30 yaşında ilk defa abla ile konuşmak .

arayacak mı

• arar mı

OY: 62 92,5%
  • aramaz mı

OY: 5 7,5%

• Ankete Katılan
    67
İşyerinde olabilir oyüzden konuşamamıştır
Belki evde çocuklar ev okul telaşe vaktine gelmiştir erken kapatmıştır
Ya da çok şaşırdı ne diyeceğini bilemedi oyüzden kapattı
Zaman ne gösterecek bakalım
Sizi arayacağını düşünüyorum

Arar bekle.musait degildir ya da hislerini anlatmak icin hazir degildir.
Sen bile konusmadan once neler dusundun.kimbilir.
Ona da izin ver . En hazir oldugu zamanda arar merak etme.
teşekkür ederim olumlu pozitif düşünceniz için ayrı bir heyecandı sormayın korku endişe hepsi vardı

Babanız bu sürede ablanizla iletişimi nasildi. Sizle alakasi yok ama eğer babasi hic arayip sormadiysa hazmetmeye çalışıyordur..
görüşmüyorlar . ama babama söyledim arayacığımı ben bulurum numarasını tamam dedi .

Şok olmuştur, kolay değil hiç tanımadığınız bir kardeşe sahipsiniz ikiniz de. Siz hazırlıklı olan taraftınız, bile isteye aradınız ama o hiç beklemediği bir anda bir telefon aldı. Bunu düşünün. İnsan ne söyleyeceğini şaşırır, sindirmek için zamana ihtiyaç duyar. İnsan kardeşini tanımak ister bence. Negatif düşünmeyin. Azıcık zaman verin.
inşallah ♥

bana arar gibi geldi
şok olmuş sanki
babanız hiç görüşmüyor muydu ablanızla :(

en azından onun vasıtası ile tanışırdınız gerçi öyle olsa

bana arar gibi geldi
şok olmuş sanki
babanız hiç görüşmüyor muydu ablanızla :KK43:

en azından onun vasıtası ile tanışırdınız gerçi öyle olsa
hayır oda görüşmüyor . ablam destek vermedin yanımda yoktun diğer çocuklarına değer verdin diye düşünüp babama yaklaşmıyor biraz halalarımında dolduruşu var tabii ( bizimle de çok ilgilenen bir baba olmadı maalesef ama bunu nereden bilebilir ki ) . babam da ben babayım o gelsin bana gelecekse diye bekliyor. :110:

hayır oda görüşmüyor . ablam destek vermedin yanımda yoktun diğer çocuklarına değer verdin diye düşünüp babama yaklaşmıyor biraz halalarımında dolduruşu var tabii ( bizimle de çok ilgilenen bir baba olmadı maalesef ama bunu nereden bilebilir ki ) . babam da ben babayım o gelsin bana gelecekse diye bekliyor. :110:
küçüklükten bağı koparmasaydı babanız böyle olmazdı malesef
halalar size karşı da doldurduysa bilemiyorum o zaman aramayabilir

herkese merhaba ,

babamın ilk evliliğinden bir ablam var aramızda sanırım ya 8 ya 10 yaş var . bu zamana kadar hiç konuşmadık bir kere rastlantı eseri görmüştüm küçükken o kadar . şimdi onunla konuşmak istiyorum . akrabalardan onunda görüşmek istediğini duydum . bu zamana kadar da kimse ön ayak olmadığı için görüşme sağlanmamıştı. ben görüşmek istedim numarasını buldum aradım ..

çok gerildim ararken tepkinin ne olacağını bilmiyordum çok şaşırdı duraksayarak konuştu . numarasını kimden aldığımı sordu hayır olsun dedi .

ben söyledim bu zamana kadar kimse ön ayak olmadı seninde beklentin olduğunu duydum ve aramak istedim dedim . oda ben seni arıcam dedi . bu numara senin ise kaydediyorum dedi . tamam abla dedim ve kapattık .
düşüncelerim ikiye bölündü ; konuşmak istemeyip geçirtirmek için mi ararım ben seni dedi .

yoksa ; konuşmak istemese beni arama konuşacak bişey yok diyip kapatabilirdi çok sevinip mutlu mu oldu .

düşüncelerinize fikirlerinize ihtiyacım var ... şimdiden teşekkür ederim.
Bu senin numaran mı diye sormuş kaydediyorum demiş. Aramiycak olsa onemsemezdi bence numarayı. İçinde neler olduğunü bilmiyoruz, kolay değil bekle. Arar ama sıkıştırma şoke olmuştur. İnşallah güzel bir ilişki kurarsiniz

Bu senin numaran mı diye sormuş kaydediyorum demiş. Aramiycak olsa onemsemezdi bence numarayı. İçinde neler olduğunü bilmiyoruz, kolay değil bekle. Arar ama sıkıştırma şoke olmuştur. İnşallah güzel bir ilişki kurarsiniz
umarım çok saolun iyi dilekleriniz için

Zamana bırak
Ararsa sende arar görüşürsün
Sen ilk adımı atmışsın
İyi etmişsin bence

Belki de annesinin fikrini alma ihtiyacı hissetmiştir. İlk şoku atlatsın dönecektir size umarım güzel bir bağ oluşur aranızda.

Sizin konunuzla alakası yok annenizi ve sizi tenzih ederim ama benim oğlumun babasının , biz evliyken birlikte olduğu kadından bu arada hala evli değiller bir kızı olmuş. Bu adam benim oğlumu bayramda bile aramıyor , ailesi de öyle , hepsi o kadınla ve kızını kabul etmiş , bağırlarına basmışlar... Ben oğlumun asla ama asla o kadının kızı ile görüşmesini istemem , zira kardeş filan değiller , asla da olamazlar , belki çocuğun günahı yok ama öyle bir kadının , öyle bir yaşamın meyvesini asla oğluma yaklaştırmam , kim ne derse desin...

Ha evet biz boşandıktan sonra tanıştığı bir kadın ile bir yuva kursa ve bir çocuğu olsa , kendi oğluna babalık yapsa amenna kardeşidir derdim ama o zaman da görüşüp görüşmeme kararını oğluma bırakırdım.

Back
X