Evet sadece boyumu olduğundan uzun söyledim. Haliyle gidemedim. Yoksa fotograflarımı gördü. O çok uzunndiye ilgisini çekmek istedim...Netten mi tanistiniz.
Baska bir profil cizdin gorusme gunune gitmedin sanirim.
1 ay oldu. Whatsapp tan kaldırdıEngeli neden kaldırdın yaz .
Engeli kaldıralı ne kadar oldu ? Yakında o sana yazar belki .
Bence sürekli profiiline bak
Belki böyle yapar [photo=medium]1248119[/photo]
Evet sadece boyumu olduğundan uzun söyledim. Haliyle gidemedim. Yoksa fotograflarımı gördü. O çok uzunndiye ilgisini çekmek istedim...
1 ay oldu. Whatsapp tan kaldırdı
Anlasilmayan nedir?İşte ben bunu anlamıyorum. Sana ulaşmak istese ulaşırdı. Ben istiyorum peki neden ulaşmıyorum :/
Öncelikle ne istediğine mi karar versen acaba? Yeniden bir şans mı istemek istiyorsun? Yoksa böyle profiline bakar hayaliyle yaşarım denemeyeyim mi?Ondan haber almak istiyorum fakat onunla konusacak bişeyim de yok... ne acıdır ki unutamıyorum. Etrafımda birçok kişi benden hoşlandığını soyledi bu süreçte. Hoş insanlardı ama hepsini onunla kıyasladım. O da öyle öok yakısıklı değildir yani, ama o hep mükemmel geldi göZüme. Çalışmam gerek onu düşünerek geçen ziyan olan günlerim var. Olmuyor yapamıyorum çok yoruldum...
Umarim yazmamisindirhergün düşünmekten yoruldum. Hayata dair beklentim kalmadı. Ona ilk mesaj olarak ne yazmalıyım?
Nasılsın ???
Yazacagım kişi 1 yıl önce bana hayatımdan çık ve gelme demiş birisi. Ama olaydan 2 gün öncesine kadar seni çok seviyorum hep yanımda ol da diyordu... hala unutamadım engelimi kaldırmış yazmak istiyorum artık ama cesaret edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?