- 13 Mayıs 2012
- 4.963
- 759
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #19.781
bilmiyorum ki canım,güvenilir geldi mi sana,siteden çok kız arkadaşı var mı,ilk eklediği sen değilsindir herhalde...
zaten o sitedekilere de güvenilmez.pek güvenilir gelmedi. bilmiyorum aslında. bazı konuşmaları mantıklı. pek facede gezindiği yok.n okulla uğraşıyor. yüksek lisans yapıyor. bi de ege ve akdeniz civarını seviyormuş. aklımda soru işaretleri var.
zaten bişey olacağı yok.olsabile imkansız gibi ...benim erkeklere güvenim yok. yine altından başka şeyler çıkar diye korkuyorum. yağmurdan kaçarken doluya tutulmak istemem.
tahmin ettiğim kadarıyla çocuk yakışıklı ve gezip tozup eğlenmeyi seviyor,bence başlamadan acı çekmeden bitir canım,karar senin tabi,hakkında hayırlısı olsun...
sadece ekli duruyor. bir şey yaptığı yok. pek yılışık bir tipe benzemiyor. bende yazmıyorum bişey. sileyim mi bilemedim.
ben olsam aklımı hiç boşa bulandırmaz silerdim şu zamanda büyük ihtimal...
doğru diyorsun.bilmiyorum yaa.:26: şimdilik bir sorun yok. baktım sorun yaratıyor silerim. bende de hiç şans yok hayırlıysa beri hayırsızsa geri olsun.
ciddi düşünen biri çıkmazsa sonradan üzülme diye dedim canım, sonuçta sende içten içe bir umut oluşmuş ve ona pek güvenmediğini söylüyorsun, kim bilir kaç kızla yazışıyor aynı anda, seni de yedeğe eklemiştir...
% 100 yedeklemiştir. başkalarıyla da yazışıyordur. şimdi karşıma biri çıksa da güvenemem. hep aklımda soru işareti olacaktır. bu saatten sonra kimseye güvenmem.
Oooohhhh canım benim hayırlı olsun cbm gelinliğin.
Eminim su perisi olucaksın sen.
Evinin banyosu ne renk olcak?
Eşyalarda car mı seçilen bişiler
Ya cnm brn böle soruyorum ama inan sevincine ortak olmak için inan.
Allah kuvvet versin bedeninize ve cebinize bereket versin inş.
Kıs imkan olsada sana sıcak neler yaparıö.
Öptüm cnm
hayata, Turkuaz8, Gülümsün, petunya_love, limon1988, gofretto, tuğcecan, suskun sultan,nar_çiçekk ve ismini sayamadıklarım..sizlerde kısaca kendinizi tanıtır mısnız?
nerdensiniz?
yaş kaç?
ne iş yaparsınız?
Burcunuz nedir?
Uğraştığınız hobiler, uğraşlar vs.? kısaca sizi tanıtan şeyler? hepinizi tanımayı isterim tabi sakınca görmezseniz? iyi akşamlar...
kısmet canım, ben de kolay kolay güvenemiyorum, çevreden duyup gördükçe...
doğru diyorsun.bilmiyorum yaa.:26: şimdilik bir sorun yok. baktım sorun yaratıyor silerim. bende de hiç şans yok hayırlıysa beri hayırsızsa geri olsun.
en son yapılan çirkin tavırlardan sonra uzunca bir süre güven sorunu yaşayacak gibiyim. ister internetten olsun isterse her gün konuştuğum kişi olsun. :44:
Bende de hiç şans yol lafını hemen hayat sözlüğünden siliyorsun canım.
tamam canım. tuğçecim peki sence ne yapayım. bu esmer çocukla ilgili. bu gün ikinci kez yazdı. fakat biraz soğuktu. ya da bana öyle geldi. ne yapayım ?
En güzeli bir beklenti içinde olmadan akışına bırakman olacaktır.
Bekle ve gör...
Kart çekiyorum şuan bu durumla ilgili;
Yolunun açık olduğunu söylüyor kartın aşk konusunda. Yolunda hızlıca ilerliyeceksin.
Ama bu esmer çocuk olmıyabilir. Fakat bu da güzel bir şey.
kİm hayırlı ise o olsun zaten.
Ben şanlısıyım, benim karşıma güvenilir insanlar çıkar.
Hayat güvenli ve güzel.
Hayat kolay.
Gibi olumlama cümlelerini sesli her gün tekrar etmelisin.
Bir süre sonra buna gerçekten inanacaksın.
Ve hayatta da inandığın şeyler karşına çıkar.
teşekkür ederim canım. senin kartların genelde doğru çıkıyor. peki esmer çocuk için ne diyor melekler ?
Rica ederim canım.
O konuda olumlu düşün diyor kartın. Duygu ve düşüncelerinle ışığı yarat.
Korkularını değil.
Esmer çocuk konusuda senin hayrına olacak şekilde çözülecek gözüküyor.
İlahi planda herşey olması gerektiği gibi gelişecek.
O yüzden akışta olmanı öneririm canım.
ben ona bir şey yazmayı mı? 2 kez konuştuk. onun yazmasını mı bekleyim.nasıl davranayım bilemedim.:26:
O sana yazınca cevap yazarsın canım.
sen de bu sırada gözlemlersin.
Konuşmalarından hal ve tavırlarından anlarsın bir süre sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?