• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

kızlar merhaba, ben de polikistik over nedeniyle hamile kalamıyorum. 4 yıllık evliyim. 1 senedir korunmuyoruz. son 2 aydır klomen ve ovitrelle çatlatma iğnesi yapılıyorum. bu sabah kanda gebelik testi yaptım, hamile değilim:(((( moralim çok bozuldu. yaşım 33. kariyer için bu yaşa kadar ertelemiştim. şimdi çookkk pişmanım. en çok da eşim çok üzüldüğü için üzülüyorum. çünkü o senelerdir bebek istiyordu, benim yüzümden erteledik. bugün test sonucunu öğrenince yıkıldı. bizim hiç çocuğumuz olmayacak galiba dedi. neredeyse ağlayacaktı, ben çokkk ağladım.
hoşgeldin aramıza canım :) bi kere umutsuzluk yasak burda, üstelik sen daha iyi bilirsin, pcos olanlar gebelik tedavilerine çok güzel yanıt veriyolar ve hamile kalabiliyolar... rahim filmi ve spermiyogram yapıldı mı? ve du bakalım daha 2 aydır klomen kullanmışsın.. yumurtaların da gelişmiş anlaşılan.. klomene yanıt vermeyenler de var.. pco için doğal yolla 1 sene çok uzun da diil bence.. olacak inşallah..olumunekankayizsmile

kızlar merhaba, ben de polikistik over nedeniyle hamile kalamıyorum. 4 yıllık evliyim. 1 senedir korunmuyoruz. son 2 aydır klomen ve ovitrelle çatlatma iğnesi yapılıyorum. bu sabah kanda gebelik testi yaptım, hamile değilim:(((( moralim çok bozuldu. yaşım 33. kariyer için bu yaşa kadar ertelemiştim. şimdi çookkk pişmanım. en çok da eşim çok üzüldüğü için üzülüyorum. çünkü o senelerdir bebek istiyordu, benim yüzümden erteledik. bugün test sonucunu öğrenince yıkıldı. bizim hiç çocuğumuz olmayacak galiba dedi. neredeyse ağlayacaktı, ben çokkk ağladım.

Canım benim ya öncelikle hoşgeldin, gerçekten öyle testlerde falan bizde çok üzülüyoruz ama topluyoz kendimizi sonra, biz burda kürler testler biribirmizden öğrenip deniyoz, sende katıl bize hem bilgi sahibi olursun hem bişeyler öğrenirsin, hem moralmen çok pozitifiz birbirimize destek oluruz, en kötü günümüzde bile burdayız, arkdaşlık güzel, 1 yıl çok zaman değil, tedaviye devam, neyin nerden geleceği belirsiz.

canım öncelikle hoşgeldin a.s.
doğru yerdesin.. burada senden çook var :)) hepimizin derdi aynı.. sorunlarıda genelde birbirine yakın. yaşlar gitti evet ama ümitler bitmedi bununla sakın karamsarlığa itme kendini. eşinide teselli et ama önce senin moralin yüksek olsunki bunu yapabilesin.. bak benim haziranın 10 unda tüp bebek transferim yapıldı ve maalesef negatifi gördüm ve gördüğüm ilk negatif değil ki senin daha ilkmiş. bir aşılamam da var. benimde eşim en sonki tüpte yani ağladı resmen tutamadı kendini ve ben o an çok kötü oldum aklıma geldi sen eşinden böyle bahsedince. ama hepsi geçiyor. moralim gayet iyi eşiminde öyle. sadece artık bebek üzerine kurulu hayatımızı değiştirdik.. bıraktık artık.. özellikle bebek olsun diye planlı yaşamıyoruz karışımlar ateş ölçümleri bunları falan her şeyi bıraktık. yani daha rahatladım inan bana. olacağı varsa zamanı gelince olur. benim 4. yılım hiç gebelik yaşamadım hatta çoğumuz aynı şekildeyiz diğer arkadaşlarda bahseder belki.. hemen öyle ümitsiz olmayın.. ne olmaz denilenlerin oluyor.. sorun varmı genel muayeneler tahliller yapılmışmıydı?? belki burası sana iyi gelir.. biz kah işi şakaya gırgıra vuruyoruz kah paylaşımlar yapıyoruz kah dertleşiyoruz kah ağlaşıyoruz... dualar ediyoruz.. takip ettikçe görürsün zaten.. listeye yazalımmı seni bugün adet tarihin değildir sadece test sonucunu öğrendin değilmi.. kanda yapıldı sanırım testin yani idrarda yanıltabiliyor ya..

