30 yasina geldim yedigim dayaklar aklimdan cikmiyor...Nasil unutucam:-(

gözlerim dolu dolu okudum. ne zalim kadınmış. arkadaşların dediği gibi üvey olabilir misin?

Üzüldüm cok...
Annenizede çok kızdım , hele ikinci istediğiniz yumurta meselesi içime oturdu inanın. Ben kızım 1 lokma yesin diye gözünün içine bakıyorum, yerse dünyalar benim olur. Yemek istiyor diye küçücük bebeği dövmek nedir?
Babanız pek müdahale etmiyormuş sanırım.
Şu saatten sonra, mümkün oldukça düşünmeyin bunları, zordur anlarım bu şartlarda büyümek ama size zararı dokunur. Annesiniz yada her kadın gibi anne adayısınız bilemiyorum ama siz iyi bir anne olun, anneniz hayattaysa görsün annelik nasıl olur.
Allah yar ve yardımcınız olsun.

Siz beceriksiz değilsiniz,sizi böyle düşünmeye iten,böyle hissettiren anneniz utansın. Kendinize bunu yapmayın lütfen , siz değerlisiniz bunu bilin.
İmkanınız varsa psikolojik yardım alsanız keşke.
Anneniz hala böyle davranıyorsa görüşmeyin,ezdirmeyin kendinizi , siz artık o 5 yaşındaki masum , savunmasız bebek değilsiniz bunu anlasın anneniz.

Okurken hakikaten gözlerim doldu ve çok üzüldüm. Anne baba konusunda o kadar hassasım ki.

Bir anne nasıl olursa Cennet kokan çocuğuna yavrusuna kıyar. Kendi canından kanından bir parça o senin.

Anneniz şuan ne durumda peki ? Hala daha size karşı bu kadar soğuk ve ilgisiz mi? Aslında tüm bu yaptıklarına karşı Anneniz demeye dilim bile varmıyor.

Sadece Allah'a havale edin. Er yada geç anlayacaktır.

annenizle hala neden görüşüyorsunuz?
ben olsam aramam sormam bir daha.
pahalı hediyeler falan almışsınız bir de..
bence tamamen hayatınızdan çıkartın onu.

Annenizin size boyle davranmasinda mutlaka bir sebep vardır.
Ya uveylik ya istenmeyen gebelik vs vs.

Her ne olursa olsun bir anne kendi buyuttugu evlada bu kadar ofke kin nefret besleyemez.

Bence annenizi cikarin hayatinizdan
Anne bile olsa annelik vasfı tasiyana anne diyip sarılmali insan.
Görüşmeyin.
Belki hatasini anlar.

Ayyy ağlıycam... Bir anneden bahsediyorsunuz ne yazık ki İz kalmış hafızanızda bunları atlatabilmek için destek alabilirsiniz diye düşünüyorum Rabbim hayatınızda mutluluklar versin,takılı kalmayın fazla unutmaya çalışın.

içime içime ağladım eşim ne oluyor üzme kendını demesın dıye...yazdıklarının hepsini yaşadım sanki...senin yerinde olsam tereddütsüz buraya yazdıklarını bir kagıda doker anneme kargo yapardım ...sonucu ne olursa olsun ancak ozaman rahatlarsın...tepkisi ne olacaksa olsun bu dunyada bu sorunu cozmek gerek

benim bir arkadaşıma annesi böyle davranırdı ortaokulda 2 tanede kucuk kız kardeşi vardı minik canıyla onlara ablalık yapmaya çalışırdı...hep hor görülürdü bir gün okuldan kımlıgı istendi 7.sınıfa gıdıyordu malesef kımlıgı okula getırdıgınde ilk kez anne adının farklı oldugunu fark etti...sonra sorularına işte ogun cvp buldu meğer özgenin annesi o bebekken ölmüş kardeşleride olen annesınden değilmiş...bu özgenın patlama noktasıydı uvey anneside özge bunları öğrenip patladıktan sonra değişti...şuan bebeğine bile üvey annesi bakıyor araları okadar iyiki inanamazsınız...(tabi ayrıntı var birtane özgeyi üvey annesi kardeşinin oğluna almış) kardeşleride üniversite mezunu meslek sahibi olup özgürce hayat yaşıyorlar...belki özgenınde öz annesi basında olsaydı 19 yasında evlenmezdi farklı bır hayatı olurdu

ben 7 aydır beklediğim olamayan bebeğimi sever hayallerımde onu korur ona iyiye dair herşeyi öğretmek için can atarken nasıl bir anneki Allahın emaneti yavrusuna nasıl boyle zalım olabılmıs

