30 yasina geldim yedigim dayaklar aklimdan cikmiyor...Nasil unutucam:-(

witch hunt

1gunluk SucukluKuruFasulye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
10.523
29.498
798
Babam melek gibi bi insan Allah ondan razi olsun..Ama ondan yemedigim dayaklarin kotasini annem fazlasiyla doldurdu saolsun..5 yasindayken eve tel baglandi heves iste oynuyorum bende babaannemle yasiyoruz o zaman babaannemde beni sikayet ediyo ama kimseyi aramiyorum ki para yazmiyo yani annem jet gibi mutfaktan geldi beni dove dove divandan indirdi odaya goturdu yas 5 falan..Dustum ustune bi de ondan dayak yedim soru sordum azarlandim..
Bi gun anneannemlere gittik aciktim bi tane yumurta kirmis ikinciyi istedim diye dayak yedim teyzem zor aldi elinden yas 6.
Ortaokulda gec kaldim diye soba demiriyle dayak yedim o zamanlar en buyuk silahi soba demiriydi benden 8 yas kucuk kardesim yalvara yalvara durdururdu onun sayesinde kurtulurdum Allah ondan da razi olsun..
Dersaneye gitmeden iyi bir liseyi kazandim tam sinava gidicem ayakkabilarimi bagliyorum bosu bosuna gitme kazanamazsin dedi ama o okula ucuncu olarak girdim bir aferin bile demedi..
Lise de silahlarina plastik hortum,kemer,tahta firca sapi da eklendi..Elinde hortumla ben onde o arkada kostururdu bagira bagira yalvarirdim dovme ne olur diye hic dinlemezdi ki beni koskoca hortum izleriyle okula giderdim canimin acisindan siralara oturamadan...kemeri eline dolayip dolayip yoruluncaya kadar doverdi ..
Para vermezdi pek sadece otobuse bincek kadar cooookkk ozenirdim arkadaslarimin yedigi hamburgerlere..
Bi gun ingilizce kelime ezberleyemedim diye kitaplari kafamda parcaladi yok canimdan seni okutuyorum diye memurdu kendisi babamda oyle...cani vardi yani..
Agladigimda sulu goz herhangi bir seyi yapamadigimda beceriksiz oldum..Dovecek diye korkumdan yalan soyledim yalanimi yakaladi yine dayak yedim.

Cokkkkkk uzuldum bu okuduklarima, gercekten canim acidi. Rabbim ins bir daha yasatmasin, emailim var sende, canin dertlesmek istedikce yaz bana ins.

Of arkadaşım yaa çok üzüldüm Öyle bir yer ediyorki bu kötü anılar kaç yaşına gelsen bile unutamazsın.. Ne olursa olsun insan evladına bunu yapmamalı dövmek var dövmek var yanii.. Akıllansın diye bi tokat atarsın o da uyarırsın defalarca dinlemesse diye.. Böyle annelere sinir oluyorum sen de annemisin demek istiyorum.. Peki şimdi pişman mıymış, hep öyle olur ya..

Arkadaslar hep dalga gecerdi senin baska pantolonun yok mu ,baska ayakkabin yok mu ???Cocuklar cok acimasiz lisedeydim ama cocuktum iste eninde sonunda beni nasil o kadar dovebildin anne hic canin acimadi mi?
Sonra kactim ondan evlendim esimi hic kabul etmedi hep kucuk gordu bazen istiorum ki nasilsin hanzade desin bir kere kizim desin bir kere ben aradigimda noldu yerine efendim kizim desin...
Pahali pahali hediyeler aliyorum acaba sever mi beni diye?Acaba mutlu edebilir miyim diye kin tutamiyorum ya anne ben ondan mi dovdun beni ?
Saf derdin ya hani hep saf miydim ben yoksa degilim desem yine dover miydin?
Bir kere kahve icsek bi yerde senden istemem parasini sorsan bana hanzade mutlu musun diye belki yuzumdeki tirnak izlerin gecer ...
Bi kere desen bana hata yaptim diye belki canimin acisi da gider...
Hani kardesim ozel okulda okuyo ya korkma kirgin degilim sana beni niye okutmadin diye hani onun 50tane ayakkabisi var ya olsun ben hala bir taneyle idare ediyorum...Hani sordun ya bana en iyi marka telefonu almak icin soyledim sana ben de korkma ben artik canim istediginda hamburger yiyebiliyorum...Hakkim helaldir soba demirine de hortuma da kemere de sana da....

Benim söylediğim konu yaramazlık meselesi tabi kaldı ki bunlar sebep bile değil.. Bir anne neden evlat ayrımı yapar ki? Hepsini de o doğurmadı mı..

Benim söylediğim konu yaramazlık meselesi tabi kaldı ki bunlar sebep bile değil.. Bir anne neden evlat ayrımı yapar ki? Hepsini de o doğurmadı mı..

Yaramazlik yapamazdim ben otur dediyse korkumdan 3 gun kalkmazdim .Disari salsa ayakta beklerdim ustum batmasin diye...Simdi pisman degil hala insan yerine koymaz hala fikir almaz...

