30 yaşındayım ve sürekli reddediliyorum :(

Belki de ama üzülüyorum yani yıllardır yaşnız yaşıyorum. Tüm arkadaşlarım evli barklı çocuklu. Aileleriyle vakit geçiriyorlar. Ben ise hep yalnız kalıyorum.
Bunları dert erdersen ama hiç mutlu olamazsın
Arkadasların birileriyle tanıştır mıyır mu??

ilgi gösterdiğiniz kişinin başkasına ilgi duyup duymadığını biliyormusunuz?

Genelde ikilemde kalan erkeklerin sorunu bu oluyor da.

Bi kere oyle reddediliyorum fln diye dusunursen o enerji yapisiyo ustune sert durma ama tiki kizlar gibide davranma tabi hoslandigin kisiye ilgiyi kesme olayinida komple butun iletisimi kesmek olarak dusunme bi gorun bi yok ol arada bi goz goze gel ama:KK76:herkese davrandigin gibi davran cok ozel hissettirme tabi bunlar sadece minnak taktikler:KK50:

Şöyle ben yakınlaşıp ilgimi belli ediyorum hoşlandığım kişiye ama o benden çekiniyor korkuyor sanki. Y da hoşlanmıyor bilemiyorum. Çirkin bir kız da değilim ama arkadaşlarım çok aksi görünümlü biri olduğumu söylüyorlar, erkekler senden korkuyor diyorlar
Güzellik görecelidir.öyle olmasa yakışıklı adamların yanında çirkin kadınlar olmazdı hiç.ayrıca bu iş güzellikle de bitmiyor.huy,karakter, zeka.bence bi erkeği bu özellikler bağlar kadına.

Bence dış görünüşünüzle hiç alakası yok doğru insan çıkmamış karşınıza. Duygularınızı yansıtmaktan korkmayan mert birisiniz ancak bu konuda şunu tavsiye ederim birine ilgi duyduğunuzda bunu çaktırmadan belli edin ve geri durun bırakın o kişi sizin peşinizden koşsun asla açıkça siz adım atmayın. Bir de o zaman bakın bakalım nasıl geliyorlar peşinizden.

Sizi siz olduğunuz için seven biriyle karşılaşacaksınız muhakkak. Kimse için kendinizi değiştirmeyin. Herkes naif, çıtıpıtı olacak değil ya.

Erkekler sürekli beni reddediyor. Çirkin bir kız da değilim aslında ama arkadaşlarım benim sert görünümlü olduğumu ve erkeklerin bana yaklaşamadığını söylüyorlar. Ne dersiniz bu konuda? Çok üzülüyorum çünkü şu ana kadar hangi erkeğe ilgi duyduysam beni istemedi.
Bana adım atan olmadı genelde cilveli kızlara daha çok teklif gelirdi lisedeyken ben çok erkek gibi takilirdim hiphop pantolon saçlar kısa falan birde sert dururdum falan

Sert kadınlara fazla yaklasamiyor erkekler siz yinede adım atmayın bırakın erkek atsın

Zaten ciddi olan yanaşır sert kişiye

Cilveli kıza her erkek cikma teklifinde bulunur

Back
X