a.s.
aşağıda bir lalehan görünüyor, umarım yazarsın laleciğim. inşallah iyisindir.

teşekkür ederim zerdalim
sizler nasılsınz
geçmişi okuyup yad ediyordum...
hatta çok geçmiş sayfalara bir bakıyorum da
hüznüyle sevinciyle muhabbet çok güzelmiş

şu sıralar biraz yoğunum
bu cumartesi direksiyon sınavım var
geçenkini zaten kaçırmıştım kürtaj sebebiyle
inş. hayırlsıyla alırım ehliyetimi
kazasız belasız sürmek nasip olur inş.

sizler ne yaptınız
tatil yapan var mı aranız da
ben bu sene yapamadım maalesef

karanfilden bahsetmişsinz
benm vazgeçemediğim bir bitkidir
yeşil çay içtiğimde muhakkak içine bir kaç sap atarım
sonra ağzımda tutarım bir müddet
hem agız sağlığı için çok faydalı
ben de faranjit olduğundan mikropları öldürüyor

bir de hamileliği kolaylaştırmak için başka bitkiler yine vardı
ayrıtılı olarak kopyalayım en iyisi

kürtaj olan arkadaşa Çok geçmiş olsun
Rabbim sabırlık versin..gerçekten çok zor ancak yaşayan bilir
Mükafını öbür dünyada inş. görmek nasip olur

herkese ayrı ayrı selamlar arkdaşlar
haftasonu sınavım için bana dua eder misnz
hepinize selam ve dua ile
baki muhabbetler ...
a.s.a.s.:1hug:

