30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

yuzun zaten guzel, o kadar makyaja hic gerek yok canim.
ben makyaj yaptigimda makyaj temizleme jeli surdum mu tamam oluyor:)bu arada kazayaklarim iyice belirginlesmis yastan mutevellit
iyi geceler canim.

Günaydın Hanımlar

yuzun zaten guzel, o kadar makyaja hic gerek yok canim.
ben makyaj yaptigimda makyaj temizleme jeli surdum mu tamam oluyor:)bu arada kazayaklarim iyice belirginlesmis yastan mutevellit
iyi geceler canim.

Arada Cildini rahat bırak nefes alsın. Ben çok nadir fondöten sürerim. Göz kalemi, rimel ve ruj benim makyajım.

Yüz temizleme için pringli jelim var onu kullanıyorum sabah akşam. Daha sonra da nemlendirici.

benim güneş kremim kapatıcı gibi :)
:) dün akşam göz altları için özel bir formül verdi kanalın biri. ceyda düvenci ile sağlık programında. dün kahvaltıda seyrettim de.. işe geç gidiyoruz :) artık

nive kullanıyorum bende göz altı için. soğuk su veya buz da morluklar için süper oluyor :)

Son düzenleme:
Aminn canım.
Hayırlı eş, huzurun başlangıcıdır demiş H.z Ali.

bende çok beğendim.

Ben arada ugrayıp selam veriyorum size ayıp oluyor sanki. bir selam verip kaçıyor gibi oluyor

Ben sabahları giriyorum. Akşamları da giricem inşallah. Ama telefondan yazmak çok zor oluyor.

Uykusuzum .... bebek gibi devrildiğim yerde uyuyacağım

Kendi kendimin moralini bozdum Akşam bir arkadaşımla konuşurken çok saçmaladım gibi geldi. aslında bir cümle kuramadım moralim bozuldu. of rezil ettim kendimi dedim. ama aslında benim büyüttüğüm kadar bir olay değilmiş. boşuna büyütmüşüm. Bir şey anlatmaya çalışıyordum gündüz. akşamda okudum olmamış dedim beğenmediğim dedim sanki olmamış dedim. oda bir cümle kurdu bir canım sıkıldı. sanırım alındım. aslında cümlede pek büyütülcek bir şey değilmiş. tam tersleyecektim ama sonra ne yapıyorsun dedim kendime. suç senin sen saçmaladın dedim. şimdi ise olayda pek birşey yokmuş ben uykusuz kaldım karşı tarafın pekde umrunda olmamıştır sanıırm :)

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız?

migrenim tuttu başım çatlıyor ya püf
Limon şimdi nasılsın? Limon SIK suyuna tuz at iç.

Tuğçe bize de dua ediyor musun?
Ben dün akşam (gece) hepimize dua ettim.

okuya okuya geliyorum 10 günde bir yazarsan olacağı bu tabi, pek bi tembelim...

gülümsün canım miden nasıl oldu?

ben iyiyim çok şükür, herşey yolunda...

iyiyiz lahesis, sende iyisin :) simdi hamilesin, kalabalik ortam yerine evinde miss gibi kocisinle oturup rahat rahat izleyebilirsin. Bebis nasil, buyuyor simdi annesi masallah ona.

sinemaya hala gidemedik fırsat bulup, çok geç çıkıyor işten ben de kıyamıyorum mecbur hafta sonunu beklemek lazım...

Ben düğün yerini tuttum canım hayırlısı ile. Kısmetse düğün tarihim 2 mayıs. :) Yeni havadis bu var.
Peşinden geliyorum canım.
Benim peşimde de petunya var. :)

heyooo hayırlı olsun

petunya da son gelişmeler neler acaba

Lahesis,

Hoş geldin canım, iyi olmana sevindim.
Bebeğin cinsiyetini yarın mı öğreneceksin?
Yaz bize lütfen!

Midem bir iyi bir kötü.
Artık randevu alıp doktora gitme vakti geldi bence...

Sağ ol ilgine.

ayaz dedin de, 2 gündür afyondayım... bu halde şehir dışına çıkmak çok zor kızlar, otobüste içim dışıma çıkıyor, karda buzda kayıp düşerim diye çok korkuyorum... bakın afyonun hali bu...

