı eyle" Hz. Ali[/h]
bu sözünü de çok severim

Davete icabet etmek lazım, ben geldim gülümsün
Canım arkadaşım, Burçtaşım COOLKUL; hoş geldin. Sefalar getirdin.

Nasılsın bakalım?
Ülke bu durumdayken saçma bir soru oldu. Farkındayım.
Fakat en azından buraya siyaset karışmasın.
Hiçbir şey yokmuş gibi konuşalım burada...

Aynen öyle, idare eder diyelim canım, sen nasılsın

Ben de iyiyim çok şükür, bugün "gündem" konularına daldım. Normalde kitap konumuzda olurdum sadece ya da burada!
Bugün "gündem"e daldım. Beynim döndü.
Dalmamak lazım aslında, kitaplarımıza gömülmek en mantıklısı, ben ne zaman hafiften siyaseti okuyup yazmaya başlasam kıyıma maruz kalıyorum

Dalmamak lazım aslında, kitaplarımıza gömülmek en mantıklısı, ben ne zaman hafiften siyaseti okuyup yazmaya başlasam kıyıma maruz kalıyorum

Ben daha ilk kez daldım.
Çok da uç bir şeyler yazmadım. Yazamam da...
(b)ilgim yok zira...

Evet, kitaplarımıza gömülsek iyi olur, baksana kitap konumuza... Arkadaşlar senelik 70 - 100 kitap hedef koyuyorlar kendilerine. Utandım vallahi, mağmada müsatakil daire arayışlarına geçtim.

Bazen benim yıllık 100'ü çok çok geçiyor hedefim. Ama hep bol bol vakti olmuyor ki insanın. Okumak için bile, dinlenmiş bir beyin lazım. Bu kaos ortamında okusan ne olacak :97:

Bazen benim yıllık 100'ü çok çok geçiyor hedefim. Ama hep bol bol vakti olmuyor ki insanın. Okumak için bile, dinlenmiş bir beyin lazım. Bu kaos ortamında okusan ne olacak :97:
Katılıyorum canım, okumak için dinlenmiş beyin lazım. Ben mesela hep uykusuzum. Okusam da kaliteli olmuyor...!

Bu arada sen de ezdin beni... Yıllık yüz taneyi geçmek ne demek ya?

Maşallah, süphanallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…