- 22 Kasım 2011
- 3.571
- 2.528
- 398
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #19.421
aynı şeyleri düşünüyorum.
o yüzden böyle bir durum olunca ayaklarım geri gitse de ben ileri gitmeye çalışıyorum.
Tamam, sağ olsunlar bizi seviyorlar ki birilerini söylüyorlar ama sevmiyorum arkadaş tanıştırılmayı.
Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Başlangıç'ta sayılır.
İşletme mezunuyum ben.
İş yerinde bir şeyime yaramayacak yüksek lisans.
Çalışırken derslere katılabilecek miyim?
Özel üniversiteye verecek kadar durumum yok.
Devlet üniversitesi için iyi bir puan gerekir.
Kimisi diyor ki: İş yerinde işine yaramayacaksa ya da terfi iş değiştirme olmayacaksa YAPMA! Zaman kaybı. :44:
aynı şeyleri düşünüyorum.
o yüzden böyle bir durum olunca ayaklarım geri gitse de ben ileri gitmeye çalışıyorum.
Tamam, sağ olsunlar bizi seviyorlar ki birilerini söylüyorlar ama sevmiyorum arkadaş tanıştırılmayı.
Allah hepimizin gönlüne göre versin.
evet canım bende sevmiyorum...
açıkçası ayaklarım geri geri gitti giderken...
ama kısmeti tepmek istemedim çünkü çevremde evlenebilirim diyeceğim aynı fikirde olduğumu düşündüğüm insan yok.
beni de karşı tarafıda tanıyanların vesile olmasıda güzel biyerde...
Hayata hoş geldin. :) Seni görmek güzel beni hatırladın mı.
Ben de bunları düşünüp duruyorum canım. İş yerinde böyle bir imkan yok. % 50 anlaşma vs.en önemlisi sen ne istiyorsun hayattan beklentin ne ? veya kendını neye uygun hıssedıyorsun ne yapmak ıstıyorsun.
Yanı sadece dıploma olarak bıryere asacaksan ve o diploma orada duracaksa haklısın ama ben mesela kendımı proje yönetimi,iş geliştirme ,iş süreçleri geliştirmeye veya tedarik zinciri uygulama konusunda bır karıyer ıstıyorum bu yuzden ablam bıle bır ısıne yaramaz dedıgı halde başladım.
Benım sırketımın özel bır okul ıle anlaşması var %50 onun ındırımı oldu %10 benım o okuldan burslu olmamın indirimi oldu.Özel okula %40ını yaklaşık 24 ay taksıtle ödüyorum.Boyle çalıştıgın sırkette bır ındırım vs yokmudur? Bır araştırsan.Stajyer veya işe eleman alma anlaşması cercevesınde ındırımler olabılıyor.
Bırde ıstanbuldamısın? Eğer istanbuldaysan ben bır kursa gıdıyorum ınternetten aldım 100 saatlık ve cok memnun kaldım.İstersen özelden adını falan verebılırım benım sevıyemde baya ıse yaradı.bıde gerçekten ucuza.
Benim de sorunum elektrik alamamak.en azından tanıştırcak bırılerı var benım cevrem benım hayatımda bırısının olmadğına ,bırısının olamama ıhtımalıne ınanmıyorlar,sakladıgım bırısı var zannedıyorlar.Olamaz şaka yapıyorsun he he dıye cevap verıyorlar.Bırılerıde benı tanıştırsa vesıle olsalar keşke. Şaka gibi sosyal bırısıyım ama elektrık alacağım kımseyı bulamıyorum.
Ben de bunları düşünüp duruyorum canım. İş yerinde böyle bir imkan yok. % 50 anlaşma vs.
Kurs ne için? İngilizce mi? Yazar mısın özelden?
Benim de sorunum elektrik alamamak.
nasıl geçti görüşme? netice ne?
yazdım ben gidiyorum hatta 2 hafta sonra 100 saat dolacak bır 100 saat daha alacağım insallah ve sonra tamam işim ve herkese öneriyorum.Çünkü çok büyük önyargı ıle gıdıp beklentımın üstünde cıktı.
Napcaz bız ya boyle elektrık almayarak?
yazdım ben gidiyorum hatta 2 hafta sonra 100 saat dolacak bır 100 saat daha alacağım insallah ve sonra tamam işim ve herkese öneriyorum.Çünkü çok büyük önyargı ıle gıdıp beklentımın üstünde cıktı.
Napcaz bız ya boyle elektrık almayarak?
canım netice olumsuz maalesef...
ilk gördüğümde elektrik alamadım
hadi boşver elektriği dedimkendime...
biraz tanı dedim...
bayağı konuştuk...
ama yapamayacağımı düşündüm...
canım dün görüşmemi yaptım...
zor bir süreçti...
turkuaz8
sağol canım...hepimiz için hayırlısı...
o zaman buradan yazıyım blue apple kursun ısmı.
Ben kesınlıkle memnunum sebebi daha once gittiğim kurslarda genelde ıngılızce dersı veren hocaların türk olmasıydı bu kursta ya ıngılzı yada amerıkalı.
Yanı hangi dilin kursunu alıyorsan o ülke kökenli ve eğitimini almış hocalar dersi verıyor.
Diğer tarafı hocaların derste fazla ilgili olmaları,sonuna kadar yapmalısın vs aksanıyla söyle demeleri.
Vede hepsınden ıyısı ucuz olması.Ben cok memnunum.Yerıde merkezı bıyerde şişli camıde ıstersenız bı gidin konuşun derım.
amin canım inş. hayırlısını isteyelim elbet gün gelecek olacaktır.
Rabbim ne veriyorsa hayırlısını versin hayırsızı çok kötü
hayata bana ders saatleri, ders günlerin ve fiyat hakkında bilgi verebiliyor musun rica etsem?
tuğçemmmmmmm meleğimm hoşgeldin canım
Hoşbuldukkk canım.
Nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?