Eklentiler

• $1530357_10202166677241419_523330915_n.webp
    46,1 KB · Görüntüleme: 44
  • $1535598_10202166676761407_334632110_n.webp
    10 KB · Görüntüleme: 44
  • $1535637_10202161394669358_1491537291_n.webp
    39 KB · Görüntüleme: 41

Turkuaz, canım günlerin hep aydınlık olsun bundan sonra inşallah... inanmak ve sığınmak ne büyük bir lüks insanoğlu için... ve aklım almıyor hala inanmamayı başaranları... (şiir gibi oldu sanki)

güzel dileklerin için kocaman Aminnn diyorum... darısı başınıza inşallah, cinsiyetimiz daha belli değil, cumartesi günü belli olacak, hemen haber veririm kontrolden döner dönmez... çok merak ediyorum, ama cinsiyetinden çok sağlığı önemli şu an, çünkü 1 aydır görmedim...

ben olduğumda sohbette dahil olamıyorum selam millet

bebek mi var... ooo süper annemizi kutluyorum. hayırlı evlat olsun,sağlıklı sıhhatli olsun inşallah.

Tuğçemm bazen acaba hayırlı huzurlu yuva kurabilecekmiyim diyorum. Nasip olcakmı diyorum.

o kadar yazdığını kırparım bu kısmı tutar çıkarırım, hiç beğenmedim bu yazdığını gerçi

bazen ben de düşünürdüm, özellikle evlilik haberleri, düğün ortamları, bebek haberlerinden içim burulurdu... sonra gördümki, kaderimiz bir yerde öylece bekliyor bizi ve doğru zamanda da karşılaştırıyor... sadece inan ve kendi haline bırak... kaç yaşındasın bilmiyorum ama başlığın en kocamanları tuğçe ve benim sanırım ... 32 e bizim durumlarımızı da biliyorsun zaten... Çok şükür...

Beyzacımm hoşgeldinn...

aaaa hani nerde, baktı kaçtı mı

Lahesis,

Hoş geldin canım, iyi olmana sevindim.
Bebeğin cinsiyetini yarın mı öğreneceksin?
Yaz bize lütfen!

Midem bir iyi bir kötü.
Artık randevu alıp doktora gitme vakti geldi bence...

Sağ ol ilgine.

ohooooo ben kaç sayfadır gülümsünün midesi okuyorum, sen daha doktora gitmedin mi

cinsiyeti herkese sölicem sana sölemicem gülümsün, hemen doktora git lütfen, önemli bir şey olabilir...

cumartesi akşam üzeri gibi yazarım hayırlısı ile inşallah...

çoook teşekkür ediyorum, amin inşallah... ben tembel yazarım, düzenli katılamıyorum gelince de böyle geçmişi deşeliyorum işte

Midesi bulunan gülümsün Evet ben geçen hafta geldiğimde ağrı vardı. bence de ihmal etmemeli normal değil. Benim sirkeden oluyordu. Küçüklüğümde aç karnına turşu yemişliğim var. aç karnına sirkeli su içme olayı benimde midemi ağrıtırdı.

ne yaramazmışım ya :)

canın çekmez dimi turşu :)

heyooo hayırlı olsun

petunya da son gelişmeler neler acaba

canım, merhaba resimleri gördüm şimdi, gerçekten soğukmuş.. dikkat et kendine ve bebişimize..
gelişmeler güzel canım allah bozmasın inş. belki tuğçenin düğün zamanları benim için güzel başlangıçlar olur

herkese merhaba kızlar ne alemdesiniz

merhaba, ben de sohbete katılayım. arada sohbetlerinize bakıyorum. nasılsınız?

sizin hikaye güzel bir başlangıç hıım. dinlemek isterdim.

kaçtı bak hiç yazıyor mu,şişşşttt gülümsüüüün

yok canım öyle söylemekle çekmiyor canım bir şey, değişik bir hamileyim ben... patlican çekiyor mesela canım ya da kabak...

bu gün kaçıyorum bu soğuktan kocamın yanına inşallah, bir daha teeee ocak ayının2.haftası gelicem finaller için...

ah hadi inşallah güzel nişan haberlerini alalım

bu gün kaçıyorum bu soğuktan kocamın yanına inşallah, bir daha teeee ocak ayının2.haftası gelicem finaller için...

ah hadi inşallah güzel nişan haberlerini alalım

evet inşallah lahesisim, düşünmek bile beni heyecanlandırıyor.. sen hamilesin ya hamilelerin duası kabul olur derler çok dua et bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…