Kendi evinize çıkın kesinlikle başka türlü bu problemi çözemezsiniz30 yaşındayım işim gücüm yerinde sosyal aktivitelerim var gelin görün ki eve geliş gidiş saatim olay oluyor. 11 gibi gidiyorum maksimum onda bile laf işitiyorum, giyimime vs. de karışıyorlar ama ben yine istediğimi bir şekilde giyiyorum. Şuan en büyük sorunum saat problemi, daha bu sabah ihtar aldım gecikme diye. Ailemin kafasında 10-11 gece yarası ama yaşıtlarım o saatte yeni dışarı çıkıyor. Gerçekten çok bunaldım. Ayrıca eve çıkmak dışında çözümü yok mu bu işin.
Bizim geleneksel aile yapısında inşam istemese bile mecbur kalıyor.30 yaşında işi gücü olan insanın aile yanında yaşaması yanlış zaten.
Geleneksel aile yapısına baş kaldırın o zaman.Bizim geleneksel aile yapısında inşam istemese bile mecbur kalıyor.
İnanın çok mücadele ediyorum o yüzden atışıyoruz hep zaten boyun eğen bir insan olsam problem olmayacak ama benim yapımda yok bu. Babam çok sert otoriter bir adam ergenlik yıllarımda sırf bir arkadaşımın cafe de olan doğum gününe gittiğim için dayak yemişliğim var, gene de vicdan yapıyorum işte ailedir diyorum ama onların geleneksel yapısı ile benim düşünce tarzım taban tabana zıt.Geleneksel aile yapısına baş kaldırın o zaman.
Tayin isteme ya da başka şehirde iş imkanınız var mı?İnanın çok mücadele ediyorum o yüzden atışıyoruz hep zaten boyun eğen bir insan olsam problem olmayacak ama benim yapımda yok bu. Babam çok sert otoriter bir adam ergenlik yıllarımda sırf bir arkadaşımın cafe de olan doğum gününe gittiğim için dayak yemişliğim var, gene de vicdan yapıyorum işte ailedir diyorum ama onların geleneksel yapısı ile benim düşünce tarzım taban tabana zıt.
Maalesef yok şuan için en kötü iş arkadaşım var ondan destek alacağım bir süre ayrı evi var onun.Tayin isteme ya da başka şehirde iş imkanınız var mı?
Ev arkadaşı gibi mi?Maalesef yok şuan için en kötü iş arkadaşım var ondan destek alacağım bir süre ayrı evi var onun.
Başka bir ilde çalışmalısınız ya da evlenmelisin. Başka ile gidemedim çalışmak için. Ama evlendim gittim 35 yaşında başka ile. Ama şimdi de benim çıkasım kalmadı gece dışarı.İnanın çok mücadele ediyorum o yüzden atışıyoruz hep zaten boyun eğen bir insan olsam problem olmayacak ama benim yapımda yok bu. Babam çok sert otoriter bir adam ergenlik yıllarımda sırf bir arkadaşımın cafe de olan doğum gününe gittiğim için dayak yemişliğim var, gene de vicdan yapıyorum işte ailedir diyorum ama onların geleneksel yapısı ile benim düşünce tarzım taban tabana zıt.
Ya inanın gece yarısına kadar çıkayım demiyorum ben zaten maksimum 11 gibi evdeyim arada arkadaşlarımla çıkıyorum ayda yılda bir 12 yi buluyor onda da tonla yalan söylüyorum. Bir bıraksalar beni ben zaten kendimi bilen bir insanım sınırlarımı çok iyi biliyorumBaşka bir ilde çalışmalısınız ya da evlenmelisin. Başka ile gidemedim çalışmak için. Ama evlendim gittim 35 yaşında başka ile. Ama şimdi de benim çıkasım kalmadı gece dışarı.
Evet em azından bir süre idarelimEv arkadaşı gibi mi?
İşte bu düşünce çok yanlış aile ne yapsa kabulum demeye devam ettiğiniz sürece bu psikolojiden çıkamazsınız.Aile üyelerde birbirine yanlış yapabiliyor veya ayrı fikirlerde olabiliyor.Sırf aileniz diye sizin istemeğiniz bir hayat şekline zorunlu kılamazlar.İnanın çok mücadele ediyorum o yüzden atışıyoruz hep zaten boyun eğen bir insan olsam problem olmayacak ama benim yapımda yok bu. Babam çok sert otoriter bir adam ergenlik yıllarımda sırf bir arkadaşımın cafe de olan doğum gününe gittiğim için dayak yemişliğim var, gene de vicdan yapıyorum işte ailedir diyorum ama onların geleneksel yapısı ile benim düşünce tarzım taban tabana zıt.
Başka bir ilde çalışmalısınız ya da evlenmelisin. Başka ile gidemedim çalışmak için. Ama evlendim gittim 35 yaşında başka ile. Ama şimdi de benim çıkasım kalmadı gece dışarı.
Aynen. Ailemin söylendiği (müdahale yok sadece minik mırıldanmalar) ergen zamanlar daha güzeldi. Büyüyünce çıktım ettim ama ıııh, şimdi vampirden kaçan kedi gibiyim. Hava kararınca dışarıda olmaktan hoşlanmıyorum, aydınlık hava daha çok hosuma gidiyor.Daha 2 gün önce annemle bunu konuştuk. :) Ben 18 yaşlarımdayken eve gece yarısı 1-2 gibi gelirdim coook cook nadiren sabah gelirdim. Babam arada söylenirdi.
Evlendikten sonra ve biraz da büyüyünce gece dışarı çıksakta eskisi kadar ölüp bitmiyorum yani, devamlı olarak cıkmamaya başladık, azaldı. Herşey zamaninda güzel oluyor, benim için zamanı varmış, o zamanmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?