30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

canım çok güzel olur olmasına da şu yasini biraz hızlandırabilirmiyiz acaba. bitirsekte öyle başlasak.. zaten okuduklarımızda var fetih suresinden. hatta eğer isterseniz 40 bir kişiye o bitince diğer kişiye okuyalım herkese kırk tane olmuş olur hemde. haksızlık olmasın diye de kura çekeriz sıralama için ama buradan kura nasıl olur du bi düşüneyim fisfisfis ... yaaa olmaz sanırım öylede... neyse okuruz rastgele gene madem.. başka fikri olan varsa paylaşsın.

Hergün 1 tane okunacakya bi gün belirleyip, okumak isteyenlerle beraber o gün başlarız, regli olduğumuz zamanda tanıdık kişiler buluruz okuttururuz, ya da eşlerimize, daha olmazsa burdan birbirmize destek oluruz.
Bizdeki listeye karşırtırmadan tekrar bi liste yaparız. valla hep beraber başlayalım, hem daha iyi okuruz.

a.s.

geshenk çim tşkler
biraz aksatmış olsam da aklımda ve dualarımdasınız
sıcaktan mıdır bilmiyorum ama pc. tv . vs. bunalttı biraz
ramazan da daha çok girerim inş.
faydalı güzel muhabbetlerle kardeşça paylaşmak umuduyla
kısa ve öz bir şiirle vesselam a.s.
Ya şevk içinde harab ol, ya aşk içinde gönül!
Ya lale açmalıdır göğsümüzde yahud gül..

gül yüzünüzde güller açsın
ömrümüz sevdamız derdimiz gül baçesine dönsün

çookkk güzelmişşşş.... ellerine sağlık... bekliyoruz canım her zaman... dualarımıza eşlik et olurmu canım.. ramazanda özellikle daha bir ağırlık verelim..

aylint ..zerdal.. güzel dilekleriniz için tşkler...

bu tür bitkiler dengeli v bilinçli kullndıktan sonra bir zararı olmaz
eski insanlar bizlerden çok sağlamdı ve hp bu bitkilrden yararlanmışlar
diş konusuna gelince ; hamilelikten önce muhakkak kalsiyum ihtayacını depola
zaten kadınlar için en önemli demir ve kalsiyum
3 aylık bir hamilelikte dişleirm gerçekten zarar gördü
bebek anneden aldığı için bu besinleri annede azalma oluyor haliyle
o yuzden süt ürünleirni daha çok tüketmemiz gerek..hem kendimiz hem de bebk için
sağlıkla hayırla güzel bebişler nasip etsin isteyen herkese:emir_bebek:
a.s.
Evet canım ya bitkilere bende gönül verenlerdenim, henüz hamiş olamasamda seviyorum yani.
amin canımm

:)))) ç.ş saati
ya saat 5 olunca hatırlatın arkadaşlar
a.s.

geshenk çim tşkler

ne güzel sözler yazmışsın sen öyle, geshenk torbillisin.

Kızlar iyi akşamlar ben çıkıyorum, kayınvalidemi ziyaret var, hepiniz öpüldünüz by by.

Evet canım ya bitkilere bende gönül verenlerdenim, henüz hamiş olamasamda seviyorum yani.

Kızlar iyi akşamlar ben çıkıyorum, kayınvalidemi ziyaret var, hepiniz öpüldünüz by by.

senin çiş saatin 5 miydi?? hımm hatırlatırız tabiii... :roflol: güle güle canım.. :a015: kayınvalidene selam söylesek söylemezsin ama dimi buradan bahsetmiyorsun sen kimselere.. ok.. öpüldün... kaydirigubbakcemile3

Kızlar şimdi çıkıyorum bu dua işini yarın ayrıntılı konuşalım, sonraki yazdıklarınızı şimdi gördüm ve de çıkmam lazım. by by

a.s.

