30 YAŞ VE ÜZERİ EVLİ BAYANLAR HADİ ARKADAŞ OLALIM

vardiyalı ise ne yapacaksın allah kuvvet versin eşine
zaten o hallerimi yokmu kuzuların nasıl mutlu ediyor bizi bir anne olarak allah onlara sağlık versin
he ya, keske tek vardiya olsa idi, walla daha rahat olurduk...napacaksin, ekmek davasi....canimiz sagolsun

has kocişi özlersin güzel olur biz aynı anda çıkıp aynı anda eve giriyoruz aynı kurumda farklı binalarda görev yapıyoruz

has kocişi özlersin güzel olur biz aynı anda çıkıp aynı anda eve giriyoruz aynı kurumda farklı binalarda görev yapıyoruz
ablam, gecen benim adam 1 haftaligina seyahate cikti emmoglusu ile, bursa istanbul gezdi geldi, walla super ozleniyor bilionmu? sizede tavsiye ederim, arada bi ayri dusmek saglikli evlilikler icin.

bilirim eşimi görev icabı seminerlere alıyorlar o zaman bir özlüyoruz birbirimizi
allah eşlerimizle muhabetlerimizi arttırsın huzur eksik olmasın yuvalarımızdan inşallah

benim bu akşam yemeğim var rahatım sen ne yaptın

suan aklimda kuru kofte pilav var , ama tam karar vermedim
eve varinca artik karar veririm, buyuk oglanin karetesi var aksama , oraya birakacam , belki annemde yerlerse onlar, pisirmem, yada gec saatte yaparim ..malum , bizimki iste.

yok tatlım burda başka arkadaşlar var burda tanıştığımız arkadaşlar yok

GELDİM GELDİM CANIM
NERELİSİN ASLEN SİMİ

Amasya doğumluyum ama 2 yaşından beri İstanbuldayım :)

selamlar..tam tamına 35 yaşında bir çocuk annesi ve devlette memurum :) ankara'da yaşıyorum

Hoşgeldin Melike

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ada-topanalim-dertleselimmmm.669736/page-3508
canım burda çalışan anneler topiği var istensen buraya gel orası kalabalık

Demek burayı bırakıp başka topiklere gidiyorsunuz ha

Ay ne güzel herkes kaynaşmış :)))

Yemek Yarışmasına Katılmak ister misiniz?
Yeni Kategorimiz Makarnalar
Kazen Makarna yapmak için kollarını sıvadı
Kazen'den daha iyi makarna yaparım diyen cesur hanımları bekliyoruz.

Cok yogunum ugrayamiyorum diye uzuluyordum ama bakiyorum da kimseler ugramaz olmus topige

slm bacılarım ben 37 yaşında 3 çocuk annesıyım tekırdağdan tanışalım arkadaş dost olalım nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…