30dk içinde ona yazacagım veya ömür boyu aklımda kalacak...

Terkeden kişi dönerse muhatap olunmalı bence.. donmediyse verdiği karardan memnundur..
şimdi ne yazarsanız yazın özeti hala beni bekliyor olacak.. çok iyi düşünün acele yazmayin.. genelde pişman olunuyor çünkü..

Ben de tam olarak bunu yazacaktım.
Belki yazsan farkında olmadığı için yine görünce engelleyecektir.

Ya sevgilisi varsa!bir yıl uzun bir süre. Sizi beklemiş olsaydı mutlaka iletişime geçerdi. Daha çok üzülmemek için bence yazmayın. İsteseydi sizi, bukadar beklemezdi.tel değişikliği yada yeniden watsap yüklemesi falan yaptıysa,engel kalkmış olabilir.

Sana hayatımdan çık demiş, üzerinden 1yıl geçmiş, ve üstelik senin yalanın yüzünden bitmiş saçma bir yalan ancak adı üstünde YALAN her şekilde doğru değil....
Bütün bunlara rağmen yazmak istiyorum diyosun yarım saat geçti ama ben yinede fikrimi belirteyim yerinde olsam gurur yaparım yazmam....
Aşkından ölsem bile tükürdüğümü yalamam..... Yani beni istemeyeni ben hiç istemem..............

Ulaşamadığın için idealize etmişsin gibi görünüyor. Oda senden hoşlansa ya da değer verse bu kadar ketum şekilde kestirip atmaz ya da uzunnn süre iletişimi kesmezdi engelleyerek. Bu aralar boşta kalmıştır belki. Bu şekilde davranan biriyle yeniden iletişime geçip bir şeylere başlasan bile eski yaptıklarını başına kakıp huzur bozabilir. Senden bu kadar çabuk geçen birine yüklediğin bu anlam fazla görünüyor. Unutmaya çalış, başka şeylere kanalize ol derim.

İşte ben bunu anlamıyorum. Sana ulaşmak istese ulaşırdı. Ben istiyorum peki neden ulaşmıyorum :/

Sen red edilmekten korkuyorsun ki korkmalisin. O ise giden taraf, gelcek olsa gitmezdi zaten. Farkınız bu. Yapma bence. Next canım next. Koskoca 1 yil olmuş. Neler olmuştur neler.

Birsey yazma. Haftaya hayirli cumalar resmi gönder.. hani listemde herkese gönderdim tarzinda :) .. zaten onunda aklinda varsa, dönüs yapar ordan devam edersin. Olmadi, son baska plan yaparsin.

Hic bisey yazMa hayatimdan cik diyene cikarken kapiyi ort denir.
Sakin bisey yazipta totosunu kaldirma

Benzer bi durumu yaşadım. Tam ayriligimizn 1.yilinda onu aradım. Hayatta ne olursa olsun biz ayrilmayiz diyodum. ondan baskasiyla mutlu olamam sevemem diyodum. Aradım. Telefonu kapattigimda o ölmüs kadar acı cekiyodum. o zamanlar pişman oldum aradigim için . sonra iyiki aramisim içimde kalmadı acaba arasaydim ne olacakti sorusu. Aradan cok cok cok yıllar geçti iyiki o gün barismamisiz diyorum . yani kalbinin sesini dinle ama şunu da bil sana öyle bir şey diyen adam mesajını ve sevgini haketmiyor. Kalbini temiz tutarsan inan öyle mükemmel bir adam taniyosun ki iyiki o acıları cekmisim ki bu adamin bu kadar mükemmel oldugunu gorebiliyorum diyosun

Aradığınız kişi daha sonra pişman oldu mu? Benzer bir şey yaşadım da o yüzden merak ettim mazur görün :)

Yazma o kadar onursuzmusun ? Öyleysen eğer durma yaz gak guk etme sonrada burada!

Engelini kaldırdığını düşünmüyorum. Telefon almış olabilir, reset atmış olabilir. Bir ara benim engellediklerim yeni telefon aldığımda engel listesinden yok olmuşlardı. Sonra bir engellediğim kişi yazmıştı, " oooo engelimiz kalkmış" diye. O yüzden kaldırsa yıllar geçmeden kaldırırdı. Sizi tamamen kafasında bitirmiş. Yoksa kendi kaldırıp yazabilirdi o yüzden umutlanmayın ve adıp atıp yazmayın.

Çocukla nette tanıştın yüzyüze görüşmedin sonra istanbukdayım dedin ama gitmedin çovuk da bozuldu engelledi
Burayı böyle anladım sonra da etrafındaki kişileri reddettin ve aklın o internetteki çocukta kaldı?
İyi ama arkadaşım internette her şey mükemmel yakından tanısan ay ne mal adammış diyeceksin belki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…