- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
şunu çok merak ediyorum, hiç annenizle konuşmadınız mı? evlendiğinizde?
ya da sizce sizin ne gibi hatalarınız olmuştur?
okurken tüylerim ürperdi,
mesela annem bazen der ki keşke size bu kadar yüklenmeseydim çok cahildim, sizi büyütürken çok hata yaptım, sizi çok sıktım der
acaba bu da öyle birşey mi? yani belki anneniz hala bunun farkında değildir?
ya da belki komik gelecek ama üvey olma ihtimaliniz var mı?
sabah sabah yüreğim daraldı okuyamadım çoğunu..
annenizin sizinle zoru neydi ki sadece size karşı yaklaşımı böyle olmuş anladığım kadarı ile kardeşinize daha ilgili mutlak bunun arkasında sizinde bilmediğiniz bir sebep vardır. yoksa hiç bir anne bu kadar cani olamaz...
bazı babaları gördüm çocuğuna bu kadar şiddet uygulayan fakat anne olarak ilk kez böyle bir şey okuyorum anne yüreği vardır dayanamaz ki yavrusunun bir damla göz yaşına...
babanız bir şey demiyor muydu??
a) sen uvey evlatsin ve yillardir bunu senden gizliyorlar
b) annenin agir psikolojik sorunlari var. Sadece sana boyle kotu davranip kardesine normal davranma sebebi ise, seni kendisine benzetiyor olmasindan kaynaklanabilir, yani sana kotu davranirken o kendinden öc aliyor.
Bu kadinin yuzune bakma artik sustukca daha cok yukleniyor, o sana bagirinca sen daha cok bagir hemen siniverir.
bir arkadasin basina gelen olayi anlatayim, bu kadin ruyasinda kiziyla iliski yasadigini goruyor bir gun ve kizindan soguyor. 3 yil bu durum devam etti yani ruyanin etkisi. Sonra psikiyatriye gidip konustu ve sorunu cozdu
off bu nedir yaaa okurken içim titredi resmen..ya tamam annedir vurur bi kere ama alır koynuna bağrına basar..helede bi kız çocuğuna bu yapılır mı!!? tabiki olayın kızı-erkeği yok..bende annemden dayak yedim hatırlıyorumda ama hiç öyle kemerle bilmem neyle..aman allahım..canım benim bence annenin psikolojik sorunları var..yani normal anne bunları yapacak kadar canavar olamaz.çocuk her ne yapmış olursa olsun,annedir ya vurduğunda içi acır,üzülür,gönlünü alır sever öper bişey yapar yani..
aklına getirmemeye çalış,düşünme bile biliyorum zor bişey çünkü çocukken yaşanan herşey kazınıyor insanın bedenine ruhuna..ama senin için en doğru şey bu olur!DÜŞÜNMEMEK!!
bence kardeşinle babalarınız bir anneleriniz ayrı.. bu kadar zulmün başka açıklaması olamaz
gözlerim dolu dolu okudum. ne zalim kadınmış. arkadaşların dediği gibi üvey olabilir misin?
Adi sabir mi bilemiyorum sanki kosullanmis evini ben temizliyorum evimde ne varsa goturuyorum bi sey demesin gitmedim mi bi de kiz evlat olcak bu ben annemin evine her hafta giderdim temizlemeye der...Ama bilmiyo ki o eve gidince icim daraliyo bi an once isimi bitirip cikmak istiyorum ...
gözlerim dolu dolu okudum. ne zalim kadınmış. arkadaşların dediği gibi üvey olabilir misin?
Üzüldüm cok...
Annenizede çok kızdım , hele ikinci istediğiniz yumurta meselesi içime oturdu inanın. Ben kızım 1 lokma yesin diye gözünün içine bakıyorum, yerse dünyalar benim olur. Yemek istiyor diye küçücük bebeği dövmek nedir?
Babanız pek müdahale etmiyormuş sanırım.
Şu saatten sonra, mümkün oldukça düşünmeyin bunları, zordur anlarım bu şartlarda büyümek ama size zararı dokunur. Annesiniz yada her kadın gibi anne adayısınız bilemiyorum ama siz iyi bir anne olun, anneniz hayattaysa görsün annelik nasıl olur.
Allah yar ve yardımcınız olsun.
Siz beceriksiz değilsiniz,sizi böyle düşünmeye iten,böyle hissettiren anneniz utansın. Kendinize bunu yapmayın lütfen , siz değerlisiniz bunu bilin.
İmkanınız varsa psikolojik yardım alsanız keşke.
Anneniz hala böyle davranıyorsa görüşmeyin,ezdirmeyin kendinizi , siz artık o 5 yaşındaki masum , savunmasız bebek değilsiniz bunu anlasın anneniz.
allah senin annen gibilerine evlat nasip etmesin
Okurken hakikaten gözlerim doldu ve çok üzüldüm. Anne baba konusunda o kadar hassasım ki.
Bir anne nasıl olursa Cennet kokan çocuğuna yavrusuna kıyar. Kendi canından kanından bir parça o senin.
Anneniz şuan ne durumda peki ? Hala daha size karşı bu kadar soğuk ve ilgisiz mi? Aslında tüm bu yaptıklarına karşı Anneniz demeye dilim bile varmıyor.
Sadece Allah'a havale edin. Er yada geç anlayacaktır.
Su an rahatsiz bacagini hissetmiyo yanlis ameliyat sonucu his kaybi var..Cok sik gorusmuyoruz zaten iki haftada bir ..gazete kitap cikolata goturuyorum cani sikilmasin diye..oyle iste...annenizle hala neden görüşüyorsunuz?
ben olsam aramam sormam bir daha.
pahalı hediyeler falan almışsınız bir de..
bence tamamen hayatınızdan çıkartın onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?