geshenk çim tşkler

öptüm kocamannn, gene gel hep gel çok gel gece gel gündüz gel emi :)
ben :1no2: banaa :a015:

hımmm.. accık sapıklıkda var sende yanim gazozların efendisi olaraktan nasıl yapsakki fisfisfis kıslaaarr sizce adilhane olurmu aylinimin kura çekmesi kabul ediyormudunuz.. nede olsa tek adalet insanı aramısda kendileri sengözlerimebaksanab ... itirazı olan varmıııı???
var mı itirazı olan Çok üzgünüm çoook :)))

görüşürüüüüz :)

kıslar ben de çıkıyorum byeeee

bende çıkıyorum akşam olmuş.
çılgınım hiç gelemedi. işi çoktu galiba... akşama ben açabilirim belki. öptüm hepinizi. yarın dua işini netleştirelim o zaman.. iyi akşamlar..

kızlar ben geldım..

memleketteyım hala.. teyzemın esını anı bı kalp krızıyle kaybettık :((
onlar da buraya tatıle gelmıslerdı.. sabah telefonla konustuk, ıkındı vaktı haberını aldık :((((
kaç gundur perişan olduk...

teyzemın de cocugu olmadı.. bı basına kaldı..allah sabır versın, dayanma guucu versın..

bı kac kısı cenaze gunu bana akıl verdı gene, bak sen de boyle olursun gıbılerınden.. tedavıne bı an once basla, tup mup hemen yap, geç kalma fılan..
off ne zor işler, haksız da degıller hani..

sızden ne var ne yok, gecmsı okuyamadım.. baglantı cok yavas bura

hepınızı optumm

kızlar amma yazmışınız,oku oku,gül gül bitiremedim,hangisini alıntılacamıda bilemedim,neyse artık aklımda kaldığınca yazarım.
aylincim,alem kızsın,Allahım iyiliğini versin sana canım,inş.gelmedi kırmızılar.
zerdalcım,okudum canım,hel kim,bakarım bi sonrakine ama bu ay hazır karışımın yanında,geshenkin dediği gibi kendim alıptada yapıcam inş.
sezencim bebek iyiymiş çok sevindim.
geshenkim bizde okuruz canım,ne okunursa,zaten ramazanı şerifte geliyo,inş.vesile olur dualarımızın kabulüne,bu arada bende lalaehan arkadaşın yayınladığı bitkileri,diğer topice kopyaladım,şimdi nolcek?
Allahım ona da sabırlar versin,honeyin ki de boş muymuş gerçekten,çokkkkkk üzüldüm.
zeytincim,benim eşimde mersin li canım,hemşeri çıktık kız.
çılgınım,bi cee demiş gitmişsin,işin yoğun galiba.
bende bugün dr a gittim,prosedür gereği aşılama dediler,bende bi kaç ay daha,cebimdende olsa iğnelerle,doğal denemek istiyorum,doğal şansım aşılamadan yüksek dedim,onlarda tamam,adet başında gel dediler,bu kadar. bitkilere devam,karanfile başlanıyo,tahin isteniyo akşam,başka neler vardı,kimyon zaten çok kullanırım karabiberde,tarçın içiliyo,balk polen,ühüüüüü balon kibin olcam yakında.ha bide keçiboynuzu pekmezim var,amaniiiin,gazozdan geçilmicek bizim evde.

kızlar unuttuğum var mı bilemedim,galiba yeni bi arkadaş gelmiş aramıza,hoş gelmiş,inş o da,bizde en yakın zamanda,en hayırlı şekilde kavuşuruz bebişlerimize.

kızlar ben geldım..

memleketteyım hala.. teyzemın esını anı bı kalp krızıyle kaybettık :((
onlar da buraya tatıle gelmıslerdı.. sabah telefonla konustuk, ıkındı vaktı haberını aldık :((((
kaç gundur perişan olduk...

teyzemın de cocugu olmadı.. bı basına kaldı..allah sabır versın, dayanma guucu versın..

bı kac kısı cenaze gunu bana akıl verdı gene, bak sen de boyle olursun gıbılerınden.. tedavıne bı an once basla, tup mup hemen yap, geç kalma fılan..
off ne zor işler, haksız da degıller hani..

