• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

ayyyyyyyyy ilahi ayliiinn vallahi yine çoooooookkkkkkkkk güldürdün beniii. Allah seni iyi etsin emiiiiiiii... hay sen çok yaşa arkadaşım ... sen çocukken de uyanıkmışsın demekki bak.. peki o ufacık gölet o garibim kızcağızın altında eyvallah da kimin donu ıslak koku kimden geliyor hee :=)))))))))) bunu araştıran olmadımı:))))))))))) kısss çoook özledim ben seni ne zamandır konuşamadık.. nerelere kayboluyosun arada sen bakiiim?? benim misafirler var işler çok yoğun hadi sen ne ediyosun da yoksun bakem:)) gazozsuz kuru kuru muhabbet olmuyo inanki sensiz olmuyor yanim...
tentoşda gitmiş ben yokkene..
lovelim de attalardaaa..
çılgınım yeni geldi.. işleri kudurmuş o yokken aaahh zavallı çılgınım aahh.. benden beter :)
zerdoşum gündüz var.. yumurtlamak üzere kendisi şu sıralar :))) açılımda yaptı :))

ayyyyyyyyy ilahi ayliiinn vallahi yine çoooooookkkkkkkkk güldürdün beniii. Allah seni iyi etsin emiiiiiiii... hay sen çok yaşa arkadaşım ... sen çocukken de uyanıkmışsın demekki bak.. peki o ufacık gölet o garibim kızcağızın altında eyvallah da kimin donu ıslak koku kimden geliyor hee :=)))))))))) bunu araştıran olmadımı:))))))))))) kısss çoook özledim ben seni ne zamandır konuşamadık.. nerelere kayboluyosun arada sen bakiiim?? benim misafirler var işler çok yoğun hadi sen ne ediyosun da yoksun bakem:)) gazozsuz kuru kuru muhabbet olmuyo inanki sensiz olmuyor yanim...
tentoşda gitmiş ben yokkene..
lovelim de attalardaaa..
çılgınım yeni geldi.. işleri kudurmuş o yokken aaahh zavallı çılgınım aahh.. benden beter :)
zerdoşum gündüz var.. yumurtlamak üzere kendisi şu sıralar :))) açılımda yaptı :))

heheheeeeeeeee gölet kimin altındaysa ondan bilmişlerdir :))))))))))))))))
geshenkim benim de işler sıkı biraz, tatil yaklaşıyo, toparlamaya çalışıyoruz o dönemde büroya iş kalmasın diye.. bi de ben biraz bu günlerde bu mevzudan uzaklaşmaya çalıştım.. yoksa ben de ösledim sizi.. gazozlarımı da aldım geldim:jeyyar:

oy yerim seni
e bu bebe de gelsin artık bunca emeğe :oklava:
karanfil de yımırtlamaya mı iyi geliyodu?

Evet canım ya karanfilde iyi geliyormuş.
Dezenfektandır :
insanı bulaşıcı hastalıklara karşı korur. Hastalara bakan diğer kimseleri çeşitli mikrop bulaşma*sına karşı korur.

Cinsel Gücü Artırır :

Kadın ve erkekte Cinsel isteği çok artırır. Hanımlarda hamile kalmayı kolaylaştırır. Hamile kadınlarda uterusu kuvvetlendirerek, doğumu koylaylaştırır.

Diğer Faydaları :

Bol idrar söktürür, vücutta çeşitli sebeplerden biriken su*yu dışarı atar.

Yanlız arkadaşlar kadınlar külübünde karanfille ilgili dopik yok, sadece burdan bilgi verebiliyoz.
Bence kullanın arkadaşlar hiçbir zararı yok, bitkisel şeyler sonuçta.

Kızlar bugün kardelen yok, acaba doktora falanmı gidecekti, benim polenin markası hel-kim diye bi marka ilk kullandığım 240 gr. Kardelen okursan görürsün canım, arada kalırsa tekrar yazarım.

ben aktardan alıyorum markası yok. gramıyla veriyorlar hemde gayet taze oluyor.. bayat ise yumuşak ezik gibi oluyor zaten.. kaça alıyorsunuz siz bu paketi zerdoşum? ve diğer kızlar? merak ettim..

oy yerim seni
e bu bebe de gelsin artık bunca emeğe :oklava:
karanfil de yımırtlamaya mı iyi geliyodu?

