30'lu Yaşlarda İlk Hamilelik Heyecanını Yaşayanlar

canım ben henüz bebek arabası almadım, fikrim yok hiç. Zate doğum kışa gelecek, biryere gideceğimiz zaman arabamz var ona koyar gideriz diyor eşim, bebek arabasını sonra düşüneceğim. Bir de onu taşımak var merdivenli yerlerde falan...Gene de sen bilirsin. yataklardan da o büyüyen yataklardan istemiştim ben de KK'de okudum 4-5 yaşına kadar büyümeyenler de yetiyormuş ve büyüyenlerin enleri dar olduğu için büyüyünce çocuk kullanamıyormuş, gene yeni birşey almak gerekiyormuş, büyüyen yatakalrı tavsiye etmediler ben de alamdım. Hem çok yer kaplıyor. Karar senin ama.Bnece alacakalrını KK'de araştır öyle al, ben öyle yapıyorum. Dönence alacaktım bir konu açtım meğer şaşılık yapabiliyormuş ve otizmi arttırıyormuş. Vazgeçtim, yatak kenarına aydedeli chicco oyuncağı aldım. Çok kompleksi şeyler iyi değişmiş meğer. Sonra anadizi alacaktım, şimdilerde iştahla bir kitap okuyorum Tracy Hogg'un Bebek Bakım sorunlarına Mucize Çözümler diye, onda da bebeklerle ilgili fazla sallamanın zararlarını falan okuyunca vazgeçtim. Alacakalrını araştır derim.

AAaaaaaaa olmaz bak. Görev gibi olursa sonuç alamazsın. Şöyle işveli cilveli olacaksın. Olmadı yapacak bişi yok. Biz neler yaptık olmadı. Sonra bir sonraki aya tüp düşünmeye başladım, onu araştırırken öylesine bir ay geçiriverdim hoooooooppp Faruk bey sürpriz yaptı:))

burdan da devam edebiliriz hamile arkadaşlara da yardımcı olmuş oluruz ne dersiniz

Huuuu kızlarrrrrrrrrrr, yeni topike ilgili fikirlerinizi bekliyorum. Az sonra yatmaya gidebilirim..

Yeni topik uygundur, sonra oraya geliriz canım. görsellerden baktın mı, baştan ikinci sırda, kumaştan yapılıyor, o portatif beşikler. gerçekten çok arkadaşta gördüm, güzel yani. tam internetde resmini bulamadım ama, ilerde bulursam koymaya çalışırım.

ben de istemiştim eşim gerek yok dedi almadık
ama çok şirin bu gerçekten

aç neşem orayı da devamlılığımız olsun burayı da bırakmayız ama

Bende bu kitabı okumak istiyorum, alayım bakalım, internetden alınıyor demi, çocuğumu en iyi şekilde yetiştirmek isityorum.

anaaaaa ben dönence aldım hatta kocama alalım diye tutturdum o da almayınca olmuyor mu dedü hiiiiiiiiiiii kız neyse hep baktırmam oğluma çıkarırım ovakit

burdan da devam edebiliriz hamile arkadaşlara da yardımcı olmuş oluruz ne dersiniz

Bu da iyi fikir ama biliyorsunuz yeni heyecana yeni topik açmayı seviyorum ben ya kaydirigubbakcemile3 itiraf ediyorum kaydirigubbakcemile3

canım baktım ama turuncu göremedim, neyse sen resmini koyunca bakarım.

ben de istemiştim eşim gerek yok dedi almadık
ama çok şirin bu gerçekten

aç neşem orayı da devamlılığımız olsun burayı da bırakmayız ama

ben de bambu beşik istemiştim ama eşim gereksiz gördü. aman sağlıklı olalım da şimdi hiçbiri umrumda bile değil. Sonra bir de onları verecek yer aramak var. Mümkün olduğunca işlesel şeyler almaya çalışıyorum, evi çöplüğe döndürmekten korkuyorum. Kızlar migrostan bez aldınız mı? Kampanyayı yazmıştım size, unutmayın. Ben bişi dah yaptım kaydirigubbakcemile3, netten bebek şekeri siparişi verdim 50 adet. Eşimin haberi yok, bugün kargoya verilecek inşallah. İsim kartını boş istedim, ismi kesinleşince yazarım inşallah. Çantaya 1 kolonya da koymuştum, hastane benim okuluma akın sanırım hastaneye gelenler eve geleceklerden çok olabilir. O yüzden bebek şekeri ve kolonya ikram etmek istiyorum inşallah. Siz ne düşünüyorsunuz? Ay maşalalh ne güzel şeyler konuşuyoruz ya:))) durun resmini bulabilirsem ekleyeyim, içinde lavanta olacak sanırım, bakalım gelince görücez. Sepet de aldırdım babasına, şekerleri koymaya. Site işini düzgün yaparsa, mevlüt okutursam o zaman tekrar sipariş veririm, şimdilik hastane için aldım.

