nesecim guzel fikir :) Ama doguran oldumu daha?
Birde bana fikir verin, bebek arabasi besigi konusunda, burada begendigim seyler var ama, begendiklerimin hepsi cok pahaliEsimde okadar para vermeye ne gerek var orta derecede olan fiyatlardan alalim falan diyor. Ama bende begendiklerimden almak istiyorum, yani cok bekledik bu bebek icin, herseyi en guzeli en iyisi olsun istiyorum. Ama tabii esimde hakli, digerleride kotu kalite degil, sadece benim begendiklerim marka oldugu icin digerlerinden cok cok daha pahali. Ama ne yapayim onlar hosuma gidiyor
Sizce ne yapayim? Mantikli olanimi yoksa istedigimimi :) Bu arada fiyat farki bebek arabasinda 2 kati kadar, yataginda ise 4 kati kadar (ama yatak buyuyor falan 4 yasina kadar kullaniliyor bebeklikten)
amin canım inşallah dualarınızı eksik etmeyin lütfen...olumunekankayizsmile
ah neşecim ya...doğru söylüyorsun valla...çok stres yapıyorum...bu hafta bir kaç gündür çalıştık ama eşim yoğun çalışıyor...geç ve yorgun geliyor çok üzülüyorum...gelince bazen yığılıp kalıyor...zorla çalışma yapıyoruz...sinir oluyorum...boshayallersmile
burdan da devam edebiliriz hamile arkadaşlara da yardımcı olmuş oluruz ne dersinizKızlar hadi yeni anne topiğimizi kuralım, ne dersiniz? Ay çok güzel ya , maşallah..Adı da " 30'lu Yaşlarda İlk Annelik Heyecanını Yaşayanlar" olsun mu? Çünkü 30lu yaşlardaki anneler desem 2.3. çocuğu olanalr da gelir, çok kalabalık olunca ne yazdığımı bulamıyorum ben. Gene de siz bilirsiniz? Nasıl yapalım? Daha iyi bir fikri olan var mı? Şimdiye kadar hep birlikte ilerledik, lütfen yine devam edelim inşallah. Bir de hangi konunun altına koyalım?
nesecim guzel fikir :) Ama doguran oldumu daha?
Birde bana fikir verin, bebek arabasi besigi konusunda, burada begendigim seyler var ama, begendiklerimin hepsi cok pahaliEsimde okadar para vermeye ne gerek var orta derecede olan fiyatlardan alalim falan diyor. Ama bende begendiklerimden almak istiyorum, yani cok bekledik bu bebek icin, herseyi en guzeli en iyisi olsun istiyorum. Ama tabii esimde hakli, digerleride kotu kalite degil, sadece benim begendiklerim marka oldugu icin digerlerinden cok cok daha pahali. Ama ne yapayim onlar hosuma gidiyor
ben kampanyaya denk geldim öyle aldım
alacağın araba hafif olsun muhakkak çok pahalıya gerek yok bencede kampanya varsa alabilirsin
benim aldığım comfy diye bir marka modellerbak istersen googleeden
Sizce ne yapayim? Mantikli olanimi yoksa istedigimimi :) Bu arada fiyat farki bebek arabasinda 2 kati kadar, yataginda ise 4 kati kadar (ama yatak buyuyor falan 4 yasina kadar kullaniliyor bebeklikten)
Huuuu kızlarrrrrrrrrrr, yeni topike ilgili fikirlerinizi bekliyorum. Az sonra yatmaya gidebilirim..
