- Konu Sahibi zeynepnalbantgul
Çok yazık ya. Olan çocuklara oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen de böyle adamdan 1.5 yıla 2 çocuk sigdirdin?Tam dediğiniz gibiydi kadın çocuk için para isteyince hep sorun çıkarırdı.kadın çocuğu servise vermem lazım derdi mesela eservis parasını neden benden istiyorsun o senin sorunun servise verme götür derdi mesela.birinde kadının mesajını okudum iyi bir baba olamadın iyi bir koca ol bari demişti mesajta.bir de birinde çocukları hasta olmuş hastanede serum takmışlar.babası keşke ölse demiş.kadın da mesajında şöyle diyordu "sen hastaneye gelip çocuğum için keşke ölse dedin." Nasıl böyle bir şey söylersin çocuğuna dediğimde çok acı çekiyordu serum takmışlardı iğne yarası vs vardı onun için dedim demişti.
İlk çocuk evlenmeden old sanırım. Büyük ve küçük çocuk arasında 4 yaş var.Sen de böyle adamdan 1.5 yıla 2 çocuk sigdirdin?
Evden çıkma bari adam kuruş verecek gibi değil
Ona dikkat etmemişim evet. Her türlü fail yaİlk çocuk evlenmeden old sanırım. Büyük ve küçük çocuk arasında 4 yaş var.
Hayatta hersey tecrubelerle sabittir. Adam evlenmeden once aldigi evi sizinle evlenecegini bilerekmi aldi . Bosanacagini planlayarakmi aldi O eve evlilik icerisinde siz kendi maasinizdan ne katkida bulundunuz ,sizde calisiyormussunuz simdiye kadar yaptiginiz birikimlere ne oldu , yada evlenmeden once bunlarin muhasebesini neden yapmadiniz , madem esiniz problemliydi 1.2.3.5.6. Cocuklar neden yapiliyor. Anlasmazlik oldugu yada bosandiktan sonra hesap kitap devreye giriyor.Böyle büyük konuşmayın bence , boşanma aşamasına gelmeden hiç bir erkeği tanıyamazsınız .. Durum adil mi asla değil ama kadının suçu yok .. Nasıl boşanma aşamasına geldiler biliyor musunuz ??benim avukatımın cümlesi : erkekler evliy değil boşanırken tanınır demişti ..
Bende evlenmeden önce annemin üstüne araba almıştım.. ve 3 yol kredisini ödedim .. iyikide öyle yapmışım ki şimdi arabam var .. peki bende mi kötüyüm o zaman .. ? eski kocamdan mal kaçırdım :).. evlenmeden önce alınan her mülk kişinin kendisinindir ..istediğini yapar ..
Evet konu sahibiyle nişanlıyken bilerek almış ve kardeşinin üzerine yapmış, 2 ay sonra evlenmişler. Hatta kandırıp kuruş vermeden boşadığında bir ev daha almış bu sefer kendi üstüne yapmış.Hayatta hersey tecrubelerle sabittir. Adam evlenmeden once aldigi evi sizinle evlenecegini bilerekmi aldi . Bosanacagini planlayarakmi aldi O eve evlilik icerisinde siz kendi maasinizdan ne katkida bulundunuz ,sizde calisiyormussunuz simdiye kadar yaptiginiz birikimlere ne oldu , yada evlenmeden once bunlarin muhasebesini neden yapmadiniz , madem esiniz problemliydi 1.2.3.5.6. Cocuklar neden yapiliyor. Anlasmazlik oldugu yada bosandiktan sonra hesap kitap devreye giriyor.
Şu adamı bile aklamaya çalışanlar varEvet konu sahibiyle nişanlıyken bilerek almış ve kardeşinin üzerine yapmış, 2 ay sonra evlenmişler. Hatta kandırıp kuruş vermeden boşadığında bir ev daha almış bu sefer kendi üstüne yapmış.
Doğru. Etrafımızda Allah ile ortak çalışanlar var. Evlenmeden önce ev alanlar çalışıp %100 kazanacağını bilenler. Hatta boşanmak için evlenenler bile var. Kusura bakmayın, bu konuyu hesaba katamadım.Evet konu sahibiyle nişanlıyken bilerek almış ve kardeşinin üzerine yapmış, 2 ay sonra evlenmişler. Hatta kandırıp kuruş vermeden boşadığında bir ev daha almış bu sefer kendi üstüne yapmış.
Hak verdiğim için değil Adama bir tek biz kadınlar düşünemiyoruz. iki gün sonra ne olabileceğiniDoğru. Etrafımızda Allah ile ortak çalışanlar var. Evlenmeden önce ev alanlar çalışıp %100 kazanacağını bilenler. Hatta boşanmak için evlenenler bile var. Kusura bakmayın, bu konuyu hesaba katamadım.![]()
Bu çok uzun zamandır devam eden bir konu, bütün detayları okusanız saç baş yolarsınız o derece. Biz tam tanımadan aşık olmadan evlendik, boşanalım birbirimize aşık olup tekrar evlenelim cümlesini komedi filminde görseniz gülersiniz ama bu kadın bunu kabul etmiş. Bir çocukla dımdızlak ortada kalmış, adamla nikahsız beraberliğe devam etmiş bir çocuk da o zaman yapmış. Şeytan gelsin ders alsın bu adamdan diyeceğim ama kadının da az kafası çalışsın.Doğru. Etrafımızda Allah ile ortak çalışanlar var. Evlenmeden önce ev alanlar çalışıp %100 kazanacağını bilenler. Hatta boşanmak için evlenenler bile var. Kusura bakmayın, bu konuyu hesaba katamadım.![]()
Bosanip tekrar evlenen cok kisi tanidim , konuyu bilmiyorum ama kadinlarda gercekten bazen gozlerini kapatiyorlar ve kendilerini kurnaz zannediyorlar.Bu çok uzun zamandır devam eden bir konu, bütün detayları okusanız saç baş yolarsınız o derece. Biz tam tanımadan aşık olmadan evlendik, boşanalım birbirimize aşık olup tekrar evlenelim cümlesini komedi filminde görseniz gülersiniz ama bu kadın bunu kabul etmiş. Bir çocukla dımdızlak ortada kalmış, adamla nikahsız beraberliğe devam etmiş bir çocuk da o zaman yapmış. Şeytan gelsin ders alsın bu adamdan diyeceğim ama kadının da az kafası çalışsın.