neeşecim Allah bağışlsın çok tatlıııııı
neşecim sen facebooktaki ek gıda kısmına bakıyor musun canım orda görmüyorum
bence oğlun için face aç ben öyle yaptım daha iyi eşim de adıma açmamı istemedi ben de oğlumun adına açtım resmim var baktın mı
neşecim göremedim ben resimlerii
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21 nesemese+
slm neşecim..nasılsın tatlım...bebiş nasıl..seni üzmüyordur inşallah annesi...özele mesaj attım dualarını bekliyorum canım...
Lovelim dün ebe bir komşum var ona sordum ne vereyim diye, bir basit sebze çorbası tarif etti. Size de yazayım, siz biliyorsunuzdur da...
-yarım patates
-yarım havuç
-azıcık irmik
patates ve havuç haşlanıp ezilecek içine az irmik konacak kaynatılacak. İçine 1 çay kaşığı zeytinyağı konacak ve terbiyesi yapılacak. Terbiyesi için kendi yaptığım yoğurda 1 çay kaşığı yumurta sarısı çırpılıp eklenecek.
buna 1 hafta kadar devam edilecek, sonra yavaş yavaş içine 1-2 dal ıspanak, az kabak...mevsim sebzeleri eklenecek.
bakalım bugün deneyeceğiz inşallah beğenir paşamız.
Sabah 3çeşit mama denedim yemedi benim yaramaz. Milupa mama numuneleri göndermişti onlardan yaptım hep tükürdü, gene Ülkerin mamasını bayıla bayıla yedi. Hep kendi karar veriyorlar bunlar ya.
Lovelim ya benim oğlan 100g bile almadı 2 aydır. ben buna nasıl kilo aldırıcam?
Eren nasıl, neler yapıyor? parkyatağınınız yenisi geldi mi?
ben yaptım o çorbayı sadece terbiyesini yapmadım şimdi pırasa ıspanak sarımsak bir diş havuç patates bazen bulgur bazen irmik bazen de pirinç koyuyorum
eren iyi canım bu aralar yine kucak isteği depreşti bizimkinin bizim sorunumuz gece oluyor benim yaptığım muhallebileri sevmedi hazır olanları yiyordu dün yemem diye tutturdu ben ağzına koyuyorum o çıkarıyor zorlamadım süt içti uyudu gece uyanacak dedim haklı çıktım uyanıp durdu valla
yeni park yatak geld, kraft aldık klasik titreşimli ışklı sallanmalı şimdi içinde uyuyor inşallah sever
bilemedim neşem yaaaa çorbaya hızlı mıı girdin yavaşlatsan her gün bir kaşık arttırsan acaba
maşallah canım, ben de bu çorbayı yaptığıma ve verdiğime pişman oldum zaten, yüzünde kırmızılıklar oluştu. ek bişiler versem bir türlü vermesem bir türlü, dediğin gibi..karnı doymayınca uyuyamıyor, verince de vicdan azabı çekiyorum. bazen düşünüyorum ben bu çocuğa iyi bir anne olamıyorum. inşallah seninki parkyatağını sever. benimki hiçbirşeyden mutlu olmuyor, eve biri gelince coşuyor maşallah. benden bıktı çocuk..bakıcımıza bile 2 günde benden çok ısındı. bugece dokunsalar ağlayacağım zaten...2 gündür bakıcımızla güzel vakit geçirdik ben de biraz çalıştım, herşey güzel gidiyor derken şimdi babamız problem çıkarıyor. tutturdu ben kimseye güvenemem, kadın eve gelmesin, biz çocuğu götürelim ona...anlatmaya çalışıyorum çocuk evden çıkmasın, evimizde rahatça bakılsın diyorum, anlatamıyorum. evimizde bu kadar değerli olan ne var anlamadım, benim en değerli varlığım oğlum dedim.onu emanet ediyorsun da evini mi bırakamıyorsun dedim. bir türlü anlaşamadık. sanki kadın evi sırtına alıp gidecek.töbe töbe...ya bunun altında bişi var ama bulamadım, sizce neden böyle yapıyor benimki? düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum..dedim bakıcı olaylarına bu kadar karşıysan madem bir ev hanımı bulup evlenseydin. sinirlerim zıplıyor ya, bu işin yazı var kışı var, karda kışta çocuğu kucaklayıp başkasına götürücez sabahın 7sinde..Allah'ım aklımı kaçırıcam, nuh diyor peygamber demiyor. Kızlar bi akıl verin ne yapayım ben?