sızden ne var ne yok, gecmsı okuyamadım.. baglantı cok yavas bura

hepınızı optumm

CANIM BENİM ALLAH SABIRLAR VERSİN. BAŞINIZ SAĞOLSUN.
hayat işte bak ne umarak gidiyorsun neyle karşılaşıyorsun? teyzen yalnız kaldı demekki ah canım yaa gerçekten yalnızlık Allaha mahsus.. benimde babam ben daha dünyaya gelmeden vefat etmiş ben o zaman annemin karnında 3 aylıkmışım 6 ay sonra doğmuşum yani ne babam beni gördü ne ben onu fakat anneme hayata bağlanmaya sebep olduğumuz kadarda bir o kadar geçim sıkıntısı telaşesi tek başına bütün sorumlulukları almak gibi yorucu yanlarnıda yüklemiş maalesef.. ne desek boş işte.. ölüm öyle bir şeyki tek çaresi olmayan çözümsüz öylece kalakaldığımız bir olay.... Allah kalanlara sağlık ve sabır versin....
bizlerde aynı herhangi bir değişiklik yok
özlüyoruz seni..

gene kimse yok ya offfffffffff

ben varım şimdide sen yoksun .. dilara ben bişi anlamadım hayatım sen hamilemiydin ne zaman? ve nasıl düştü hiç anlamadım canım ben... o aralar sitede sorun vardı karıştı kafam..

elfida gelmiş bir ara .. sonrada yoookkk... nerdesin elfidaaaa...
kahvelokum sende kayboldun gittin.. geeeelllll
loveliyi özledim ben...
tentom zor günler geçirmiş maalesef...
çılgınım çokmu yorgunsun yaflum... yarına yemek yapacanmı? yemek pişirirkene gel barim...
dilara fallar çıktımı? ah bir denk gelsekte anlatsan neler oldu sana şu son zamanlarda..
aylinim uyuyakaldınmı kıssss???
zerdalım gece giremez.
kardelenim kaçmış.
lalehan geldi bugün güzel sözleriyle gittii. canımmm...

ben geldiimm..ama geç mi geldiim genee..
tentocum yaa coooookk üzüldüm gerçekten..Allah sabırlar versin ama teyzeciğine de çok üzüldüm.
başınız sağolsun..ben ölüm oldu mu konuşamıyorum, ne diceğimi bilmiyorum...

ben geldim ve site de gitti yaw..ben hala ayaktayım gerçi..yarın gündüz daha verimli yazabilirim..
tatilden dondum ve dağıldım ben de:)
üstelin kasık ağrılarım da hafif hafif başladılar..tüp öncesi son umudum da bitiyor galiba:(((
geshenk sence doktoru bu aralar aramalı mıyım..yoksa ilk damlayı gorunce mi aramalıyım? 2. gün bir takım testler yapılıyor mu??
geçmişi okuyayım bari

ne güsel muhabbetler olmuss, kaçırdım bugun..
ösledim sizinle uzun uzun muhabbet etmeyii..:1hug:

slm arkadaşlar nasılsınız.ben dün doktora gittim bebeğin gelişim iyi dedi haftasıyla uyumlu dedi doktor.cinsiyetini göremedi elimizdeki cihaz eski dedi devlet hastahanesi olunca böyle oluyor galiba gerçi benimkinin pozisyonuda tersmiş kız galiba nazından belli.

ahh fıstık annee..maşşallahı hemen kondurayımm :nazar::nazar:
kıss mı geliyor acabbaa...

ay ben burdayım aylin kuş nasılsın canım
geshenk ahsen nasılsınız
leyla hoşgeldin topiğimizeee
zerdal canım açılım güzel
allahım hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip
etsin bizlere

aminn benim selvi boylu güzel hamişim..kocasına da kavusmasına az kalmıss..oohh..

a.s diyelim öncelikle...ben aranıza yeni katıldım arkadaşlar...doktora gittim.muayenem temiz çıktı.adet düzensizliği için progestan verdi.bugün bitti ilacım..adetin 3.günü kentom kullanacam.1 yıllık evliyim.hamile kalmak istiyorum.arkadaşlar dualarınızı bekliyorum.RABBİM isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin içindede banada etsin.hayırlısıyla bu sene bitmeden hamile kalırım inşallah..eşimin spermlerinde biraz yavaşlık var dedi doktor.inşallah aşılamaya gerek kalmazda doğal yoldan hamile kalabilirim.dua edenlerden şimdiden ALLAH RAZI OLSUN arkadaşlar...ALLAH herkesin gönlündekini versin...aranızda olmaktan çok mutluyum...:CüvCüv:

leylamecnunn hoş geldinn canımm..umuyorum bizler gibi zorlu yollara girmeden kendiliğinde geliverir bebişiin güzelim..eşine keçiboynuzu kürü yap olur mu??

