- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
Benim söylediğim konu yaramazlık meselesi tabi kaldı ki bunlar sebep bile değil.. Bir anne neden evlat ayrımı yapar ki? Hepsini de o doğurmadı mı..
Arkadaslar hep dalga gecerdi senin baska pantolonun yok mu ,baska ayakkabin yok mu ???Cocuklar cok acimasiz lisedeydim ama cocuktum iste eninde sonunda beni nasil o kadar dovebildin anne hic canin acimadi mi?
Sonra kactim ondan evlendim esimi hic kabul etmedi hep kucuk gordu bazen istiorum ki nasilsin hanzade desin bir kere kizim desin bir kere ben aradigimda noldu yerine efendim kizim desin...
Pahali pahali hediyeler aliyorum acaba sever mi beni diye?Acaba mutlu edebilir miyim diye kin tutamiyorum ya anne ben ondan mi dovdun beni ?
Saf derdin ya hani hep saf miydim ben yoksa degilim desem yine dover miydin?
Bir kere kahve icsek bi yerde senden istemem parasini sorsan bana hanzade mutlu musun diye belki yuzumdeki tirnak izlerin gecer ...
Bi kere desen bana hata yaptim diye belki canimin acisi da gider...
Hani kardesim ozel okulda okuyo ya korkma kirgin degilim sana beni niye okutmadin diye hani onun 50tane ayakkabisi var ya olsun ben hala bir taneyle idare ediyorum...Hani sordun ya bana en iyi marka telefonu almak icin soyledim sana ben de korkma ben artik canim istediginda hamburger yiyebiliyorum...Hakkim helaldir soba demirine de hortuma da kemere de sana da....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?