HAMİLELİĞİ KOLAYLAŞTIRAN BİTKİLER

KARANFİL: HAMİLE KALMAYI KOLAYLAŞTIRIR. HER GÜN YEMEKLERDEN SONRA ALINAN BİR KARANFİL HEM AĞZINIZIN HOŞ KOKMASINA HEM DE HORMONLARINIZIN ÇALIŞMASINA YARAR. HAMİLELİKTE RAHİMİ KUVVETLENDİRİR. NORMAL DOĞUM YAPACAK OLANLAR, DOĞUMA BİR AY KALA HER GÜN BİR ÇAY BARDAĞI SICAK SUYA 1 KARANFİLİ 5 DAKİKA DEMLEYİP İÇERLERSE DOĞUMLARI DAHA KOLAY OLUR.
SAFRAN: YUMURTALIKLARI GELİŞTİRMEDE ETKİLİDİR. HAMİLE KALMAYI KOLAYLAŞTIRIR. AYRICA SİNİRLERİ KUVVETLENDİRİR. YEMEK YENECEĞİ ZAMAN ÜSTÜNE SERPİLİR. (0. 5 MG)
ŞERBETÇİOTU: BOL KADINLIK HORMONU İHTİVA EDER. BİR LİTRE SUYA 30 GR ATILARAK 10 DAKİKA DEMLENDİRİLİR. GÜNDE 3-4 BARDAK İÇİLİR. AYRICA İYİ UYKU VERİR.
TARÇIN HORMONLARI ÇALIŞTIRIR. CİNSEL İSTEĞİ ARTIRIR. BEYAZ AKINTIYI GİDERİR. VÜCUDUN DAYANIKLILIĞINI ARTIRIR. BİR BARDAK SUYA YARIM KAHVE KAŞIĞI KATILIP İÇİLEBİLİR.
NANE:HAMİLE KALMAYI SAĞLAR. TAZE OLARAK SALATALARA EKLENEREK YENEBİLİR. BİR LİTRE SUYA 10 GR KONARAK DEMLENİR, BU KARIŞIM SU YERİNE İÇİLEBİLİR. SANCILI REGL DÖNEMLERİNDE NANE ÇAYI RAHATLATICIDIR.
BİBERİYE: TÜM HORMON VE SALGI BEZLERİNİN DENGELİ ÇALIŞMASINI SAĞLAR. KANSIZLIK VE ZAFİYETİ GİDERİR. ÖZELLİKLE HANIMLARDA BEYAZ AKINTIYI KESER.
ZATER: CİNSEL GÜCÜ ARTIRIR. ZİHİN YORGUNLUĞUNU GİDERİR. RUHEN VE BEDENEN CANLILIK VERİR. KEKİK GİBİ KULLANILIR. TOZ HALİNDE YEMEKLERİN ÜZERİNE SERPİLİR
PAPATYA: DÜZENLİ ADET GÖRMEYİ SAĞLAR. HORMON DÜZENLEYİCİSİDİR. GÜNDE İKİ- ÜÇ BARDAK İÇİLİR. BİR BARDAK SUYA 5 ADET PAPATYA UFALANIP 10-15 DAKİKA DEMLENİR.
REZERYAN: HORMON DÜZENLEYİCİSİDİR. HAMİLE KALMAYA YARDIMCI OLUR. ET, FASULYE, LAHANA GİBİ YİYECEKLERİN ÜZERİNE BİR KAHVE KAŞIĞI KONUR.
ADAÇAYI: HORMON EKSİKLİĞİNİ GİDERİP HAMİLE KALMAYI SAĞLAR. BİR BARDAK SICAK SUYA ÜÇ YAPRAK ADAÇAYI BEŞ DAKİKA DEMLENDİRİLİP İÇİLİR. KALBE DE İYİ GELİR. SIKÇA İÇİLDİĞİNDE TÜM BEDENİ GÜÇLENDİRİR. DÖLYATAĞI HASTALIĞI OLAN HANIMLARIN ARASIRA ADAÇAYI OTURMA BANYOSU YAPMALARI İYİ OLUR. OTURMA BANYOSU İÇİN; İKİ AVUÇ DOLUSU YAPRAK ADAÇAYI SOĞUK SUDA GECE BOYUNCA BEKLETİLİR. ERTESİ GÜN KAYNAMA NOKTASINA KADAR ISITILIP BANYO SUYUNA EKLENİR. BANYO SUYU BÖBREKLERİN ÜSTÜNE KADAR ÇIKMALIDIR.
BİRA MAYASI: BÜTÜN SALGI BEZLERİNİ UYUMLU OLARAK ÇALIŞTIRIR.
HARDAL: BÜTÜN HORMONLARI ÇALIŞTIRIR. SİNİRLERİ KUVVETLENDİRİR.
KİMYON: SİNİR SİSTEMİNİ KUVVETLENDİRİR ADETİN NORMAL VE AĞRISIZ OLMASINI SAĞLAR.
YULAF EZMESİ: HORMONLARI DÜZENLER. VÜCUDUN DİRENCİNİ ARTIRIR. SABAHLEYİN KAHVALTIDA YENDİĞİNDE GÜN BOYU TOK TUTAR. AKŞAMLARI SALEP GİBİ İÇİLİP YATILABİLİR.
VANİLYA: CİNSEL GÜCÜN ARTMASINA NEDEN OLUR. VÜCUDU VE SİNİRLERİ GÜÇLENDİRİR. DEPRESYONA İYİ GELİR.
ÇAM FISTIĞI: HAMİLE KALMAYI SAĞLAR. PORTAKAL ELMA, ARMUT GİBİ MEYVA VEYA BİR SEBZE ÜZERİNE YENMELİDİR. YOKSA PEKLİK YAPABİLİR. TEK BAŞINA YENMEMELİDİR.