canım ben henüz bebek arabası almadım, fikrim yok hiç. Zate doğum kışa gelecek, biryere gideceğimiz zaman arabamz var ona koyar gideriz diyor eşim, bebek arabasını sonra düşüneceğim. Bir de onu taşımak var merdivenli yerlerde falan...Gene de sen bilirsin. yataklardan da o büyüyen yataklardan istemiştim ben de KK'de okudum 4-5 yaşına kadar büyümeyenler de yetiyormuş ve büyüyenlerin enleri dar olduğu için büyüyünce çocuk kullanamıyormuş, gene yeni birşey almak gerekiyormuş, büyüyen yatakalrı tavsiye etmediler ben de alamdım. Hem çok yer kaplıyor. Karar senin ama.Bnece alacakalrını KK'de araştır öyle al, ben öyle yapıyorum. Dönence alacaktım bir konu açtım meğer şaşılık yapabiliyormuş ve otizmi arttırıyormuş. Vazgeçtim, yatak kenarına aydedeli chicco oyuncağı aldım. Çok kompleksi şeyler iyi değişmiş meğer. Sonra anadizi alacaktım, şimdilerde iştahla bir kitap okuyorum Tracy Hogg'un Bebek Bakım sorunlarına Mucize Çözümler diye, onda da bebeklerle ilgili fazla sallamanın zararlarını falan okuyunca vazgeçtim. Alacakalrını araştır derim.
burdan da devam edebiliriz hamile arkadaşlara da yardımcı olmuş oluruz ne dersiniz
Yeni topik uygundur, sonra oraya geliriz canım. görsellerden baktın mı, baştan ikinci sırda, kumaştan yapılıyor, o portatif beşikler. gerçekten çok arkadaşta gördüm, güzel yani. tam internetde resmini bulamadım ama, ilerde bulursam koymaya çalışırım.
ben de istemiştim eşim gerek yok dedi almadık
ama çok şirin bu gerçekten
aç neşem orayı da devamlılığımız olsun burayı da bırakmayız ama
Bende bu kitabı okumak istiyorum, alayım bakalım, internetden alınıyor demi, çocuğumu en iyi şekilde yetiştirmek isityorum.
anaaaaa ben dönence aldım hatta kocama alalım diye tutturdum o da almayınca olmuyor mu dedü hiiiiiiiiiiii kız neyse hep baktırmam oğluma çıkarırım ovakit
yok görev gibi düşünmüyoz çalışırken...cilve işve son haddinde oluyor ama...adam yorgun olunca tabi biraz zor oluyor :kedi: geçen gece yarısı beni uyandırmış kalk benim uykum yok çalışalım diyor...canım ben henüz bebek arabası almadım, fikrim yok hiç. Zate doğum kışa gelecek, biryere gideceğimiz zaman arabamz var ona koyar gideriz diyor eşim, bebek arabasını sonra düşüneceğim. Bir de onu taşımak var merdivenli yerlerde falan...Gene de sen bilirsin. yataklardan da o büyüyen yataklardan istemiştim ben de KK'de okudum 4-5 yaşına kadar büyümeyenler de yetiyormuş ve büyüyenlerin enleri dar olduğu için büyüyünce çocuk kullanamıyormuş, gene yeni birşey almak gerekiyormuş, büyüyen yatakalrı tavsiye etmediler ben de alamdım. Hem çok yer kaplıyor. Karar senin ama.Bnece alacakalrını KK'de araştır öyle al, ben öyle yapıyorum. Dönence alacaktım bir konu açtım meğer şaşılık yapabiliyormuş ve otizmi arttırıyormuş. Vazgeçtim, yatak kenarına aydedeli chicco oyuncağı aldım. Çok kompleksi şeyler iyi değişmiş meğer. Sonra anadizi alacaktım, şimdilerde iştahla bir kitap okuyorum Tracy Hogg'un Bebek Bakım sorunlarına Mucize Çözümler diye, onda da bebeklerle ilgili fazla sallamanın zararlarını falan okuyunca vazgeçtim. Alacakalrını araştır derim.
AAaaaaaaa olmaz bak. Görev gibi olursa sonuç alamazsın. Şöyle işveli cilveli olacaksın. Olmadı yapacak bişi yok. Biz neler yaptık olmadı. Sonra bir sonraki aya tüp düşünmeye başladım, onu araştırırken öylesine bir ay geçiriverdim hoooooooppp Faruk bey sürpriz yaptı:))
Bu da iyi fikir ama biliyorsunuz yeni heyecana yeni topik açmayı seviyorum ben ya kaydirigubbakcemile3 itiraf ediyorum kaydirigubbakcemile3
canım baktım ama turuncu göremedim, neyse sen resmini koyunca bakarım.