evde bir yabancının varlığına tahammül edememiştir eşinin geliş saatlerinde kadın evde olacaksa eve giremem diye düşünüyordur
ben her gün ereni komşuya çıkarıyorum 2 kat yukarı zor oluyor evde bakması kolay olur ama evde birinin varlığı zor canım ya zor bir karar aslında eren gibi bir kaç saat olsa tamam da sen bayağı dışarda olacaksın offffff ne zor yaaa
sanmam sevmeyecek bizimki park yatağı tek sevdiği yer ayağımızda uyumak gündüzleri ayağımızda kucağımızda uyusa 2-3 saat uyur park yatakta 30dk anca uyumuştur komşu bile ayağında uyutuyor kadıncağız çünkü hemen uyanıyor bırakınca biz de bundan muzdaribiz neşem yaaa
İzmirli varmı burda arkadşlar?
nedne sordum söyliyeyim.. iyi bir özel hastane arıyorum,ultrason cihazları ve doktorları iyi olan.
bu 2 li test,3 lü test,ayrıntılı ultrason için..önmli imiiş bunlar..
Venüscüm en yakın sen yaptırdın bulnları değil mi?
nerde yaptırdın sen? devlette mi özel de mi?
yok canım şimdilik tanışmadılar bile. ama biz sabah 7'de çıkıyoruz evden akşam 6 civarı dönüyoruz. 11 saat kadar yalnız kalacaklar oğlumla bakıcı. 10 dk bile olsa çocuğu sıcak yatağından çıkar giydir, götür daha kötü geliyor bana(
benimki de uyumuyor. diyorlar ki yemeğini, işini, dersini uyuyunca yap...uyuyunca lavaboya gidiyorum koşa koşa , hemen uyanıyor..uyansa da salla diyorlar, salladıkça çığırıyor..Allah yardımcımız olsun..
sabah 7 de kalktı azcık oynadık emerken uyudu o hzla lavaboyu banyoyu yıkadım nasıl yıkadıysam bilmiyorum çamaşırlar vardı onları topladım katladım yatak odasını topladım kahvaltı ettim çorbasını koydum uyandı daha bi sürü iş var bulaşık makine boşaltılacak ev süpürülecek silinecek toz alınacak işe gidilecek yemek yapılacakkk ecekler acaklar bitmiyorrrrrrr dediğin gibi uyuyunca şöyle ayaklarını uzatmak istiyor insan
kızlarr ben şimdi bebeğe alınacaklar listesi hazırlıyorum...detaylı bişi...burda yayınlıycam ekleme çıkarma yaparız..bebek bekleyen annelere fikir olur diye düşündüm...annelerinde tecrübelerinden yararlanırız hem..bitti sayılır akşama buraya çizelge yapar yazarım...
tamam.. 2 li yi üniversite hastanesinde yaptırcam Venüsüm..kuzum benim özel hastane.kent hastanesi izmirde de var.ikili test ücretsiz oldu.