SUSAM: TAHİN OLARAK YENMELİDİR. TÜM ORGANLARIN DÜZENLİ ÇALIŞMASINI SAĞLAR.
AYÇEKİRDEĞİ: BOL ''E'' VİTAMİNİ VE ''PROTEİN'' İHTİVA EDER. CİNSEL ARZUYU ARTIRIR. AYÇİÇEK YAĞINDA DA ''E'' VİTAMİNİ VARDIR. BÜTÜN YEMEKLERDE RAHATLIKLA KULLANILABİLİR.
ÇÖREKOTU: TÜM SALGI BEZLERİNİ ÇALIŞTIRIR. . ÇORBA, EKMEK, PİDE VE KURABİYE ÜZERİNDE EKİLEREK YENİR. GÜNDE BİR TUTAM YETERLİDİR.
DEFNE: BÖBREK ÜSTÜ BEZLERİNİN DÜZENLİ ÇALIŞMASINI SAĞLAR. HER TÜRLÜ ET VE BALIK YEMEĞİNDE KULLANILABİLİNİR.
KARABİBER: TÜM VÜCUDU UYARIR. KADINDA VE ERKEKTE CİNSEL ARZUYU ARTIRIR. KANSIZLIĞI GİDERİR. BOL İDRAR SÖKTÜRÜR. SİNİRLERİ KUVVETLENDİRİR.
ACI KIRMIZI BİBER: TÜM SALGI BEZLERİNİ ÇALIŞTIRIR. VÜCUTTAN SU BOŞALTIR. KADINLARDA VE ERKEKLERDE CİNSEL İSTEĞİ ARTIRIR.
KİŞNİŞ: KADINLARDA ADETİN NORMAL VE AĞRISIZ OLMASINI SAĞLAR. TÜM HORMONLARI ÇALIŞTIRIR. BEBEKLİ ANNELERİN SÜTÜNÜN ARTMASINI SAĞLAR.
ZENCEFİL: TÜM VÜCUDU UYARARAK BEDENEN VE RUHEN GÜÇ KAZANDIRIR. KADIN VE ERKEKTE CİNSEL İSTEĞİ ARTIRIR.
KEKİK: KADINLARDA REGL ZAMANINDA AĞRISIZ KRAMPSIZ GEÇMESİNE YARDIM EDER. KADIN VE ERKEKTE CİNSEL ARZUYU ARTIRIR. BOL İDRAR SÖKTÜRÜR. KEKİKLE KARIŞTIRILMIŞ BAL YENMESİ ORGANİZMAYI GÜÇLENDİRİR VE DENGEYE KAVUŞTURUR.
FESLEĞEN: KADINLARDA ADETİN DÜZENLİ VE AĞRISIZ OLMASINI SAĞLAR. HAMİLE KADINLARIN DOĞUMUNU KOLAYLAŞTIRIR.
ÖKSEOYU: HORMON DENGESİNİ DÜZENLER, KAN BASINCINI DENGELER, MENAPOZ DÖNEMİNDEKİ SIKINTILARI DA RAHAT ATLATMAYA YARDIMCI OLUR. TAZE BİTKİ ÖZSUYU ÇOK DEĞERLİDİR. ÖKSEOTU GÜZELCE YIKANARAK NEMLİ DURUMDA MİKSERDE SIKILMALIDIR. BU ÖZSUDAN 25 DAMLA BİRAZ SUYUN İÇİNDE KAHVALTIDAN YARIM SAAT ÖNCE VE YATMADAN ALINMALIDIR.
CİVANPERÇEMİ: ADET KANAMALARI DÜZENSİZLİKLERİNDE ÇAYININ İÇİLMESİ İYİ GELİR, YUMURTALIK İLTİHAPLANMALARINDA OTURMA BANYOLARI ALINIR. DÖLYATAĞI KAYMASINDA, MİYOMLARIN GİDERİLMESİNDE DE OTURMA BANYOLARI BAŞARI İLE KULLANILIR.
ASLANPENCESİ: ADETGÖRME DÜZENSİZLİKLERİ, RAHİM AKINTISI, RAHİM ŞİKAYETLERİ, MENAPOZ ÇAĞINDA ETKİLİDİR. DÜŞÜK YAPMAYA YATKIN KADINLARDA BEBEĞİN RAHİMDEKİ DURUMUNU GÜÇLENDİRİR.
SARIBALLIBABA: DÖLYATAĞI GEVŞEKLİKLERİNDE DÖLYATAĞI KASLARI YORGUNLUKLARINDA YARARLIDIR. 3 AYDAN İTİBAREN İÇİLMELİDİR. RAHİM VE ADET DÜZENSİZLİKLERİNDE GÜNDE İKİ FİNCAN ÇAYI YETERLİDİR. SİNİRSEL UYKUSUZLUKLARDA VE TÜM KADIN HASTALIKLARINDA BAŞARI İLE KULLANILIR.
ÇOBANÇANTASI: DÖLYATAĞI KANAMALARINDA ETKİLİDİR

