30 yasina geldim yedigim dayaklar aklimdan cikmiyor...Nasil unutucam:-(

Yok canim uvey olma ihtimalim sifir...Annem evlendikten sonra benim evime geldi uc senelik evliydim ve 23 yasindaydim bi tane arkadasim vardi dul mus diye soylenmeye basladi bende anne ne var dulsa herkesin basina gelebilir dedim ordan basladi yine tekme tokat Allah ne verdiyse ben de ittirdim sen beni benim evimde dovwmezsin diye sacima yapisti yumruKladi bende kovdum evden defol evimden dedim sonra yuzume tukurdu gitti sinir krizi gecirdim arkasindan..yine bi sey degismedi..

babama ve bana karsi ...kardesim benden 9 yas kucuk ve annem calistigi icin ona anneannem bakti bizden uzaktaydi..hafta sonlari gelirdi bize yavrum bi de cok zayifti ben biraz iriydim vurdugu zaman kaldirirm diye dusundu herhalde..ama cok yalvardim ne olur vurma diye...

Okurken içim acıdı. Çok üzüldüm gerçekten.

Nasıl bu kadar vicdansız olabiliyorlar inanın aklım almıyor

Bence yardım almalısınız. Biz burda destek oluyoruz fakat

ruhunuzda ki yaralar bizim desteğimizle iyileşebilecek kadar küçük değil malesef.

Umarım yaşadığınız o günleri silebilirsiniz hafızanızdan.

Daha bir kere icinden gele gele sarilmamistir yukarda Allah var..Sadece yanak yanagq komsu givi opusuruz uzaktan..hani gun bayanlari olur ya oyle..sonra baslar kilo aldin calisiyon mu uyuyon okulu bitirmedin bilmem ne..Teyzeme dedim ki hayatta en cok ozendigim sey hani yolda ana kiz kol kola yururler ya sohbet ede ede o ..teyzem demis herhalde bunu ara ara yumusayip fabrika ayarlarina geri donuyo sonra..sevkat ya kadinin icinde yok ya da gosteremiyo bilemedim

gözlerim dolu dolu okudum. ne zalim kadınmış. arkadaşların dediği gibi üvey olabilir misin?

Belki onunda istedigi gibi olmadi hayat...Belki ovunecek sukredecek bi sey bulamadi kendine...Gerci elim ayagim saglamdi akli dengem yerindeydi o her ne kadar bozmaya ugrassa da buna sukredebilirdi ama olmadi iste..Yine okuttu buyuttu namusuyla yasadi yedirdi icirdi Allah razi olsun ama keske gozlerimin onunden cigliklari,morluklari kanlari silebilseydi ya da kusura bakma deseydi ozur dilemem hanzade ama kusura bakma kizim deseydi unuturdum o zaman blki..Ne Olacak anne bu dusman degil sonucta ama yok degersiz beceriksiz maymun istahli siskonun tekiyim ben..

onca şey yaşıyorsunuz bide evine gidiyorsunuz yani anlamıyorum sizi ben olsam irtibatı keserdim ondan kaçmak için evlendin madem ev temizlemeymiş yok evden bişey yapıp götürmeymiş nedir ya?? bu kadar da pasif olunmaz ki canım aaa

Son düzenleme:
Annen sana yaptıklarını cezasını öbürtarafta cekicek sen hiç üzülme onu gitsin ölmüş say öyle annemi olur bundan sonra hiç ezdirme kendini bune böyle allah aşkina sinir oldum aynısini ben babamdan gördüm konuşmuyorum görüşmüynrum görüşürsem çok kötü oluyor çünkü onu laflarımla dövesim geliyor dayanamayıp kötü şeyler söylüyorum sevmiyorum onu oda beni çünkü insan agiz burun tekme tokat dövdvgu birini sevmiyodu herhalde boşver anneni hayatta sadece kendine güven kendini sev herkes ettigini cekecek elden ayaktan düşünce bakalim neoluca o annenin hali bana bitas corba. Yap demeye yüzü olcakmı

gözlerim dolu dolu okudum. ne zalim kadınmış. arkadaşların dediği gibi üvey olabilir misin?

