• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 yaşındayım ve sürekli reddediliyorum :(

Evreka1800

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
528
212
303
Erkekler sürekli beni reddediyor. Çirkin bir kız da değilim aslında ama arkadaşlarım benim sert görünümlü olduğumu ve erkeklerin bana yaklaşamadığını söylüyorlar. Ne dersiniz bu konuda? Çok üzülüyorum çünkü şu ana kadar hangi erkeğe ilgi duyduysam beni istemedi.

Reddedilme derken ? Flört amaçlı yaklaşıp olumsuz tepki mi alıyorsunuz? Yazınızda bana yaklaşamıyorlar demişsiniz de kafam karıştı

Biraz daha naif ince hassas işte kız gibi bir tabir vardır ya öyle olmaya çalışın:)
Aslında çok istekli görünmek karşı tarafı iter belki öylede değilsiniz ama aklınızda bulunsun

Reddedilme derken ? Flört amaçlı yaklaşıp olumsuz tepki mi alıyorsunuz? Yazınızda bana yaklaşamıyorlar demişsiniz de kafam karıştı
Şöyle ben yakınlaşıp ilgimi belli ediyorum hoşlandığım kişiye ama o benden çekiniyor korkuyor sanki. Y da hoşlanmıyor bilemiyorum. Çirkin bir kız da değilim ama arkadaşlarım çok aksi görünümlü biri olduğumu söylüyorlar, erkekler senden korkuyor diyorlar

Biraz daha naif ince hassas işte kız gibi bir tabir vardır ya öyle olmaya çalışın:)
Aslında çok istekli görünmek karşı tarafı iter belki öylede değilsiniz ama aklınızda bulunsun
Ya bu yapıma aykırı. Yapmak istesem de yapmacık duruyor.

Yasim geldi geçiyor sıkıntısı yaptıkça yanlış adımlar atarsınız. Sakince yaşamınıza devam edin, kismetinizdeki kızı bir gün karşınıza çıkacaktır
Sanırım öyle ama 7 yıldır yalnız yaşıyorum. Sadexe yaşım geçiyor derdi değil yalnız yaşamaktan da sıkıldım.

Hiç karşı taraftan teklif gelmiyor ki. Birinden hoşlanıyorum ona ilgimi belli etmeye çalışıyorum ama boşş. Hiç bir adım gelmior.
Ilgini belli ettigin halde bi adim gelmiyorsa beklentiye girme derim, kestir at, tabii ki triplere girmeden..
Bi de anlasin, bi seyler olsun diye ilgiyi cok belli etmek de itici durabilir..

Ilgini belli ettigin halde bi adim gelmiyorsa beklentiye girme derim, kestir at, tabii ki triplere girmeden..
Bi de anlasin, bi seyler olsun diye ilgiyi cok belli etmek de itici durabilir..
İlgimi 2 gündür kestim. İlk gün çok baktı bana. Uzun uzun bir tepki bekledi ve şaşırdı ona selam vermediğim , yanında durmadığım için. Dün selamlaştık ama soğuk davranıyor bana sanki biraz bozulmuş gibi.

Bazı insanların mizacı serttir. Ben de naif yapılı biri olmadım hiçbir zaman ama biriyle tanıştıktan kısa süre sonra tanışırken havaya kalkan tek kaşımı indiriyorum. Belki sizin de biraz sivri köşelerinizi törpülemeniz gerekiyordur.

Bence bu konuya bu kadar takılma
Sosyalleş
Erkeklere bununla evlenirim göxüyle bakma
Bilmeden bu sinyalleri veriyorsun belki oda korkup kaçıyor
Rahat ol ve pozitif ol
Somurtan bir kız sevmez kimse
Belki de ama üzülüyorum yani yıllardır yaşnız yaşıyorum. Tüm arkadaşlarım evli barklı çocuklu. Aileleriyle vakit geçiriyorlar. Ben ise hep yalnız kalıyorum.

Bazı insanların mizacı serttir. Ben de nahif yapılı biri olmadım hiçbir zaman ama biriyle tanıştıktan kısa süre sonra tanışırken havaya kalkan tek kaşımı indiriyorum. Belki sizin de biraz sivri köşelerinizi törpülemeniz gerekiyordur.
Belki de ama bunu ypamıyorum

Back
X