- 14 Kasım 2013
- 3.656
- 1.903
- 198
- 35
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #19.761
Teşekkür ederim canım ben de öyle düşünüyorum..Ceren selam
Bence sen biraz zmanaa bırak.
Akışına vırak.
Bana böle aceleci olanlar pek normal gelmiyor.
Sanki gizli saklı bişi varmışda oldu bittiye gelsin diye.
Tecrübe ile yaşadıö.
Aman hayırlısını iste ve sakın kendini içini olmayan bişeye zorlama
Allah nasip ederse kendi çocuğunu düşünmezmisin canım?
Tabi arzu edersen evlatlık ta alırsın. O da çok güzel bir şey.
Bu gidişle ben de evlatlık alacağım galiba.
hayata, Turkuaz8, Gülümsün, petunya_love, limon1988, gofretto, tuğcecan, suskun sultan,nar_çiçekk ve ismini sayamadıklarım..sizlerde kısaca kendinizi tanıtır mısnız?
nerdensiniz?
yaş kaç?
ne iş yaparsınız?
Burcunuz nedir?
Uğraştığınız hobiler, uğraşlar vs.? kısaca sizi tanıtan şeyler? hepinizi tanımayı isterim tabi sakınca görmezseniz? iyi akşamlar...
bende aslışdan öğrendim
ama sağlıklı açlışmıyor bazen beğeniyor bazen beğenmiyor
sen nasılsın keyfin nasıl?
dersler nasıl gidiyor?
ben kursa başlıyacağım ya çok heyecanlıyım
geçen burada öderilen kursa mı gideceksin turkuaz? ne güzel, çok sevindim senin için, darısı bana.
hayata, Turkuaz8, Gülümsün, petunya_love, limon1988, gofretto, tuğcecan, suskun sultan,nar_çiçekk ve ismini sayamadıklarım..sizlerde kısaca kendinizi tanıtır mısnız?
nerdensiniz?
yaş kaç?
ne iş yaparsınız?
Burcunuz nedir?
Uğraştığınız hobiler, uğraşlar vs.? kısaca sizi tanıtan şeyler? hepinizi tanımayı isterim tabi sakınca görmezseniz? iyi akşamlar...
kızlar merhaba. nasılsınız.
Evet yavrum ona gitcem nasipse. Hayata sağolsun vesile oldu.
Amin cnm darısı başın
iyiyiz canım,sen nasılsın,çok görünmüyorsun ama kıpırdanmalar var sanırım sende
hayırlı olsun canım. inşallah.
sağol aslıcım bende iyiyim. karne maratonu bitti gibi. biraz rahatladım. uğruyorum arada bi. sen napıyorsn.
Amîn cnmmmmmm
Napıyon çok özledim seni aslışşş ım
iyiyim yorgunum çok giremiyorum tv izliyorum canım.
kıpırdanma derken esmer çocuğu kastettim
Dinlen inş bu hfta sonu
Neyse mazur görüsm seni
Ama beni ihma etme bu aralar emi
hahahayok yaa. adamda tık yok. bugün 2. kez yazdı bişeyler ama pek keyfi yok gibiydi. yada bana öyle geldi. benden 1 yaş küçükmüş bunu öğrendim ve aynı memleketliyiz. onun facesini karıştırırken gördüm. o türkiyenin bir ucunda ben de başka ucundayım. sanırım ben boşuna umutlanıyorum. onun bana 2. mesaj atışı. ben ona mesaj yazmadım hiç. hata mı yapıyorum. bilmiyorum nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. korkuyorum artık erkeklerden. fırlama bi tipe benziyor.
nasıl tanıştınız ki... fırlama ise uzak dur bence canım...
malum internet sitesi vasıtası ile tanıltım. beni 1 ay önce eklemişti. ben kabul etmiştim. normalde hiç kabul etmem de. ilk defa ekledim bu şekilde.25 gün kadar beklettim merak ettim. belki mesaj atar diye. sonra mesaj atmayınca merak ettim ekledim. aynı gün yazdı bişeyler konuştuk. bi de ortak tanıdığımız bir hoca varmış. yoksa eklemzdim. bu gün tekrar bişeyler yazdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?