30dk içinde ona yazacagım veya ömür boyu aklımda kalacak...

Yogun olarak ders çalışmam gereken bir dönemdeyim onu düşünmekten çalışamıyorum. Bana kızsa mesela hakaret etse anında silerim onu. Yani şu halimden daha kötüsü olamaz

Engeli neden kaldırdın yaz .
Engeli kaldıralı ne kadar oldu ? Yakında o sana yazar belki .
Bence sürekli profiiline bak

Belki böyle yapar [photo=medium]1248119[/photo]

su anki ruh halinizle yazmak istiyorsunuz.ama saglikli dusunseniz yazmamamaniz gerektigni dusunurdunuz.

msj atarsaniz bir cok olasilik var oncelikle bunlara hazirlikli olmaniz gerek.....ilk olasilik cevap vermeyebilir yada ayni anda tekrar engelleyebilr. ikinci olasilik neden msj atiyorsun atma rahatsiz etme diyeblr hatta incitici konusabilir.yani mesajiniza olumlu yanit almaniz cok buyuk bir supriz olur gibime geliyor.
ama tabi hayatta soyle bir felsefe var. yaptiklarinizdan degilde yapmadiklarinizdan pisman olabilirsiniz daha cok.o yuzden karar sizin.atmak istiyorsaniz atin.

bu ruh haliyle bu durumda atilabilecek en dogru mesaj da ; merhaba nasilsin olur herhalde

Bu gibi durumlarda ben adım atarım dayanamam. Ki siz hatalıymışsınız. Ders çalışmanız gerek ama kafanızı toparlayamıyorsunuz. En azından yazarsanız o da olumsuz birşey söylerse denedim olmadı der yolunuza bakarsınız belki.

1 ay oldu. Whatsapp tan kaldırdı

Engeli neden kaldırdın ben seni not defteri olarak kullanıyordum yaz

Benim önerilerim iğrenç kabul ediyorum ama seni terk edip 1 yıl hatırlamayan biri için bu kadar çaba sonucunda sen zarar görürsün

Seni çantada keklik olarak görür .

Ondan haber almak istiyorum fakat onunla konusacak bişeyim de yok... ne acıdır ki unutamıyorum. Etrafımda birçok kişi benden hoşlandığını soyledi bu süreçte. Hoş insanlardı ama hepsini onunla kıyasladım. O da öyle öok yakısıklı değildir yani, ama o hep mükemmel geldi göZüme. Çalışmam gerek onu düşünerek geçen ziyan olan günlerim var. Olmuyor yapamıyorum çok yoruldum...

Öncelikle ne istediğine mi karar versen acaba? Yeniden bir şans mı istemek istiyorsun? Yoksa böyle profiline bakar hayaliyle yaşarım denemeyeyim mi?

Engelini kaldırsa kendi yazardı zaten. Telefonuna format falan atmıştır veya yeni telefon almıştır whatsapp tekrar yüklemiştir vs. Yani nerden tutsan elde kalacak cinsten. Bi topuklu giyip gitseydin yani boy yüzünden olduğuna emin misin? Bi saçma geldi bana konu

Umarim yazmamisindir

30 dk coktan gecti. Yazdiniz mi merak ettim. Ben yazacak olsam neden engelimi kaldirdigini sorardim once selam vererek. Selam verdigimde cevap yazmazsa da yazmazdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…