- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #18.881
Evet canım ilk duyduğumda benim de hoşuma gitmişti.
Gerçekten bir insan hayırlı ise huzur veriyor insana.
Cnmmm valla aynen öle.
Huzur doldu içim.
Tuğçemm sana bişi anlatmam gerek. Çok şaşıracaksın
[h=2]" Allah ım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle,Hakkımda hayırlı olanlarıda gönlüme razı eyle" Hz. Ali[/h]
bu sözünü de çok severim
selamlar kızlar nasıl gidiyor hayat
iyi gidiyor canım, bir ayı devirdik bakalım gidiyoruz. çok huzurlu ve rahat hissediyorum, allah tamamına erdirsin inşallah.
iyi akşamlar aslııııınasılsın
Cnmmm valla aynen öle.
Huzur doldu içim.
Tuğçemm sana bişi anlatmam gerek. Çok şaşıracaksın
Merhaba canım.
İyiyiz sen nasılsın?
Pek görünmüyorsun buralarda.
Bende ıyıyım cok sukur :)
Bu ara fılm ızlıyorum sureklı,anlık gırıyorum dua kısmına okudugumu yazıp cıkıyorum, cok gezınmıyorum sıtedede
Nası gıdıyo dugun hazırlıkları
Canım arkadaşım, Burçtaşım COOLKUL; hoş geldin. Sefalar getirdin.Davete icabet etmek lazım, ben geldim gülümsün
Canım arkadaşım, Burçtaşım COOLKUL; hoş geldin. Sefalar getirdin.
Nasılsın bakalım?
Ülke bu durumdayken saçma bir soru oldu. Farkındayım.
Fakat en azından buraya siyaset karışmasın.
Hiçbir şey yokmuş gibi konuşalım burada...
Ben de iyiyim çok şükür, bugün "gündem" konularına daldım. Normalde kitap konumuzda olurdum sadece ya da burada!Aynen öyle, idare eder diyelim canım, sen nasılsın
Dalmamak lazım aslında, kitaplarımıza gömülmek en mantıklısı, ben ne zaman hafiften siyaseti okuyup yazmaya başlasam kıyıma maruz kalıyorumBen de iyiyim çok şükür, bugün "gündem" konularına daldım. Normalde kitap konumuzda olurdum sadece ya da burada!
Bugün "gündem"e daldım. Beynim döndü.
Dalmamak lazım aslında, kitaplarımıza gömülmek en mantıklısı, ben ne zaman hafiften siyaseti okuyup yazmaya başlasam kıyıma maruz kalıyorum
Ben daha ilk kez daldım.
Çok da uç bir şeyler yazmadım. Yazamam da...(b)ilgim yok zira...
Evet, kitaplarımıza gömülsek iyi olur, baksana kitap konumuza... Arkadaşlar senelik 70 - 100 kitap hedef koyuyorlar kendilerine. Utandım vallahi, mağmada müsatakil daire arayışlarına geçtim.
Katılıyorum canım, okumak için dinlenmiş beyin lazım. Ben mesela hep uykusuzum. Okusam da kaliteli olmuyor...!Bazen benim yıllık 100'ü çok çok geçiyor hedefim. Ama hep bol bol vakti olmuyor ki insanın. Okumak için bile, dinlenmiş bir beyin lazım. Bu kaos ortamında okusan ne olacak :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?