iyiyim canım sen nasılsın bebişimiz nasıl.kızlar honeye çok üzüldüm dış gebelikmiş kese varmış bebek yokmuş kürtaş olmuş.allah hayırlısını sağlıklısını versin inşallah hepimize.

neee..honey'e özel mesaj atmaya calısıyorum kaç defadır..dolu diye gitmiyordu..
offffffffffffffffff çok üzüldüm çok canım sıkıldı bunaa..
canım benim yaa nasıl olmustur şimdi..neden boyle oluyor kıslar yaa neden neden??

aylin seni çok öslüyomm..yarın gündüz burada buluşalım mmıı..
bu arada öldürdün beni gülmektenn.delüüüüü..
çiş macerası bir dene de benden..
hayatımda ilk defa avrupaya çıkmışım yaş 26..stockholme gitmişim. gezerkene gene klasik sıkıştım ben..uleyn bakıyom bakıyom etrafta bir tane tuvalet bulamıyom. çatladım çatlıycam..önce pantolonun baskı yapan ilk düğmesi sonra diğerleri sırayla açıldı.
akşam saati bir de..teyzemler ile birlikte gitmiştim..ee ağaç dibi gibi bişi de yok:)
gözüme cafe kestirdim içersi kalabalık..teyze ben giriyom buradaki tuvaleti bulucam dedim.
içeri daldım..boşyeriniz var mı, arkadan geliyorlar filan dedim. adam zar zor bir yer gosterdi..nedense tuvalet nerde diyemedim..bosyere giderken hop tuvalet tabelasının oldugu yeri görüp oraya zıpladım. oyle bir rahatlama hatırlamıytorum..sonra da çıkıp gittim tabii.
kesin türktür bu demişlerdir arkamdan..

bir de ortaokulda evin kapısına kadar yetişip, açmayı başaramayıp kapının önünü sulamışlığım vardır. dakka 90 , golü attım yani sempatiksalakcinni

kayınvaldem ameliyatdan çıkmış iyi geçmiş, yalnız benim adam ne yapsa beğenirsiniz, sabahın köründe işten izin aldı, hastaneye gitmek için, ameliyat öğleden sonra oldu, bizimki sabah sabah hastaneye yetişeceğim diye, hız limitini aşmış ve ceza yemiş 130 lira, şimdiye kadar hiç cezamız yoktu, o kadar yolculuk yaptık, sonrada diyorki kimse söyleme. ben size söylemedim dimi arkadaşlar.sempatiksalakcinni Neyse dedim canın sağ olsun. kayınvalidemin iyi olmasına ameliyatın iyi geçmesine sevindim.

çok sevindim tatlım..sonuçları nasılmış..
benim anniş kalp hastası olduğundan hem cok detaylı herseyi öğrenmek zorunda kaldık, hem de ben de bir fobi olustu bu konuda..canım annemm, Allah'ım onları hep korusun.

bizim testlermi bunlar zerdoş ? valla yanımda yokki hiç bilemiyorum ben markası neydi? yeşil olan kitlerden işte.. işlevleri hep aynı bunların aslında.kit şeklinde olanlardan çılgın.. sezeninkinin de aynı.. sezen gelirse okursa o yazsın..
ama içlerinde az oluyor bu şekilde zerdal ayrı ayrı alıp karıştır tatlım hem daha çok oluyor hem daha ekonomik...zaten kavanoz olarak az bide içindeki diğer karışımların miktarlarıda azlaıyor bu yüzden.. ben 1 kilo bala 45 gr arısütü 100 gr polen karıştırmıştım. hepsi 55-56 lira gibi bişi tuttu.. hemde çok fazla oldu. aktarda zaten miktar olarak böyle olması gerektiğini söylemişti.. ben kardelene de anlattım hatta o da böyle yapayım daha mantıklı demişti sanada tavsiyem bu şekilde yapman..

kıslar "urine test strip" idrar test çubuğu anlamına geliyor. sezen biliyordu onun markasını bana da soylemişti yaa. soralım tekrar..
ama 10 dk beklemek dogrudur..cunku benim test de oyle..
zerdalım cok tuttum diye sıkıntı yapma zaten cok bile tutsan gene de ikinci çizgi kopkoyu olmamıs..

kıslar ben kartı yedim yicem gibi... az sonra tuvalete koşabilirim...

hayırr yeme kartııı..
ya umut istiyorum umuttt..

