30 yaşındayım ve sürekli reddediliyorum :(

İlgimi 2 gündür kestim. İlk gün çok baktı bana. Uzun uzun bir tepki bekledi ve şaşırdı ona selam vermediğim , yanında durmadığım için. Dün selamlaştık ama soğuk davranıyor bana sanki biraz bozulmuş gibi.
Isteyen erkek bakti, bakmadi, kacti kovaladı islerine girmez, direkt kendi çabalar bence..

Kurslara katıl.
Sana ilgi duyanlara şans ver.
Erkeklere direkt ilgini belli etme.

Zmna birak rahat ol.. ve bekarligin tadini cikar, nacizane tavsiyem :)

Asi gorunum nasil oluyor yahu? Surekli çatık kaşla mi dolaşiyorsunuz? Giyiminiz mi çok asi nedir :D erkekler niye korksun Allah askina

Klasik ama kendinize yeni uğraşlar bulun. Çalışıyorsunuz sanırım

Evinize paralı tv kanalı alın, güzel yabancı dizilere başlayan, çalışmadığını günler hobi kursları araştırın, geziler turlara katilin, değişik insanlar da yanımız olursunuz

Erkekler sürekli beni reddediyor. Çirkin bir kız da değilim aslında ama arkadaşlarım benim sert görünümlü olduğumu ve erkeklerin bana yaklaşamadığını söylüyorlar. Ne dersiniz bu konuda? Çok üzülüyorum çünkü şu ana kadar hangi erkeğe ilgi duyduysam beni istemedi.
Merhaba öncelikle;
nacizane bir kaç tavsiyem var senin için;
Fiziksel görünüşünle ilgili olarak öncelikle güzel yada çirkin olmanın karşı cinsle olan ilişkilerinde etkisi inan bana sandığın kadar yüksek değil eğer ki sadece sosyal medya üzerinden online bir ilişki düşünmüyorsan.
Seni mutlu etmek için klişe olarak yazacak değilim fakat şu erkeklerin ilgisini çekmekle ilgili durumda kadınsı olmak güzel olmaktan çok daha iş yapan bir durumdur. İnan bana fotoğrafını göstersem asla güzel demeyeceğin bir kaç arkadaşım var ama kadın gibi kadın derler ya ve cok populerler kendileri. Çirkin bir kadın olsan dahi-seni hiç görmedim genel yazıyorum çok kadınsı ve çekici olabilirsin.
Sert görünümlü olmandan yola çıkarsak sert olan ne konusma tavrın mı sert yada kufurlu? bunun uzerıne çalış. yürüyüşün mü duruşun mu bak elinin altında internet ve binlerce video kaynak vs bak. Beğendiğin güzel ve kadınsı buldugun kadınların tavırlarını incele kendinle karşılaştır..objektif olarak bak değişmesi gereken ne? üzerinde çalış. Hiçbirimiz ağaç değiliz insanız ve kendimizi adan zye her konuda eğitebiliriz.
giyim tarzında daha soft seyler sec. sana asla kadınsı topuklulular kırmızı deri etekler vs demiyorum kadınsı görünmekle ucuz görünmek arasındakı fark bizim toplumumuzda pek anlaşılmasa da mesela kot pantolonları moda olan boyfriend jeanları su son yıllarda cinsiyet farkını neredeyse sıfırlayan giyim tarzlarını terketmeye çalış. aksesuarlar cok kucuk bır ayrıntı gibi görünüyor ama inan bana değil. dumduz erkeksi bir kazağı bile küpeyle kolyeyle daha şık yapabilirsin. Saç göz rengin ne bilmiyorum ama çok sade makyajları tercıh et mesela gözün güzelse gözünü ortaya cıkar yada dudaklarınsa sadece koyu renk ruj sur mesela bordo sadece dudaklar olsun. Önemli olan fresh gözükmen.
Ayrıca yeni bir stil edinmen için baştan aşağıya para harcamana hıc gerek yok .. dök dolabını bak içine erkeksi bir kotun mu var üzerine çiçcekli fırfırlı bir ust kombine et. bu gibi detaylar hem butcenı dengeler hem de seni yenilenmiş yapar.
stil ve dış görünüşle ilgili yenilenmenin yanı sıra konuşman davranışların için çalış dediğim gibi muhtemelen sana güzel gelen kadınlar vardır onları incele bu eziklik değil kesinlikle hepimiz değişiyoruz insanız.
ve son olarak bunların hepsini kesinlikle erkekler seni nasıl ister nasıl olmalısın diye yazmadım.. sakın kendin de kendini bu psikolojıye sokma.. erkeklerin ne istediğine göre şekillenen kadın ancak taklit olur ve ışığı olmaz.
sen bunları kendin için aynada kendine baktığında güzel bir kadın görmek için yap (önemli olan senin kendini beğenmen) emin ol kendini güzel hissseden tüm kadınlar herkese bu enerjıyı gecırıyor.
değişmekten korkma belli ki uzun yıllardır bişeyler sana göre yolunda değil.
kalk düzelt eksik buldugun seylerin uzerıne calısmak seni eksiltmez.
buraya da başlık açtıgına göre kendinle yüzleşebilecek kadar da cesur bir kadınsın, değişmek için adım atmaktan korkma zaten surec baslamıs.
sevgiler.

Bir bayanda en çirkin duran şey erkeksi kaba ve sert mizaç bence. Daha naif olmaya çalış başlarda sana yapmacık gibi gelir ama zamanla alışırsın benimsersin o hareketi.

Erkekler sürekli beni reddediyor. Çirkin bir kız da değilim aslında ama arkadaşlarım benim sert görünümlü olduğumu ve erkeklerin bana yaklaşamadığını söylüyorlar. Ne dersiniz bu konuda? Çok üzülüyorum çünkü şu ana kadar hangi erkeğe ilgi duyduysam beni istemedi.
Acaba denginiz mi olmuyorlar ?

Boşverin, onlar kaybeder;)

Back
X