- Konu Sahibi witch hunt
-
Üzüldüm cok...Babam melek gibi bi insan Allah ondan razi olsun..Ama ondan yemedigim dayaklarin kotasini annem fazlasiyla doldurdu saolsun..5 yasindayken eve tel baglandi heves iste oynuyorum bende babaannemle yasiyoruz o zaman babaannemde beni sikayet ediyo ama kimseyi aramiyorum ki para yazmiyo yani annem jet gibi mutfaktan geldi beni dove dove divandan indirdi odaya goturdu yas 5 falan..Dustum ustune bi de ondan dayak yedim soru sordum azarlandim..
Bi gun anneannemlere gittik aciktim bi tane yumurta kirmis ikinciyi istedim diye dayak yedim teyzem zor aldi elinden yas 6.
Ortaokulda gec kaldim diye soba demiriyle dayak yedim o zamanlar en buyuk silahi soba demiriydi benden 8 yas kucuk kardesim yalvara yalvara durdururdu onun sayesinde kurtulurdum Allah ondan da razi olsun..
Dersaneye gitmeden iyi bir liseyi kazandim tam sinava gidicem ayakkabilarimi bagliyorum bosu bosuna gitme kazanamazsin dedi ama o okula ucuncu olarak girdim bir aferin bile demedi..
Lise de silahlarina plastik hortum,kemer,tahta firca sapi da eklendi..Elinde hortumla ben onde o arkada kostururdu bagira bagira yalvarirdim dovme ne olur diye hic dinlemezdi ki beni koskoca hortum izleriyle okula giderdim canimin acisindan siralara oturamadan...kemeri eline dolayip dolayip yoruluncaya kadar doverdi ..
Para vermezdi pek sadece otobuse bincek kadar cooookkk ozenirdim arkadaslarimin yedigi hamburgerlere..
Bi gun ingilizce kelime ezberleyemedim diye kitaplari kafamda parcaladi yok canimdan seni okutuyorum diye memurdu kendisi babamda oyle...cani vardi yani..
Agladigimda sulu goz herhangi bir seyi yapamadigimda beceriksiz oldum..Dovecek diye korkumdan yalan soyledim yalanimi yakaladi yine dayak yedim.
Simdi soruyorum sana ezdigin,paraladigin,asagiladigin ozguvenimi nasil geri alabilirim?
Senle ana kiz olmaktan gectim ben nasil insan olabilirim..Nasil unutabilirim bunlari ?
Aklima gelen gelmeyen iskencelerini hafizamdan nasil silebilirim ?
Simdi evliligimde .ok gibi ...Sen hakli mi ciktin anne beceriksiz bir pislik miyim ben ???
Babam melek gibi bi insan Allah ondan razi olsun..Ama ondan yemedigim dayaklarin kotasini annem fazlasiyla doldurdu saolsun..5 yasindayken eve tel baglandi heves iste oynuyorum bende babaannemle yasiyoruz o zaman babaannemde beni sikayet ediyo ama kimseyi aramiyorum ki para yazmiyo yani annem jet gibi mutfaktan geldi beni dove dove divandan indirdi odaya goturdu yas 5 falan..Dustum ustune bi de ondan dayak yedim soru sordum azarlandim..
Bi gun anneannemlere gittik aciktim bi tane yumurta kirmis ikinciyi istedim diye dayak yedim teyzem zor aldi elinden yas 6.
Ortaokulda gec kaldim diye soba demiriyle dayak yedim o zamanlar en buyuk silahi soba demiriydi benden 8 yas kucuk kardesim yalvara yalvara durdururdu onun sayesinde kurtulurdum Allah ondan da razi olsun..
Dersaneye gitmeden iyi bir liseyi kazandim tam sinava gidicem ayakkabilarimi bagliyorum bosu bosuna gitme kazanamazsin dedi ama o okula ucuncu olarak girdim bir aferin bile demedi..
Lise de silahlarina plastik hortum,kemer,tahta firca sapi da eklendi..Elinde hortumla ben onde o arkada kostururdu bagira bagira yalvarirdim dovme ne olur diye hic dinlemezdi ki beni koskoca hortum izleriyle okula giderdim canimin acisindan siralara oturamadan...kemeri eline dolayip dolayip yoruluncaya kadar doverdi ..
Para vermezdi pek sadece otobuse bincek kadar cooookkk ozenirdim arkadaslarimin yedigi hamburgerlere..
Bi gun ingilizce kelime ezberleyemedim diye kitaplari kafamda parcaladi yok canimdan seni okutuyorum diye memurdu kendisi babamda oyle...cani vardi yani..
Agladigimda sulu goz herhangi bir seyi yapamadigimda beceriksiz oldum..Dovecek diye korkumdan yalan soyledim yalanimi yakaladi yine dayak yedim.
evet ya inşallah eşinle mutlusundur. baban karşı çıkmıyor muydu hiç annene
cok sabırlı davranmıssın ve hala da davranmaya devam edıyorsun , sen sındıkce annen uzerıne gelmıs ...
sımdı bazıları kalkıp anneler evlat ayırmaz dıyecek bal gıbı ayırır ıste , sende umursama bundan sonra bence ve yardım al bundan sonra eskıye yonelık hıcbırseyın tamırı olmaz bence...
Canim benim okurken bogazim dugumlendiNedemk soba demiri hortum felan iskence resmen...anne mi oluyo simdi bunun adi evlat ayirmak nedir ya!!!babaniz nsil bukadar sessiz kalabildi dusunemiyorum acikcasi...
Annem anneanneme gayet duskun elli yasinda hala annesinin gozune bakar..Ben otuz yasimda affediyorum ama arada icimdeki o dayak yiyen cocuk cikiyo her yeri yara bere icinde onu susturamiyorum..Bir anne nasıl bu kadar gaddar olabilir kesin piskolojik ve onunda çocukluğuna inmek gerek , büyüsende izi kalır birde sabrın yoksa fazla çocuk doğurma be kardeşin asgari ücretle zor çocuk büyütmek , artık sende anneni af et yoksa bu yara hep tazelenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?