Çok içim acıdı okurken, anne sözcüğü benim içimde çok başka bir yerde. Yoklukla tek başına dört evlat büyütmüş yine de iyi ki doğurmuşum diyen bir annenin evladıyım. Allah bana nasip etmedi annelik ama merhamet insanın içinde olan bir şey, sokaktaki kediye köpeğe kıyamam kaldı ki bir evlada kıyayım. Anlamıyorum böyle insanları ama yerinde olsam bu yazdıklarını konuşurdum onunla, içimi döker rahatlardım en azından.

Kendini kötü hissetmen çok doğal, belki bir doktordan yardım alırsan daha iyi olur, bizler dertleşebiliriz ama sonuçta profesyonel bir yardım kadar sana faydalı olamayız. Yaşadıklarını hiç bir zaman unutmayacaksın ama en azından yardım alarak onlarla baş etmeyi öğrenebilirsin, böyle bir yükü ömür boyu içinde taşımak çok zor. Rabbim yardımcın olsun

yaşadıklarınız ağlattı beni çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun.
umarım evliliğinizde mutlusunuzdur.
sizin için yapabileceğim herhangi birşey olursa lütfen çekinmeyin.
ve bence anneniz ile bir süre görüşmeyin telefonlarını açmayın ..
ve en kısa zamanda yardım alın zor şeyler yaşamışsınız fakat bir yerden yeniden başlamanız gerekiyor.

evet ya inşallah eşinle mutlusundur. baban karşı çıkmıyor muydu hiç annene

Babam evde oldugu zaman elinden aliyordu tabii ama genelde yokken oluyordu bi de babam da ondan cok cekti hala da cekiyo maasini elinden alir gerizekali hayvan diye bagirir..kendim kurtuldum ama babami kurtaramadim...

Üzülme hanzade desem biliyorum faydasız..Sen annenden ben babamdan dayak yedim..

Hatırladıkça boğazıma birşeyler düğümleniyor...

Adi sabir mi bilemiyorum sanki kosullanmis evini ben temizliyorum evimde ne varsa goturuyorum bi sey demesin gitmedim mi bi de kiz evlat olcak bu ben annemin evine her hafta giderdim temizlemeye der...Ama bilmiyo ki o eve gidince icim daraliyo bi an once isimi bitirip cikmak istiyorum ...

Canim benim okurken bogazim dugumlendiNedemk soba demiri hortum felan iskence resmen...anne mi oluyo simdi bunun adievlat ayirmak nedir ya!!!babaniz nsil bukadar sessiz kalabildi dusunemiyorum acikcasi...

;-) korkma hortum soba demirinden iyidir..yakar bi de kabarir boyle etin hortumun izi kadar en sonunda attim o mavi tuvalet hortumunu...babam yokken oluyodu geldimi ia bitmis konu kapanmis pluyodu onun icin tabii benum etimde kalbimde hortum sesi hortum izi...

Annem anneanneme gayet duskun elli yasinda hala annesinin gozune bakar..Ben otuz yasimda affediyorum ama arada icimdeki o dayak yiyen cocuk cikiyo her yeri yara bere icinde onu susturamiyorum..

Çok üzüldüm anlatamam kelimelerle
Ben de bir kız çocuk annesiyim ,değil fiske vurmak kızım için canımı veririm
Nasıl yapabilmiş bunları nasıl
Ama bir de anlıyamadığım baban neden sessiz kalmış bütün bunlara
Annen normal değil,onu tedavi ettirmeliydi
Gerekirse bir hastahanede kapatılmalıydı
Ben babana da çok kızdım
Peki akrabalar onlar neden bu durumla ilgilenmedi
Kimse görmüyormuydu yaralarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…