30dk içinde ona yazacagım veya ömür boyu aklımda kalacak...

bombilibu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2012
346
288
103
hergün düşünmekten yoruldum. Hayata dair beklentim kalmadı. Ona ilk mesaj olarak ne yazmalıyım?
Nasılsın ???

Yazacagım kişi 1 yıl önce bana hayatımdan çık ve gelme demiş birisi. Ama olaydan 2 gün öncesine kadar seni çok seviyorum hep yanımda ol da diyordu... hala unutamadım engelimi kaldırmış yazmak istiyorum artık ama cesaret edemiyorum

Son düzenleme:
1) O kim?
2) Aranızda ne gibi şeyler geçti? Yoksa platonik misin?
3) Mesaj nasıl bir mesaj olmalı? Af dileyen/tanışma amaçlı vs...
4) Bu mesajla elde etmeyi umduğun nedir?

Bu soruların cevabını alırsam daha uygun bir cevap verebilirim. Doğru yorumlar almak için sizin de açık olmanız gerekiyor. Kimse düşüncelerinizi okuyamaz.

O nasıl bir karamsarlık öyle.
Bu kafayla düşünerek yazamazsın..
İlk önce kendini toparla sonra ne yazacağını düşünürsün

Eskiden beni çok sevdiğini söyleyen(1 yıl oldu) ama ona yalan söylediğim için hayatımdan çık be gelme diyen birine. Yalan da istanbula gitmediğim halde gittim demekti

Yalan yalandır.Hayatımdan çık be diyen birine yazma

İlk mesajımı düzenledim. Tekrar bakar mısınız? Af değil ona kızgınım ama özledim... mesaj atmaya cesaretim de yok, ona yalanlar söylediğim için hep kendimdem soguttum artık izin verirse dirüst olmak isterm. Daha öncesinde birlikte olamayacağımızı düşünerek ona kendimi abartılı mukemmel kadın gibi anlatmıstım ve olmamasına da zemin hazırlamıstım ama bi ara duygusal şeyler oldu. O da benden çok hoşlandı. Fakat son davetine gitmediğim halde geldim dedim.çünkü hayalindeki kız değildim bence. Ve geldim dememin nedeni de bitmesiydi bu yalab solu ilişkinin. Bitti ama aklımdan çıkmadı hiç... şuan beklentim ise bana karsı o zamanki gibi sevgi doku olması benim de ona bu kez durust olmam... zor ama

Daha agir kirici sozler soyleme ihtimali var biliyorsun degil mi?
Birkez daha isitmek uzmeyecek mi?
Cok uzun zaman gecmis.
Belki onun hayatinda biri bile vardir.
Sana ulasmak istese ulasirdi zaten.
Ben mantikli bulmuyorum yazmani.
Uzecektir cunku.
Ben de uzun zamandir seni dusunuyordum deme sansi dusuk.

İşte ben bunu anlamıyorum. Sana ulaşmak istese ulaşırdı. Ben istiyorum peki neden ulaşmıyorum :/

Netten mi tanistiniz.
Baska bir profil cizdin gorusme gunune gitmedin sanirim.

Acaba çevrenizde kimse olmadığı için yani kafanıza uygun birisi hayatınızda olmadığı için onu arıyor olabilir misiniz? Boşluktan yani? Sevdiğinizden değil de daha çok ilgisini özlüyor gibisiniz çünkü. Mesaj atabilirsiniz ama red cevabı yiyebileceğiniz gibi olumlu cevap alsanız bile ilişkiye başladığınızda aradığınızın bu olmadığını görüp onu tekrar oyalamış, boşa umut vermiş olabilirsiniz. Duygularınızı iyi analiz edin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…