alıntı..

ayliniimm
gelmesin kırmızılar yaaa...
sezoşummmm dua et oke mi :) bakalım bekliyom daha ama öyle bi yokluyoki...
a.s.

teşekkür ederim zerdalim
sizler nasılsınz
geçmişi okuyup yad ediyordum...
hatta çok geçmiş sayfalara bir bakıyorum da
hüznüyle sevinciyle muhabbet çok güzelmiş

şu sıralar biraz yoğunum
bu cumartesi direksiyon sınavım var
geçenkini zaten kaçırmıştım kürtaj sebebiyle
inş. hayırlsıyla alırım ehliyetimi
kazasız belasız sürmek nasip olur inş.

sizler ne yaptınız
tatil yapan var mı aranız da
ben bu sene yapamadım maalesef

karanfilden bahsetmişsinz
benm vazgeçemediğim bir bitkidir
yeşil çay içtiğimde muhakkak içine bir kaç sap atarım
sonra ağzımda tutarım bir müddet
hem agız sağlığı için çok faydalı
ben de faranjit olduğundan mikropları öldürüyor

bir de hamileliği kolaylaştırmak için başka bitkiler yine vardı
ayrıtılı olarak kopyalayım en iyisi

kürtaj olan arkadaşa Çok geçmiş olsun
Rabbim sabırlık versin..gerçekten çok zor ancak yaşayan bilir
Mükafını öbür dünyada inş. görmek nasip olur

herkese ayrı ayrı selamlar arkdaşlar
haftasonu sınavım için bana dua eder misnz
hepinize selam ve dua ile
baki muhabbetler ...
a.s.a.s.:1hug:
canımmm nerelerdesin özledik
merakta bırakma bizi,nasılsın?
sınavında başarılar tatlımm

Tabiki dua ederiz, direksiyon kolay, önemli olan sınavdı, geçen kumsalada baksettim, benim hiç araba deneyimim yokken sadece kursta öğrendiğimle 98 aldım, geçme 70. hocalrınızda biraz iyiyse geçer gidersin, çok sıkıntı stres yapma, az bişey biliyorsan yetiyor.
Arada gel canım ya, evet karanfilden bahsettik, kadınlar külübünde yok onunla ilgili bilgi, senden böyle bişey duyduğuma sevindim. Aslında ben böyle bitkileri sevmezdim, mecburen sever oldum, bide dişlerim hassas onlarada iyi geliyormuş, hayıtda başıma iyi gelmişti. yani diğer türlü bu bitkilerin faydasını görüyom:sinifsinif:

bir lalehan gelmiş ve gitmiş diyecektimki buradaymış hala..
canım nerelerdesin? güzel haberlerle bilgilerle gelmişsin maşallah.. direksiyon basit zerdoşumunda dediği gibi.önemli olan yazılı sınavdı vermişsin onuda geçersin sen evelallah.. dua ederiz senin için tabikide. hayırlı yolculukların olsun kazasız belasız kullanmayı da nasip etsin Allah inşallah...
bu kadar ara verme ama tamammı..
bari bir selam ver kendinden azıcık bahset öyle git.. öpüyorum seni. opuyorumnanaktan

