- 12 Mayıs 2017
- 218
- 341
- 103
- 35
- Konu Sahibi Crazy-cat-lady
- #1
Merhaba hanımlar...
bir sorum var. Yaş ilerlerken sizce mantık evliliğine razı olunmalı mı yoksa her şeye rağmen aşk beklenmeli mi? Şimdiden teşekkür ederim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaAllah tez vakitte kavuşursunuz gönlünüze hitap eden bir yol arkadaşına :)yani aslında bi bebek özleminde filan değilim, bir acelem yok ama bazen de güzel anlarıma eşlik eden bir yol arkadaşının eksikliğini hissediyorum, bilmiyorum ki :) teşekkür ederim yorumunuz için :)![]()
Aynen, ben bir ara sürekli okuyup aynen dediğiniz şekilde karamsarlaşıp soğuyordum. Bir taraftan hayatın gerçekleri ama bir taraftan da insanlar negatif gerçekleri paylaşmaya daha meyilli. Sıkıntılarını paylaşmaya mutluluklarını paylaşmaktan daha çok ihtiyaç duyuyorlar. O yüzden %95 olumsuz şeylerle dolu. Sanki hiç mutlu çift yok, sanki o evliliklerde hiç mutlu an yok sanıyor insan biraz orada gezinince. Anneme de anlatıyordum bazılarını, sonra annem bana kızdıSadece mantık olmaz sanki. Bir derdim var kısmını okudukça git gide evlilikten soğuyorum
Çok teşekkür ederim, amin :)İnşaAllah tez vakitte kavuşursunuz gönlünüze hitap eden bir yol arkadaşına :)