öylemiş aylin.. bide bir ülkede şimdi neresiydi hatırlayamayacağım sakıza tarçın katıp çiğniyorlarmış ...

ben aktardan alıyorum markası yok. gramıyla veriyorlar hemde gayet taze oluyor.. bayat ise yumuşak ezik gibi oluyor zaten.. kaça alıyorsunuz siz bu paketi zerdoşum? ve diğer kızlar? merak ettim..

canım ben kavanozda karışım almıştım, ilk aldığım 30 liraydı o iyiydi, şimdikini 15 aldım ama fena değilmiş oda iyi geldi.

kayınvaldem ameliyatdan çıkmış iyi geçmiş, yalnız benim adam ne yapsa beğenirsiniz, sabahın köründe işten izin aldı, hastaneye gitmek için, ameliyat öğleden sonra oldu, bizimki sabah sabah hastaneye yetişeceğim diye, hız limitini aşmış ve ceza yemiş 130 lira, şimdiye kadar hiç cezamız yoktu, o kadar yolculuk yaptık, sonrada diyorki kimse söyleme. ben size söylemedim dimi arkadaşlar.sempatiksalakcinni Neyse dedim canın sağ olsun. kayınvalidemin iyi olmasına ameliyatın iyi geçmesine sevindim.

KIZLAR LİSTENİN SON HALİ DE GİTMİŞ, TARİHLERİNİ VERİP DE SİLİNENLER YENİDEN VERSİNNNNN

30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

1.loveli........................... 19 ekim:nazar:
2.neşemeşe................ 19 ekim:nazar:
3.sezen10.......................7 aralık:nazar:
4.zeytin1007.................31 aralık:nazar:
5.tilsim2............................6 ocak:nazar:
6.ahsen_81....................11 ocak:nazar:

VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

aylint............................................ ... 21 temmuz

kahvelokum......................................23 temmuz

GESHENK........................................24 temmuz

zerdal............................................ ..19 ağustos

divinity.......................................... ...?

çılgınkız......................................... . ?

ani…………...........……………….......?

Blackberry.......................................?

bbaran............................................ ?

librarian ..........................................?

edut.............................................. . ?

duygu7979......................................?

Esmeraldaa......................................?

masal0663.......................................?

kardelen.......................................... .?

kumsal..............................................?

lizbeth80......................................... .?

gizem79............................................?

dillara............................................. ...?

deniko............................................ ..?

enterasan........................................?

kardelen5233................................... ?

belenay..........................................?

tentation......................................... ?

ozdage............................................?

exporter...........................................?

hpt_honey........................................? :((

MAŞALLAH LİSTEMİZEE

kızlar beklenmeyen günlerinizi verin de ekleyelim

Son düzenleme:
geshenk canım, şu ovulasyon testinin markasını çılgına doğrumu yazdım canım, bi baktı mı?

bizim testlermi bunlar zerdoş ? valla yanımda yokki hiç bilemiyorum ben markası neydi? yeşil olan kitlerden işte.. işlevleri hep aynı bunların aslında.kit şeklinde olanlardan çılgın.. sezeninkinin de aynı.. sezen gelirse okursa o yazsın..

canım ben kavanozda karışım almıştım, ilk aldığım 30 liraydı o iyiydi, şimdikini 15 aldım ama fena değilmiş oda iyi geldi.

ama içlerinde az oluyor bu şekilde zerdal ayrı ayrı alıp karıştır tatlım hem daha çok oluyor hem daha ekonomik...zaten kavanoz olarak az bide içindeki diğer karışımların miktarlarıda azlaıyor bu yüzden.. ben 1 kilo bala 45 gr arısütü 100 gr polen karıştırmıştım. hepsi 55-56 lira gibi bişi tuttu.. hemde çok fazla oldu. aktarda zaten miktar olarak böyle olması gerektiğini söylemişti.. ben kardelene de anlattım hatta o da böyle yapayım daha mantıklı demişti sanada tavsiyem bu şekilde yapman..

kayınvaldem ameliyatdan çıkmış iyi geçmiş, yalnız benim adam ne yapsa beğenirsiniz, sabahın köründe işten izin aldı, hastaneye gitmek için, ameliyat öğleden sonra oldu, bizimki sabah sabah hastaneye yetişeceğim diye, hız limitini aşmış ve ceza yemiş 130 lira, şimdiye kadar hiç cezamız yoktu, o kadar yolculuk yaptık, sonrada diyorki kimse söyleme. ben size söylemedim dimi arkadaşlar.sempatiksalakcinni Neyse dedim canın sağ olsun. kayınvalidemin iyi olmasına ameliyatın iyi geçmesine sevindim.

kayınvaliden için gözünüz aydın, ceza için geçmiş olsun, hız sonucu görülen tek zarar para cezası ödemek olsun zerdalım,Allah korusun....

canım çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
ayline katılıyorum tek cezanız bundan olsun yeterki.. canınız sağ olsun. heyecan yaptı demek anacığına :)

canım çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
ayline katılıyorum tek cezanız bundan olsun yeterki.. canınız sağ olsun. heyecan yaptı demek anacığına :)

Sağol canım geshenk sana bişey yazmıştım arada kaldı, ovulasyonda bi yerde gördüm idrarda bizim çubuklardandı, 5 saniye tutun diye yazıyordu, sonrada düz bi zemine yerleştirin diye, biz 5 sn yemi tutacağız, 5 dakikamı.
ay çok soruyom demi.

kıslar ben kartı yedim yicem gibi... az sonra tuvalete koşabilirim...