Bende bu kitabı okumak istiyorum, alayım bakalım, internetden alınıyor demi, çocuğumu en iyi şekilde yetiştirmek isityorum.

Kızlar bu kitabı hepinize tavsiye ediyorum, hembebişler hakkında pek çok bilgi var hem de belli bir rutine bağlamakla ilgili denenmiş ve işe yaramış yöntemleri var. Bu kitabı da KK'de çok duydum ve aldım. Hepsibura.... sitesinden aldım. 2-3 günde geldi, yoksa bulunduğum şehirde yok satıyor, bulmam imkansızdı. yanında bebek masajı ve acil durum rehberi tarzında bir kitap daha aldım ama bu bahsettiğim çok kalın ve her sayfasını çize çize okuyorum, hatta resmen çalışıyorum, özetini de çıkarıcam ilk 2 hafta-ilk 3 ay-6ay-12 ay vb...Çok ilginç tespitler var. Oradan bebişlerle ilgili edindiğiniz bilgiler bile yeter bence.

anaaaaa ben dönence aldım hatta kocama alalım diye tutturdum o da almayınca olmuyor mu dedü hiiiiiiiiiiii kız neyse hep baktırmam oğluma çıkarırım ovakit

sorma ben de eşime tutturdum alıcam diye, ne çok aradım , tam alacaktım ki burada yazılanlar yüzünden basit bir karyola oyuncağına yöneldim. Bebeği aşırı uyarma uykusunu etkiliyor kitaba göre. Ah hepinizin okumasını isterim bu kitabı..

Zerdalım baktım albümünden ama bu parkyatağa benziyor. Neyse ..Beğendiğin neyse onu al, içind eklamasın canım..

yok görev gibi düşünmüyoz çalışırken...cilve işve son haddinde oluyor ama...adam yorgun olunca tabi biraz zor oluyor :kedi: geçen gece yarısı beni uyandırmış kalk benim uykum yok çalışalım diyor... bir güldüm bir güldüm..işte o zaman süperdi...:lepi:

şekeri yaptırıyorum bu hafta eğer hala yapmamışsa iptal edicem kaça mal oldu neşecim ben de lavantalı yaptırıyorum basit bişey olacak
eve gelenlere ikram edicem be de 50 tane yaptırdım
sen hangi siteden yaptırdın canım
haaa kolonyaaa bak onu da çantaya atayımmm
evet ara öğün saati annişler muz ve süt saatii hadi bakalımmmmm

:lepi: aferin ona, güzel eğitmişsin:))

50 tanesi 83 lira, bakalım benimkiler zamanında gelecek mi? benimki de lavantalı ve magnetli inşallah, tabi doğruysa, görücez. şennur nikah şekeri diye bir yer buldum netten. Aslında maleme alıp kendim yapacaktım sonra vazgeçtim, kitap okurum onunla uğraşacağıma dedim:)) süt ve muz süper ikili:)) ben d eiçeyim gee belki reflüyü iyileştirir biraz. Hem muzdaki bir enzim, sütün içindeki kalsiyum emilimini maksimuma çıkarır, bilginize. bayan bilmiş şakkıdı

ben görene kadar kaldırmışsın zerdal ya...ben göremedim...bilmiyorumkismile

o benden de hevesli hem çalışmalara hemde bebişe ama yorgun olmasa....sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

canım olacağı varsa1 seferden bile olur, takma kafana, dua et bol bol. Rabbim sağlıkla hayırlısıyla vesin.

Kızlar sipariş verdiğim bebek şekeri. Nasıl?

çok güzelmiş neşeciiimmmm çok beğendimmm

iyi yapıyorum yani dimi
kilo aldırıyor bebişe neşe ben 2300gr gittim 1 hafta sonra baktık bebek ben bunları yedikten sonra 300gr almış sonra 4 gün sonra gittik 200 gr almış eren sen de ye
zerdal sen de yeeeee

Zerdalım baktım albümünden ama bu parkyatağa benziyor. Neyse ..Beğendiğin neyse onu al, içind eklamasın canım..
Çok beşiklerden anlamıyorum ya canım, o yüzden daha araştıracam, içime hangisi sinerse onu alacam.
Kızlar sipariş verdiğim bebek şekeri. Nasıl?

bende yaptıracam, çok güzelmiş bu ama bizim burda bu kadar çeşit bulabilimiyim acep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…