30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

ay nedense uykusuz ve yorgunum yaww
bıraksan uyurum hemen o derece

sen nasılsın?
bugün işlerin var mı planda

Sen de bendensin Turkuaz,
Her sabah (bu aralar) baş ağrısı ile uyanıyorum.
Hep baygın gibiyim.
Kan şekerim düşüyor malum, bıraksan uyuyacağım masa başında.

Sana da geçmiş olsun.

Sen de bendensin Turkuaz,
Her sabah (bu aralar) baş ağrısı ile uyanıyorum.
Hep baygın gibiyim.
Kan şekerim düşüyor malum, bıraksan uyuyacağım masa başında.

Sana da geçmiş olsun.

saol canım,
uyursam kendime geleceğimde nerde uyuyim burda
ben dün 3 saat gündüz uyudum, eeee haliyle geceye uykuya dalmakda zorlandım, zati stresliyim iş durumundan dolayı..
sonra uyudum saat bayağı geçti galiba...
işte sabah zor kalktım şimdi bu haldeyimm
ya böle uyuyup bir hafta evden çıkmak istemiyorum ya picama ile dolanmak istiyorum...

Bugün işim yok canım.
ama sonraki günler var.
bir kahve iç şimdi belki iyi gelir canım.

ahh yavrum kahve bana çok uzak be yaaamidembulanır zatikötüyüm kafamı zor tutuyorum ayakda
Allah kolaylık versin canım işlerindeeeee canımın içiiii

Allah bize yardım etsin Turkuaz...

ahh yavrum kahve bana çok uzak be yaaamidembulanır zatikötüyüm kafamı zor tutuyorum ayakda
Allah kolaylık versin canım işlerindeeeee canımın içiiii

Teşekkür ederim canım.
Allah sana da kolaylık versin.
Ben de pijamalarımla mayışmış durumdayım.

benım sevıyem ıntermedıate-upperıntermedıate olan sınıf.

ders saatlerım haftasonu 3:30-18:30
fırsat sıtesınden almıştım 50 saatı 179-100 saatı 299 tl ve hala fırsat seklınde var. ilk dediğim gibi beklentımın üstünde çıktı.
Ayrıca haftaiçi grubuda bu sevıye ve her sevıye ıcın hem haftasonu ,hem haftaıcı sınıfı var.

Ben cok memnunum.Gıdıyorsun ılk test oluyorsun sevıyenı belirliyorlar sonrasında senı yönlendiriyorlar.Hangi seviye oldugunu bılmedıgım ıcın tam bsy dıyemem sadece benım ders saatlerım bu.

bende haftasonu ılk sabah yuksek lisans dersı sonra kurs haftasonumdan bsy anlayamıyorum.Oyuzden keske fırsatım olsada bu hafta evden cıkmadan pıjama ıle gezsem eğer fırsatın varsa ne guzel.

İş durumundan niçin streslisin? hayırdır?

Allah bize yardım etsin Turkuaz...

amin canım saolun Allah yardım eder ya... nedense içimde de tuhaf bir huzursuzluluk yanında tuhafda bir huzur var...

Teşekkür ederim canım.
Allah sana da kolaylık versin.
Ben de pijamalarımla mayışmış durumdayım.

ohhhhhhhhhh sefan olsunnnn

bu arada ben şu ingilizce kursunu aradım sordum.. kampanya varmış malum
işte bir görüşmeye gideceğim.
1 kur 3 ay sürüyormuş. öncelikle 1 kur alırım sonra bakarım devamına olmazsa :44:

işsiz kalıyorum sanırsam ama Allah bir kapı açacak, nedense acayip inanıyorum yani uzun süre işsiz kalmayacağım Allah ın izniyle

açıkcası hesaplayalım ne kadar sürüyor.ben ekım 12de başladım işte son 2 haftamız.yaklaşık o kadar sürmüş demekki ama iyi yanı memnunum.

Bencede ılk 1 kur veya 50 saat al bak bakalım beklentını karşılayacakmı? Hocan kım olacak? memnun kalacakmısın? benım hocam karl ve cok memnunum.

Sonra devam et eğer beğenırsen çünkü ilk ucuz olunca ınsan şüphe ıle yaklaşıyor emınım sendede vardır bı süphe gıt bakalım bı.

Senın sevıyen normalde ne?

evet görüştüm az evvel, bi hafta içi görüşmeye giderim, belki yarın sonrada duruma göre bakarım.
100 saati 330 tl dedi adam. 3 sürüyormuş
ben seviyemi bilmiyorum sanırsam seviyem pek yoktur yani kötü seviye varsa işde ondanımdır

işsiz kalıyorum sanırsam ama Allah bir kapı açacak, nedense acayip inanıyorum yani uzun süre işsiz kalmayacağım Allah ın izniyle

inşallah.ama sonuçta işsizde kalsan işsizlik maaşı ve tazmınat falan alıcaksın bı süre idare edersin sonrasında o süre içinde Allahın ıznıyle iş bulursun.

inşallah.ama sonuçta işsizde kalsan işsizlik maaşı ve tazmınat falan alıcaksın bı süre idare edersin sonrasında o süre içinde Allahın ıznıyle iş bulursun.

valla sağlıklı düşenmiyorum bu konuda.
bir yola girdim artık gerisi Allah dan..
Rabbim darda koymacaktır ona inanıyorum ben.

tugcecan sen nısanlısın sanırım.Allah tamamına erdırsın nasıl tanıştın? Nasıl elektrik aldın?

Ben hayatıma kımse gırmeyecek asla dıye düşünmeye başladımda bir süredir.

hoşbulduk tuğcecan:)

kızlar kusura bakmayın kımseyı tanımıyorum yazarak zaman zaman sorucam

zamanla tanırsın canım.
Ben bu topiği açmıştım.
Buranın daimi üyeleri var alışırsın. :)
Bunlar Turkuaz, Gülümsün, Aslı, Petunya, Suskun...
Arada gelip gidenler olur.
Ben kendimi tanıtıyım sana.
31 yaşındayım. Tarih mezunuyum. 1 sene tezsiz yüksek lisans yaptım. Ve formasyon almış oldum.
Fakat çalışmıyorum. Evdeyim.
2 aydır nişanlıyım.
İzmir'de yaşıyorum.
Şimdilik bu kadar canım.

daha ne olsun yavrummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…