Aylinim seni uğraştırmadan gelmeside iyi bişey, geçen ay beni hatırlasana çıkana kadar akla karayı seçiyor, tam gittim kanı verdim, lak aşağısı boşaldı,:roflol: gitti 10 lira tabi. benimi bekledin ne kızdım.:oklava:

yapma yaaaa... aman hiç gününü de aksatmıyor..
ne yapalım hormonların düzeni açısından iyi haber onunla avunalım bari...

buna da şükür ama çok da aksamamış sayılmaz... geç yumurtladığım için bugünü büyük gün tahmin ettim yoksa bugün 35.günüm... bi de zaten tentoş falan sölemişlerdi hsg sonrası gecikme olabiliyomuş bazen...

Aylinim seni uğraştırmadan gelmeside iyi bişey, geçen ay beni hatırlasana çıkana kadar akla karayı seçiyor, tam gittim kanı verdim, lak aşağısı boşaldı,:roflol: gitti 10 lira tabi. benimi bekledin ne kızdım.:oklava:

ya evet bebek vermediyse Rabbim, gecikmese daha iyi di mi eyvahedigeldismile

Sağol canım geshenk sana bişey yazmıştım arada kaldı, ovulasyonda bi yerde gördüm idrarda bizim çubuklardandı, 5 saniye tutun diye yazıyordu, sonrada düz bi zemine yerleştirin diye, biz 5 sn yemi tutacağız, 5 dakikamı.
ay çok soruyom demi.

aşkolsun sana :kızgın: soracaksın tabe ne demek çok sordum ben sana her zaman istediğini sor diyorum zaten birbirimizden sorarak deneyerek paylaşarak aynı yollardayız ya tatlım benim. valla zerdoşum ilk 5 dakikada hemen çıkabilir diyor bana ingilizce olarak yollamışlar kullanımını bir türkçede yollar insan deme :)) neyse asıl 10 dakika sonraki geçerli.. daha sonrasıda değişklikler geçersiz diyor ben öyle anladım ingilizcen iyiyse faxlayımmı sana bide sen oku bak istersen.. sezen aslında bundan kullandı o daha iyi biliyor aynı marka onunkiyle bu.. sezoş bu testlerle yakaladı yani yumurtasını :))

aşkolsun sana :kızgın: soracaksın tabe ne demek çok sordum ben sana her zaman istediğini sor diyorum zaten birbirimizden sorarak deneyerek paylaşarak aynı yollardayız ya tatlım benim. valla zerdoşum ilk 5 dakikada hemen çıkabilir diyor bana ingilizce olarak yollamışlar kullanımını bir türkçede yollar insan deme :)) neyse asıl 10 dakika sonraki geçerli.. daha sonrasıda değişklikler geçersiz diyor ben öyle anladım ingilizcen iyiyse faxlayımmı sana bide sen oku bak istersen.. sezen aslında bundan kullandı o daha iyi biliyor aynı marka onunkiyle bu.. sezoş bu testlerle yakaladı yani yumurtasını :))

Kızma canım benim ya, sana kızmakta yakışıyor sorayım demi? Ay canım benim sağol, iyiki varsın, yalnız ingilizce bende sıfır, sırf ingilizce yüzünden açıköğretim bile okumuyorum. tamam sezene sorarım. hatta bugüm çıkmadan öğrenebilirsem iyi olur, özel mesaj atayım sezene.

kızlar merhaba, ben de polikistik over nedeniyle hamile kalamıyorum. 4 yıllık evliyim. 1 senedir korunmuyoruz. son 2 aydır klomen ve ovitrelle çatlatma iğnesi yapılıyorum. bu sabah kanda gebelik testi yaptım, hamile değilim:(((( moralim çok bozuldu. yaşım 33. kariyer için bu yaşa kadar ertelemiştim. şimdi çookkk pişmanım. en çok da eşim çok üzüldüğü için üzülüyorum. çünkü o senelerdir bebek istiyordu, benim yüzümden erteledik. bugün test sonucunu öğrenince yıkıldı. bizim hiç çocuğumuz olmayacak galiba dedi. neredeyse ağlayacaktı, ben çokkk ağladım.

Back
X