3 lü teste 10 tl verdik.yani para ödemedik hiç..ama hamile topiğinde herkes 250-300 hatta 400 lü fiyatlardan sözetmişti .ben de böyle olmuştumçevrendeki hastaneleri ara ve hepsine sor ve not al en iyisi..sonra yaz bana değerlendiririz...
uffff 11 saatt ne kadar çok yaa..
amaninnnnn :18::18::18:
ükızlarr ben şimdi bebeğe alınacaklar listesi hazırlıyorum...detaylı bişi...burda yayınlıycam ekleme çıkarma yaparız..bebek bekleyen annelere fikir olur diye düşündüm...annelerinde tecrübelerinden yararlanırız hem..bitti sayılır akşama buraya çizelge yapar yazarım...
kk dışından gelenler olmuş o yüzden başka bir grup kuruldu hala ekleme yapıyor kızlar anlayacağın karışık oralar kkdan olmayanları çıkarıyorlarrriyi geceler kızlarrrr
kızlar benim içimden hiçbişi yapmak gelmiyor, yapacak o kadar çok şeyim var ki oysa..Siz de de böyle bir durum var mı? Kendimi uykusuz ve yorgun hissediyorum.
loveli face'de kurulan grup dağıldı mı, ben anlamadım, kim kimi istemedi de problem çıktı? ne güzel herkes tecrübesini, derdini paylaşıyordu..başka bir grup kuruldu ama biz davet edilmedik galiba..sanki burada yazsalar ne olacak?Hem arkadan gelenler de tecrübeleri okuyor burda.insan bazen eskide kendi yazdıklarını bile okuyunca bir hoş oluyor. Mert Eren napıyo annesi?
Ege'den hiç haber yok. Annesi oğluşundan anlatsana büyüdü mü? Bizimki yerde yuvarlansın diye uğraştıkça poposunu geri atıyor, tembelişkom benim. Hiç kımıldamayacak, kucakta öyle bakınacak velet..
hamişler bu testleri hiç kafaya takmayın, bakın bize ne test kaldı en bişi. hepsi olasılık hesabı. Dua edin bolca dinlenin, inşallah Rabbim özürsüz kusursuz sağ sağlim kavuşturacak sizi..
alınacaklar listesi bende de vardı. Size en büyük tavsiyem, doğum yapacağınız aya göre kıyafet alın. Sonra benim gbi bir sürü işe yaramaz badi ile kalakalırsınız. Zaten ebnimki badiyi d esevmiyor. Zıbın en iyisi, önden diydirilenler..Ben artık yerimi buldum ..idilbabyperakende ...adresinden alıyorum , çok da kaliteli, kıyafet alacaklara duyurulur. Reklam yapmış gibi olmayayım ama adamlar işlerini iyi yapıyor. hepsiburadadan 5 ayaklı pantolon aldım, hepsini 9 aylık sipariş verdim, bol bol olsun diye 1 yenidoğan, 1adet 3aylık, 2 adet 6 aylık, 1 adet 9 aylık geldi. Mail attım şimdi ben bu yenidoğanı ne yapıcam diye, hadi öbürlerini bir şekilde giydiririm de..Zaten dışarı çıkamıyorum nasıl kargoyla geri göndereyim, hiç ses çıkmadı. Oysa ondan sonra idilden aldım hep maşallah hiç sorun yaşamadım. her siparişime de hep hediye bişiler gönderdiler, en önemli hediyesi de malları kaliteli. Özellikle kışlık kıyafetlerini alıyorum oğluşuma. Son siparişimde kozmonot aldım kızlar dışarı çıkarken giydiriveriyorum, çok rahat. uzun lafın kısası mevsime uygun alın eşyalarınızı...
Çılgınımın doğumu mu yaklaştı, maşallah? Daha dün hamile kalmıştı..Zaman nasıl akıp gidiyor..
biz de hamiş kalmayı bekledik, sonra hamişlik telaşları, şimdi bebişler büyüyor maşallah..kızlar ya bir bakıcı buldum çok iyi birine benziyor ama ufak çocuğu var 8 yaşında ve eşinin alkol problemi var. Ama teyzemiz çok iyi birine benziyor, çocukla iletişimi ve bakımı çok hoşuma gitti. Siz olsaydınız ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?