- 3 Mayıs 2014
- 1.153
- 1.355
- 63
amiinnnnGeç kaldım diye üzülüyordum eskiden ama şimdi daha önce evlenmemekle iyi etmişim diyorum, çünkü bu dünyada mutlu olabileceğim tek adamı buldum. Darısı diğer 30 üstü bacılarıma![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amiinnnnGeç kaldım diye üzülüyordum eskiden ama şimdi daha önce evlenmemekle iyi etmişim diyorum, çünkü bu dünyada mutlu olabileceğim tek adamı buldum. Darısı diğer 30 üstü bacılarıma![]()
Geç kaldım diye üzülüyordum eskiden ama şimdi daha önce evlenmemekle iyi etmişim diyorum, çünkü bu dünyada mutlu olabileceğim tek adamı buldum. Darısı diğer 30 üstü bacılarıma![]()
Kac yasindasiniz evlendiniz mi mutluluklar diliyorum cani gonuldenGeç kaldım diye üzülüyordum eskiden ama şimdi daha önce evlenmemekle iyi etmişim diyorum, çünkü bu dünyada mutlu olabileceğim tek adamı buldum. Darısı diğer 30 üstü bacılarıma![]()
Artik herkes kariyer is derken 30 dan once evlenmiyor. Bu demek oluyor ki ileride ureme yok denecek kadar azalacak.. ( 35 den sonra hamile kalmak zorsa eger )
Benim arkadasimin annesi 42 yasinda 3 cocugunu dogurdu. Bunye meselesi bu..
çok haklısınız yaş geçiyor diye evlenmek hiç evlenmemekten daha zor...Çok tatliş bir konu.kadınlara evlilik konusunda 20lerin sonlarından itibaren çok baskı var bence.bu da kendilerini iyice baskı altına alıp guvensizleşmelerine neden oluyor.ben de 39 yasımda geçen sene evlendim;yılsans doktora yoğun çalışma ama en önemlisi evlenme ilişkisine girilebilecek biri olmadığından yaşamımda evlenmedim.ayrıca sanırım evliliğe bakışım da çok olumlu değildi toplumdaki erkek ortalaması nedeniyle.erkek arkadaşlarım oldu uzun süren;evlilik teklifleri de aldım öncesinde ama olmadı.su an herşeyi öyle güzelleştiren biriyle birlikteyim ki;eskiden arkadaş çevresinden bildiğim ve yıllar sonra tesadüfen karşılaştığım bir insana aşık oldum ve 2 ay içinde evlendim. Hemen hamile kaldım ama dusuk oldu:/ şimdi tüp bebek deniycez.bazen kızıyorum kendime bebişe niye geç kaldım diye de çoçuk için karşıma bugune kadar çıkan adamlardan biriyle de asla bu kadar hazır olmaz ve huzurlu hissetmezdim. Çevremde inanılmaz başarılı ama 30sendromıyla apar topar evlendikleri sorunlu adamlarla yasayan mutsuz arkadaşlarım var aman deyim! Mesele o kişi sizin için uygunsa z de yeterince olgunsanız o kararın alınması.hangi yaş olursa olsun 20 30 40 .butun sorunlara rağmen huzurun garantisi o çünkü
hissettiklerini anlıyorum ben de 30 lu yaşlara gelince aynı şeyleri düşünmeye başladım. ama olumlu tarafları da var bence belli bir olgunluktasın ve ne istediğini bildiğin bir yaşta insan...Anne olmak için bir çocuğun kıymetini daha iyi anlayabileceğin bir yaş ben böyle düşünüyorum.Bunun zorlugu tarifsiz su an daha iyi anliyorum
Asgari 30 yil baba evinde kalip, ekmek elden su golden yasayip, tek derdin is ev hayatiyken birden kendini evliligin icinde buluyorsun
Sanirim be evlilik mevzusunda en cok zorlanan da 30 dan sonrs evlenenler bende 32 yasindayim evlenmeyi cok istesemde gozum almiyo nasil olscak bilmiyorum Allah yardimcimiz olsun
nasıl gidiyor hayat :)5 yıl önce yalnızlık zor demişim, kısmet bu zamanaymış, yaş 38, 2 ay sonra düğünüm var![]()
konu biraz eskiymiş merak ettim evlendiniz miçok güzel bir konu, niye kimse yazmamış ki , ben de 32 yaşında ve bekarım, cevaplarınızı tecrübelerinizi merak ediyorum hanımlar![]()