Bi gun halam kuzenime kutu pudinglerden almis bana da sordu bende tamam dedim kakaolu puding aldi bana o gunde dovdu anne o zmn niye dovdun beni halamdan istedigim icin mi yoksa kakaolu istedigim icin mi?Onu anlamadim ama dayak mih gibi aklimda yine..bi gunde babaannemden bana pantolon almasi icin direktif veriyodun gittim dedim bu seferde niye benim dedigim gibi demedin diye okuz dedin bana birinden bi sey isteyemedigim icin okuz oldum halam puding aldi diye dayak yedim anlamadim ki isteyim mi istemeyim mi ???

Eline bi sey yakismaz beceriksiz..sulu goz anne degil nazi kampi komutani mubarek bez ters tutulsa nolur duz tutulsa ne olur dimi...artik titremiyorum kendimi tutuyorum ama yine de anne iste iki ay kussem uc ay kussem darildinmi demez ki ?

allah senin annen gibilerine evlat nasip etmesin

Anne adaylari ve anneler lutfen cocuklarinizi dovmeyin..Onlar kucuk unutur demeyin her tokat yuzde degil o kucucuk cocugun yureginde de patliyo ayni zamanda..İlerde boyle sorunlara yol aciyor hayatta kimseden nefret etmiyorum cani sagolsun dovdu sinirini aldi ama kimseyi de sevemiyorum..kimseye guvenemiyorum cunku insanoglu bi anda canavara dolasabiliyor..simdi yolda cocugunu doven bi kadin gorsem iki tane kadina gecirmek istiyorum yolda bari dovme....Annem sagolsun hic yolda dovmezdi ;-) ;-) kesin net sonuc isterdi kadin eve gidelim de dunya kac bucak gostericem sana diye o kadar dayak yedim o kadar alet edevatla bu lanet olasi dunya kac bucak goremedim anne???

Annem bi ameliyat oldu ve su anda bi bacagini hissetmiyor robot gibi yuruyor uzuuuun bi fizik tedaviyle duzelecekmis...Eskisi kadar gucu yok dovmeye ama soguk tabii hic sicak olmadi ki zaten..Yok ben hakkimi helal ettim zerre kadar kinim yok sadece kirginim canim aciyor ...

kardesine anneannenin bakması bir bahane bence, baban teyzen vs senin durumunu gorup onu kurtarmaya calısmıs olabilirler.
annen de ona hasret oldugu icin haftasonları hos tutmustur, biraz da anneannenin yaraları gorup kızmasından cekinmistir.
zaten elinin altında hırsını cıkaracagı bir tane vardı ya... her bir kelimenizi okurken icim sızladı.
bu anlattıklarınızı insan dusmanına bile yapmamalı.

anneniz hasta bir kadın, ne yazık ki anneniz sizi ve sevginizi hakedecek birsey yapmamıs. buna ragmen siz ne kadar iyilik yapmak hos tutmak isteseniz de etkisi olmamıs.
bundan sonra anne kız iliskisine olan özleminizi gidermek icin ona hala kosulsuz boyun egmek yerine kendiniz icin bir seyler yapın.
babanızla vakit gecirin, sevginizi sizi hos tutan insanlara verin,
kendi saglıgınızı hem aklı hem de fiziksel olarak korumaya calısın, kilolarınızdan sikayet etmisiniz spor yapabilirsiniz, hatta yuruyuse babanızla cıkın...
hayatlarında hic annesini bile tanıyamamıs cocukları sevindirin, annenize pahalı hediyeler almak yerine onlara ayakkabılar alın...

cok feci sinirlendim. buraya yazdiklarinin ciktisini alip annene postala.