ben de bambu beşik istemiştim ama eşim gereksiz gördü. aman sağlıklı olalım da şimdi hiçbiri umrumda bile değil. Sonra bir de onları verecek yer aramak var. Mümkün olduğunca işlesel şeyler almaya çalışıyorum, evi çöplüğe döndürmekten korkuyorum. Kızlar migrostan bez aldınız mı? Kampanyayı yazmıştım size, unutmayın. Ben bişi dah yaptım kaydirigubbakcemile3, netten bebek şekeri siparişi verdim 50 adet. Eşimin haberi yok, bugün kargoya verilecek inşallah. İsim kartını boş istedim, ismi kesinleşince yazarım inşallah. Çantaya 1 kolonya da koymuştum, hastane benim okuluma akın sanırım hastaneye gelenler eve geleceklerden çok olabilir. O yüzden bebek şekeri ve kolonya ikram etmek istiyorum inşallah. Siz ne düşünüyorsunuz? Ay maşalalh ne güzel şeyler konuşuyoruz ya:))) durun resmini bulabilirsem ekleyeyim, içinde lavanta olacak sanırım, bakalım gelince görücez. Sepet de aldırdım babasına, şekerleri koymaya. Site işini düzgün yaparsa, mevlüt okutursam o zaman tekrar sipariş veririm, şimdilik hastane için aldım.
yok görev gibi düşünmüyoz çalışırken...cilve işve son haddinde oluyor ama...adam yorgun olunca tabi biraz zor oluyor :kedi: geçen gece yarısı beni uyandırmış kalk benim uykum yok çalışalım diyor...bir güldüm bir güldüm..işte o zaman süperdi...:lepi:
şekeri yaptırıyorum bu hafta eğer hala yapmamışsa iptal edicem kaça mal oldu neşecim ben de lavantalı yaptırıyorum basit bişey olacak
eve gelenlere ikram edicem be de 50 tane yaptırdım
sen hangi siteden yaptırdın canım
haaa kolonyaaa bak onu da çantaya atayımmm
evet ara öğün saati annişler muz ve süt saatii hadi bakalımmmmm
Yeni topik uygundur, sonra oraya geliriz canım. görsellerden baktın mı, baştan ikinci sırda, kumaştan yapılıyor, o portatif beşikler. gerçekten çok arkadaşta gördüm, güzel yani. tam internetde resmini bulamadım ama, ilerde bulursam koymaya çalışırım.
:lepi: aferin ona, güzel eğitmişsin:))
50 tanesi 83 lira, bakalım benimkiler zamanında gelecek mi? benimki de lavantalı ve magnetli inşallah, tabi doğruysa, görücez. şennur nikah şekeri diye bir yer buldum netten. Aslında maleme alıp kendim yapacaktım sonra vazgeçtim, kitap okurum onunla uğraşacağıma dedim:)) süt ve muz süper ikili:)) ben d eiçeyim gee belki reflüyü iyileştirir biraz. Hem muzdaki bir enzim, sütün içindeki kalsiyum emilimini maksimuma çıkarır, bilginize. bayan bilmiş şakkıdı
çok güzelmiş neşeciiimmmm çok beğendimmmKızlar sipariş verdiğim bebek şekeri. Nasıl?
:lepi: aferin ona, güzel eğitmişsin:))
50 tanesi 83 lira, bakalım benimkiler zamanında gelecek mi? benimki de lavantalı ve magnetli inşallah, tabi doğruysa, görücez. şennur nikah şekeri diye bir yer buldum netten. Aslında maleme alıp kendim yapacaktım sonra vazgeçtim, kitap okurum onunla uğraşacağıma dedim:)) süt ve muz süper ikili:)) ben d eiçeyim gee belki reflüyü iyileştirir biraz. Hem muzdaki bir enzim, sütün içindeki kalsiyum emilimini maksimuma çıkarır, bilginize. bayan bilmiş şakkıdı
Çok beşiklerden anlamıyorum ya canım, o yüzden daha araştıracam, içime hangisi sinerse onu alacam.Zerdalım baktım albümünden ama bu parkyatağa benziyor. Neyse ..Beğendiğin neyse onu al, içind eklamasın canım..
Kızlar sipariş verdiğim bebek şekeri. Nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?