Hoşgeldin anira. En önemli zamanlarındasın, aman dikkat et. 12.haftadan sonra rahat edersin.
Kim demiş?????:)) Bence emin olmayın,ben de öyle sanmıştım ama kanama sonra gelmeye başladı, kusmalar hala devam.... Bence 9 ay çok dikkatli olunmalı...
kızlar selam benide aranıza alırsanız sevinirim.8.4 haftalık hamileyim.korkuyorum bişey olacak diye
Canım hoşgeldin, hepimizde o korku var. Öğrendiğimiz günden beri. Bir arkadaş yazmıştı anneannesi "kadının ömrü çamaşırına bakarak geçiyor" diye, hala kulaklarını çınlatıyorum. Tam dedim 3 ayım bitti artık çamaşır kontrolü yok şüür, 2-3 güne kalmadı bir kanama ve düşük tehlikesi atlattım. imdi her tuvalate gidişimde yüreğim ağzımda giriyorum..

( perşembe ve cuma günü de az leke geldi, diken üstündeyim kızlar, bol bol yatıyorum

( dualar edelim birbirimize..
şimdilik 4 kilo aldım bakalım kaçla bitecek
Canım çok almamışsın gene. Yine de dikkatli ol. Yalnız benim sonum daha beter olacak. Allah nasip eder de doğuma kadar az kilo alırsam, doğumdan sonra bulantı ve kusmalar geçeceği için deli gibi saldırabilrim herşeye...
Oh sezen tatile gitti bile, huzurlu ve olduğundan sağlıklı döner umarım. Nazo, ben o şeker yüklemesinden sonra tatlıya dünyanın en kötü şeyiymiş gibi tepki gösteriyorum. Aklıma bile gelmiyor doğrusu, bakalım ne kadar sürer. Dondurmanın diyabetliler için olanı var ya, ondan biraz kaçamak yapabilirsin, can çekip de yememek de olmaz.
Neşecim, ne güzel besleniyorsun sen öyle, ben kiloma bakmadan Agop'un kazı gibi yedim tabii, şeker yükselmesi çok normal. Başından beri 13 kg aldım hamileliğin. Duba gibiyim, obezim yani. Şimdi ufak ufak kısmaya başladım ya, epeyce zorlandım, aç hissettim. Bu sabah kalktığımda midem ağrıyordu açlıktan. Meyveye özen gösteriyorum ben de özellikle ara öğünlerde. Yürüyüş işine hiç giremedim. Kanım da çok düşük olduğu için hiç halim yok.
Sınavında da başarılar bu arada canım...
Canım bir biyolog olarak söylüyorum, sakın diyet şeyler ymeyin, normalinden yiyin az yiyin. Onlar kimyasal ve çok zararlı.Normlde zararlı, bebişler için kimbilir en kötüdür, sakın ha...Canımcım aç gezmeyeceksin, az ve sağlıklı şeyler yiyeceksin sık sık. Benim meyvem hem ana öğünüm hem ara öğünüm. Canım cuma günü 10 gibi sınavım inşallah. Hala belgelerimi hazırlayamadım, dün hep yattım.
günaydın güzel anneler..bugün pazartesi gününe kadar hafta sonu için tatile gidiyoruz..kendinize çok dikkat edin..hepinizi sevgi ile kucaklıyorum kocaman..
Oh maşallah, kendine ve yiğenimize çok dikkat et, sıcaktan kendini koru canım..Ben bu sene tatilden falan avzgeçtim, serin serin evimde yatıcam inşallah..
Önemli değil canım ne demek.Gerçekten güzel bir liste.Diyet demek aç kalmak demek değilmiş.Ama şeker yasak işte.Alıştım şekersiz hayata sadece dondurmadan uzak kalmak biraz zorluyor o kadar.
Anam delikafadulden biri dondurma mı dedi, kız ben unuttum ya dondurmayı, dur eşime naz yapaym biraz bakalım umursayacak mı?:))