Kendiniz için bir uzmandan yardım alsanız bu psikolojiyi üstünüzden atsanız sizin için iyi olur. 30 yaşına gelmişsiniz artık çocuk değilsiniz savunmasızda değilsiniz ama yaşadıklarınız haliyle sizde büyük bir iz bırakmış. Bence öncelikle bundan kurtulmalısınız.
Annenizin normal olmadığını düşünüyorum. Babanızada eziyet ediyormuş. Anneniz bir canavar değil büyük dişleri ya da pençeleri yok o da bir insan sizi böyle ezmesine izin vermeyin. Anneniz kendine gelmeli karşısında bir birey olduğunu farketmeli artık bunun zamanı gelmiş geçiyor bile. Annenizin bu saatten sonra düzeleceğini sanmıyorum ben.
Bence yapmanız gereken bir uzmandan yardım alarak önce kendi psikolojinizi düzeltmelisiniz daha sonrada annenizle aranızdaki ilişkiye kesin çizgiler çizmelisiniz. Biraz sert olabilir bilmiyorum ama annenize haddini bildirin babanızıda üzmesine izin vermeyin.

annenizle hala neden görüşüyorsunuz?
ben olsam aramam sormam bir daha.
pahalı hediyeler falan almışsınız bir de..
bence tamamen hayatınızdan çıkartın onu.
Su an rahatsiz bacagini hissetmiyo yanlis ameliyat sonucu his kaybi var..Cok sik gorusmuyoruz zaten iki haftada bir ..gazete kitap cikolata goturuyorum cani sikilmasin diye..oyle iste...
Bi de hayatimdan biri nasil cikarilir..

bence bu kadar acıya karşı kin ya da öfke duymuyor olmanız sizde bıraktığı hasardan kaynaklanıyor. uzmandan yardım almanız gerektiğini düşünüyorum. belki ki hayatın hıncını sizden çıkarmış sizi doğuran kadın. anne diyemiyorum..
allah yardımcınız olsun...

:) oklava, komur soba demiri, ayakkabi topugu,

bogaza sokulan et bicagi

omuzuma firlatilip saplanmis catal

ustume kilitlenen bodrum kapisi

hortum acisini bilmem ama oklava izine benziyo sanirsam

kabarir kizarir uzunca

yutdisinsamisin?

Anne; bu yazdiklarimi baskalarinin okudugunu ogrensen ne kadar delirirdin dimi aksama kadar susmaz hakaret sozlugunu basindan sonuna kadar okurdun bana..Belki iyi bi evlat olamadim sana cunku sen dovdukce hircinlastim sen ezdikce kafami dik tutmaya calistim..Hani simdi kardesim geliyo tatile ona kusum diye sarilacaksin hosgeldin diyeceksin gozunyn icine bakacaksin...Ama ayni anneden dogan cocuklarin biri nasil kus biri nasil hayvanoglu hayvan okuz oluyo ben bunu pek cozemedin..Hani bi gun kardesim lisedeyken onu dovmustun o da gece kacip bana gelmisti onun ne guzel sahip cikacagi bi ablasi vardi benim kimsem yok diye mi hayatin butun acisini benden cikardin...
eve gelip kardesimin esyalarin topladim onu benim gibi yapamayacaksin onun hayatinin benim gibi mahvedemiceksin dedim sana utanmadan guldun ya bi de dalga gectin az bile yaptim diye..madem azdu niye kardesimin dersanesine gidip ondan ozur diledin...
demek biliyomussun ozur dilemeyi..
biliyor musun anlattim icim rahatlasin diye rahatlamadi o kiz hep gozumun onunde sesler hep kulagimda hoykure hoykure ne olur dovme diye yalvaran genc kiz...
Benim hayatimi mahvettin canin sagolsun ama biliyor musun benim bir cocugum oldugunda senin gibi olmayacagim soz veriyorum..Belki mukemmel bi evlat olamadim ama insallah anne olabilirim..Mavi hortumunu attim ama soba demirlerin duruyordur bi yerde Allahin cezasi tahta fircalarda ben yokum ya artik onlarla mutlu olursun insallah....Hee bi de 1000lira borcum var sana ya inan ki odicem yeter ki her gun arayip ellerimi titretme normalde aramazsin ya hani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…