Ben de tam olarak bunu yazacaktım.Engelini kaldırsa kendi yazardı zaten. Telefonuna format falan atmıştır veya yeni telefon almıştır whatsapp tekrar yüklemiştir vs. Yani nerden tutsan elde kalacak cinsten. Bi topuklu giyip gitseydin yani boy yüzünden olduğuna emin misin? Bi saçma geldi bana konu
Ulaşamadığın için idealize etmişsin gibi görünüyor. Oda senden hoşlansa ya da değer verse bu kadar ketum şekilde kestirip atmaz ya da uzunnn süre iletişimi kesmezdi engelleyerek. Bu aralar boşta kalmıştır belki. Bu şekilde davranan biriyle yeniden iletişime geçip bir şeylere başlasan bile eski yaptıklarını başına kakıp huzur bozabilir. Senden bu kadar çabuk geçen birine yüklediğin bu anlam fazla görünüyor. Unutmaya çalış, başka şeylere kanalize ol derim.Ondan haber almak istiyorum fakat onunla konusacak bişeyim de yok... ne acıdır ki unutamıyorum. Etrafımda birçok kişi benden hoşlandığını soyledi bu süreçte. Hoş insanlardı ama hepsini onunla kıyasladım. O da öyle öok yakısıklı değildir yani, ama o hep mükemmel geldi göZüme. Çalışmam gerek onu düşünerek geçen ziyan olan günlerim var. Olmuyor yapamıyorum çok yoruldum...
İşte ben bunu anlamıyorum. Sana ulaşmak istese ulaşırdı. Ben istiyorum peki neden ulaşmıyorum :/
Cunku size resti cekmis o yuzden ulasmiyorsunuz.İşte ben bunu anlamıyorum. Sana ulaşmak istese ulaşırdı. Ben istiyorum peki neden ulaşmıyorum :/
hergün düşünmekten yoruldum. Hayata dair beklentim kalmadı. Ona ilk mesaj olarak ne yazmalıyım?
Nasılsın ???
Yazacagım kişi 1 yıl önce bana hayatımdan çık ve gelme demiş birisi. Ama olaydan 2 gün öncesine kadar seni çok seviyorum hep yanımda ol da diyordu... hala unutamadım engelimi kaldırmış yazmak istiyorum artık ama cesaret edemiyorum
Benzer bi durumu yaşadım. Tam ayriligimizn 1.yilinda onu aradım. Hayatta ne olursa olsun biz ayrilmayiz diyodum. ondan baskasiyla mutlu olamam sevemem diyodum. Aradım. Telefonu kapattigimda o ölmüs kadar acı cekiyodum. o zamanlar pişman oldum aradigim için . sonra iyiki aramisim içimde kalmadı acaba arasaydim ne olacakti sorusu. Aradan cok cok cok yıllar geçti iyiki o gün barismamisiz diyorum . yani kalbinin sesini dinle ama şunu da bil sana öyle bir şey diyen adam mesajını ve sevgini haketmiyor. Kalbini temiz tutarsan inan öyle mükemmel bir adam taniyosun ki iyiki o acıları cekmisim ki bu adamin bu kadar mükemmel oldugunu gorebiliyorum diyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?