Bence türk istemekle sonuna kadar haklısın.Türkiyede bile farklı bölgelerden evlenenler kültür uyuşmazlıgı yaşıyorken yabancı bı erkekle dha fazla sorun olur.Türkiyeye gelip gitsen akrabalar fılan yokmu burda.Belkı onlar aracılıgyla olabılır bırıyle tanışman.
Neden Türk olmak zorun da ki ? Özel bir sebebi var mı ?
Konuyu takipteyim bende yabancı istiyorum .Mümkünse kafa yapıma uygun bir İspanyol bulmak isterim kendime
Ya ben amerikada türkce bilen ispanyollu bir adamla tanismistim, tabi obenden elektrik almadi ama ailesi türkiyede yasiyormus.
Öyle biride olur benim icin, benim aileme saygili türk kültürünü bilen uyum gösterebilende olabilir benim icin (ailem istemez ama benim icin farketmez) tabi onlar cok nadir.
Arkadasim ben dogdugumdan beri danimarkada yasiyorum, almanya ya bakarak burda da türk az sayilir. Ama inanirmisin türk olmayan biriyle, cok iyi dostluklar edinmeme ragmen, hic görüsmüslügüm (sevgili anlaminda) olmadi.
Bence bu seninle alakali birsey.
Mesela ben rüyalarimida türkce görürüm. Danimarkali bir erkekle, cok efendi ve bizimkilerden cok daha olgun olmalarina ragmen - bir iliski yasiyamam. Bu da benimle alakali birsey.
Bana sorarsan, kendin gibi gördügün biri ile evlenme karari al. Bu Illa ki de türk asilli biri olacak diye bir kaide yok. Simdiye kadar ki secimlerinde seni yansitiyor nihayetinde, o yüzden böyle kurallar koyma kendine derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?