Gecen sene kardesim senden izin almisti hani hatirliyor musun gece beni aradin onda sen arayinca ellerim titriyo benim korkuyorum hala senden ...
Cabuk bul kizi dedin elim ayagima dolasti sokaklarda ayagimla terlikle kardesimi aradim on dk da bir beni arayip hakaret ettin ya Allah senin belani versin,okuz,hayvanogluvhayvan dedin, o kizi da kendin gibi yapmicaksin pislik dedin ya bana ben sana ne yaptim anne benden bu kadar nefret ettin???
sonra buldum kardesimi eve getirdim o sana ben senden izin aldim ya ablamdan ne istiyosun diye bagirdiginda neden ona agzini acamadin ??
Yanlis anlama kardesimi kiskanmiyorum ama benim sucum neydi anne???

Simdi soruyorum sana ezdigin,paraladigin,asagiladigin ozguvenimi nasil geri alabilirim?
Senle ana kiz olmaktan gectim ben nasil insan olabilirim..Nasil unutabilirim bunlari ?
Aklima gelen gelmeyen iskencelerini hafizamdan nasil silebilirim ?
Simdi evliligimde .ok gibi ...Sen hakli mi ciktin anne beceriksiz bir pislik miyim ben ???

Canim sen hic yardim almayi dusundun mu! İstersen bir arkadasim var, gorus kendisiyle cok iyi bir psikologdur. Benim de cok sevdigim bir insandir. Bunlari dusunerek zamanini gecirme! Geride kaldi de! Herkesin yasadigi bazi sorunlar var... İnan unutman yada hatirladiginda umursamamayi ogrenmen senin acindan daha iyi olur....

oufff olmadı bak işte bu. sabah sabah güne duygusal başladım
eşinizle mutluysanız sevinirim geçmişe kin duymamanız ilginç geldi şahsen kayıtsız kalamazdım bu duruma

evet ya inşallah eşinle mutlusundur. baban karşı çıkmıyor muydu hiç annene

cok sabırlı davranmıssın ve hala da davranmaya devam edıyorsun , sen sındıkce annen uzerıne gelmıs ...
sımdı bazıları kalkıp anneler evlat ayırmaz dıyecek bal gıbı ayırır ıste , sende umursama bundan sonra bence ve yardım al bundan sonra eskıye yonelık hıcbırseyın tamırı olmaz bence...

Canim benim okurken bogazim dugumlendiNedemk soba demiri hortum felan iskence resmen...anne mi oluyo simdi bunun adievlat ayirmak nedir ya!!!babaniz nsil bukadar sessiz kalabildi dusunemiyorum acikcasi...

Bir anne nasıl bu kadar gaddar olabilir kesin piskolojik ve onunda çocukluğuna inmek gerek , büyüsende izi kalır birde sabrın yoksa fazla çocuk doğurma be kardeşin asgari ücretle zor çocuk büyütmek , artık sende anneni af et yoksa bu yara hep tazelenir

şunu çok merak ediyorum, hiç annenizle konuşmadınız mı? evlendiğinizde?
ya da sizce sizin ne gibi hatalarınız olmuştur?
okurken tüylerim ürperdi,
mesela annem bazen der ki keşke size bu kadar yüklenmeseydim çok cahildim, sizi büyütürken çok hata yaptım, sizi çok sıktım der
acaba bu da öyle birşey mi? yani belki anneniz hala bunun farkında değildir?
ya da belki komik gelecek ama üvey olma ihtimaliniz var mı?

sabah sabah yüreğim daraldı okuyamadım çoğunu..
annenizin sizinle zoru neydi ki sadece size karşı yaklaşımı böyle olmuş anladığım kadarı ile kardeşinize daha ilgili mutlak bunun arkasında sizinde bilmediğiniz bir sebep vardır. yoksa hiç bir anne bu kadar cani olamaz...

bazı babaları gördüm çocuğuna bu kadar şiddet uygulayan fakat anne olarak ilk kez böyle bir şey okuyorum anne yüreği vardır dayanamaz ki yavrusunun bir damla göz yaşına...

babanız bir şey demiyor muydu??

a) sen uvey evlatsin ve yillardir bunu senden gizliyorlar
b) annenin agir psikolojik sorunlari var. Sadece sana boyle kotu davranip kardesine normal davranma sebebi ise, seni kendisine benzetiyor olmasindan kaynaklanabilir, yani sana kotu davranirken o kendinden öc aliyor.
Bu kadinin yuzune bakma artik sustukca daha cok yukleniyor, o sana bagirinca sen daha cok bagir hemen siniverir.
bir arkadasin basina gelen olayi anlatayim, bu kadin ruyasinda kiziyla iliski yasadigini goruyor bir gun ve kizindan soguyor. 3 yil bu durum devam etti yani ruyanin etkisi. Sonra psikiyatriye gidip konustu ve sorunu cozdu

off bu nedir yaaa okurken içim titredi resmen..ya tamam annedir vurur bi kere ama alır koynuna bağrına basar..helede bi kız çocuğuna bu yapılır mı!!? tabiki olayın kızı-erkeği yok..bende annemden dayak yedim hatırlıyorumda ama hiç öyle kemerle bilmem neyle..aman allahım..canım benim bence annenin psikolojik sorunları var..yani normal anne bunları yapacak kadar canavar olamaz.çocuk her ne yapmış olursa olsun,annedir ya vurduğunda içi acır,üzülür,gönlünü alır sever öper bişey yapar yani..
aklına getirmemeye çalış,düşünme bile biliyorum zor bişey çünkü çocukken yaşanan herşey kazınıyor insanın bedenine ruhuna..ama senin için en doğru şey bu olur!DÜŞÜNMEMEK!!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…