Sağol canım geshenk sana bişey yazmıştım arada kaldı, ovulasyonda bi yerde gördüm idrarda bizim çubuklardandı, 5 saniye tutun diye yazıyordu, sonrada düz bi zemine yerleştirin diye, biz 5 sn yemi tutacağız, 5 dakikamı.
ay çok soruyom demi.

bence 5 sn tutsanız da olur..ıslanmıs olması yeterlidir diye düşünüyorum.
benim testte 5 damla damlatın diyor mesala..ben 7-8 10 damlayı patlatıyom üstüne..

aşkolsun sana :kızgın: soracaksın tabe ne demek çok sordum ben sana her zaman istediğini sor diyorum zaten birbirimizden sorarak deneyerek paylaşarak aynı yollardayız ya tatlım benim. valla zerdoşum ilk 5 dakikada hemen çıkabilir diyor bana ingilizce olarak yollamışlar kullanımını bir türkçede yollar insan deme :)) neyse asıl 10 dakika sonraki geçerli.. daha sonrasıda değişklikler geçersiz diyor ben öyle anladım ingilizcen iyiyse faxlayımmı sana bide sen oku bak istersen.. sezen aslında bundan kullandı o daha iyi biliyor aynı marka onunkiyle bu.. sezoş bu testlerle yakaladı yani yumurtasını :))

sezoş gel kıs lazımsın..

kızlar merhaba, ben de polikistik over nedeniyle hamile kalamıyorum. 4 yıllık evliyim. 1 senedir korunmuyoruz. son 2 aydır klomen ve ovitrelle çatlatma iğnesi yapılıyorum. bu sabah kanda gebelik testi yaptım, hamile değilim:(((( moralim çok bozuldu. yaşım 33. kariyer için bu yaşa kadar ertelemiştim. şimdi çookkk pişmanım. en çok da eşim çok üzüldüğü için üzülüyorum. çünkü o senelerdir bebek istiyordu, benim yüzümden erteledik. bugün test sonucunu öğrenince yıkıldı. bizim hiç çocuğumuz olmayacak galiba dedi. neredeyse ağlayacaktı, ben çokkk ağladım.

hah çak kaydirigubbakcemile5 güzelim.olayın göbeğine iniş yaptın..
hoşgeldin bu arada. kendin doktormussun bizim havamızı söndürürsün burada hem kaydirigubbakcemile3
yalnız eşin bu şekilde yanlışş davranıyor..sen zaten üzülüyorsun sana destek olmalı.
pko tedavisi cok basarılı canım..hiç umudunu kaybetmee..

a.s.

teşekkür ederim zerdalim
sizler nasılsınz
geçmişi okuyup yad ediyordum...
hatta çok geçmiş sayfalara bir bakıyorum da
hüznüyle sevinciyle muhabbet çok güzelmiş

şu sıralar biraz yoğunum
bu cumartesi direksiyon sınavım var
geçenkini zaten kaçırmıştım kürtaj sebebiyle
inş. hayırlsıyla alırım ehliyetimi
kazasız belasız sürmek nasip olur inş.

sizler ne yaptınız
tatil yapan var mı aranız da
ben bu sene yapamadım maalesef

karanfilden bahsetmişsinz
benm vazgeçemediğim bir bitkidir
yeşil çay içtiğimde muhakkak içine bir kaç sap atarım
sonra ağzımda tutarım bir müddet
hem agız sağlığı için çok faydalı
ben de faranjit olduğundan mikropları öldürüyor

bir de hamileliği kolaylaştırmak için başka bitkiler yine vardı
ayrıtılı olarak kopyalayım en iyisi

kürtaj olan arkadaşa Çok geçmiş olsun
Rabbim sabırlık versin..gerçekten çok zor ancak yaşayan bilir
Mükafını öbür dünyada inş. görmek nasip olur

herkese ayrı ayrı selamlar arkdaşlar
haftasonu sınavım için bana dua eder misnz
hepinize selam ve dua ile
baki muhabbetler ...
a.s.a.s.:1hug:

aaahh lalehann..cok özledik seniii.....
daha sık gel..ne güzel şeyler yazmıssın genee..
sana dua etmez miyiz hiçç
sakin ol, kuş gibi geçecek sınavınn..

rasgele olmaz alınan kırılan olur... bana güvenirseniz ben kura çekerim, sonuçta adalet adamıyız :1closedeyes: öhöm laelaelaelaelae

vay adaletini yerim senin..Şeniz

kızlar amma yazmışınız,oku oku,gül gül bitiremedim,hangisini alıntılacamıda bilemedim,neyse artık aklımda kaldığınca yazarım.
aylincim,alem kızsın,Allahım iyiliğini versin sana canım,inş.gelmedi kırmızılar.
zerdalcım,okudum canım,hel kim,bakarım bi sonrakine ama bu ay hazır karışımın yanında,geshenkin dediği gibi kendim alıptada yapıcam inş.
sezencim bebek iyiymiş çok sevindim.
geshenkim bizde okuruz canım,ne okunursa,zaten ramazanı şerifte geliyo,inş.vesile olur dualarımızın kabulüne,bu arada bende lalaehan arkadaşın yayınladığı bitkileri,diğer topice kopyaladım,şimdi nolcek?
Allahım ona da sabırlar versin,honeyin ki de boş muymuş gerçekten,çokkkkkk üzüldüm.
zeytincim,benim eşimde mersin li canım,hemşeri çıktık kız.
çılgınım,bi cee demiş gitmişsin,işin yoğun galiba.
bende bugün dr a gittim,prosedür gereği aşılama dediler,bende bi kaç ay daha,cebimdende olsa iğnelerle,doğal denemek istiyorum,doğal şansım aşılamadan yüksek dedim,onlarda tamam,adet başında gel dediler,bu kadar. bitkilere devam,karanfile başlanıyo,tahin isteniyo akşam,başka neler vardı,kimyon zaten çok kullanırım karabiberde,tarçın içiliyo,balk polen,ühüüüüü balon kibin olcam yakında.ha bide keçiboynuzu pekmezim var,amaniiiin,gazozdan geçilmicek bizim evde.

hihi cok yazmıslar di mi..
kardelen evet ya dağıldım..hiç giremedim. aksam spora gittim..sonra istanbuldan arkadaslar gelmiş..beni görmek istiyorlarmış..kızlarının doğum günüydü..gittim ona hediye aldım..yarın da başka arkadaşlar gelmek istiyorlarmıs bana..onlar da istanbuldan gelmişler..yarın ikramlık bişiler aldım. 11 gibi geldim eve..kadınım gelecek yarın..çamaşır yıkayıp duruyom..uykum da kaçtı ..kimse de yok..

gene kimse yok ya offfffffffff

dillaracım nasılsın canımm??

elfida gelmiş bir ara .. sonrada yoookkk... nerdesin elfidaaaa...
kahvelokum sende kayboldun gittin.. geeeelllll
loveliyi özledim ben...
tentom zor günler geçirmiş maalesef...
çılgınım çokmu yorgunsun yaflum... yarına yemek yapacanmı? yemek pişirirkene gel barim...
dilara fallar çıktımı? ah bir denk gelsekte anlatsan neler oldu sana şu son zamanlarda..
aylinim uyuyakaldınmı kıssss???
zerdalım gece giremez.
kardelenim kaçmış.
lalehan geldi bugün güzel sözleriyle gittii. canımmm...

elfidaaa..evet o gelmiş gitmiş..canım elfidacım nasılsın??
geshenk karı koca bu hafta sıkı bir diyete girdik..çünküm tatil yaramıss..bu hafta dikkat edip, yerleşmeden o kiloları atalım diyoruz:)) o yüzden yemek yokk..:1:

Back
X