YASİN-İ ŞERİF (500)ADET

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

belenay...............4
nihal..................34
serpil.................80
kumsal------------18
çılgınkız...............4
loveli...........
zerdal...................17
busecan..............20
efnanim.............. 13
aylint..............
_elfida_.................2
masal0663............2
tosti........................1
gizemm79........... .3
neşemeşe...........23
hpt_honey.............2
ebrar42..................2
fatoözel..................2
GESHENK............19
Toplam ..............250

Fetih Suresi
Geshenk........3
Kumsal...........10
Lalehan..........1
toplam............14
Kenzülarş Suresi
Geshenk........12
Zerdal............3
Kumsal...........1
Çılgın..............1
toplam............17
Meryem Suresi
Geshenk.........4
Zerdal..............1
Çılgın...............1
toplam.............6
Maşallah listemize. Ekleme yapıyorum arkadaşlar. İsimlerinizin karşılarını yine kontrol edersiniz.

Kızlar bi arkadaşım bi dileği için 40 gün fetih okumuş, ve sonra o isteği allahın izniyle gerçekleşmiş. Hergün 1 tane musait bi zaman bulduğumda bende okumak istiyorum. hem burayada yazarım hepimiz adına hergün 1 tane okurum.Regli günlerinde de başkasına okutmuş. Okumak isteyenlerin bilgilerine.
Arkadaşım benim regli günlerimde okuyacak, şu işlerimi düzene koyunca başlayacağım inşallah.

aylint ..zerdal.. güzel dilekleriniz için tşkler...

bu tür bitkiler dengeli v bilinçli kullndıktan sonra bir zararı olmaz
eski insanlar bizlerden çok sağlamdı ve hp bu bitkilrden yararlanmışlar
diş konusuna gelince ; hamilelikten önce muhakkak kalsiyum ihtayacını depola
zaten kadınlar için en önemli demir ve kalsiyum
3 aylık bir hamilelikte dişleirm gerçekten zarar gördü
bebek anneden aldığı için bu besinleri annede azalma oluyor haliyle
o yuzden süt ürünleirni daha çok tüketmemiz gerek..hem kendimiz hem de bebk için
sağlıkla hayırla güzel bebişler nasip etsin isteyen herkese:emir_bebek:
a.s.

hep kızlar diyorum, bu sefer bayanlar deyim, benim wc saati geldi, gideyimde dükkanı kapatayım.:roflol::roflol::roflol:

Kızlar bi arkadaşım bi dileği için 40 gün fetih okumuş, ve sonra o isteği allahın izniyle gerçekleşmiş. Hergün 1 tane musait bi zaman bulduğumda bende okumak istiyorum. hem burayada yazarım hepimiz adına hergün 1 tane okurum.Regli günlerinde de başkasına okutmuş. Okumak isteyenlerin bilgilerine.
Arkadaşım benim regli günlerimde okuyacak, şu işlerimi düzene koyunca başlayacağım inşallah.

canım çok güzel olur olmasına da şu yasini biraz hızlandırabilirmiyiz acaba. bitirsekte öyle başlasak.. zaten okuduklarımızda var fetih suresinden. hatta eğer isterseniz 40 bir kişiye o bitince diğer kişiye okuyalım herkese kırk tane olmuş olur hemde. haksızlık olmasın diye de kura çekeriz sıralama için ama buradan kura nasıl olur du bi düşüneyim fisfisfis ... yaaa olmaz sanırım öylede... neyse okuruz rastgele gene madem.. başka fikri olan varsa paylaşsın.

o yuzden süt ürünleirni daha çok tüketmemiz gerek..hem kendimiz hem de bebk için
a.s.
amin canımm
hep kızlar diyorum, bu sefer bayanlar deyim, benim wc saati geldi, gideyimde dükkanı kapatayım.:roflol::roflol::roflol:
:)))) ç.ş saati

canım çok güzel olur olmasına da şu yasini biraz hızlandırabilirmiyiz acaba. bitirsekte öyle başlasak.. zaten okuduklarımızda var fetih suresinden. hatta eğer isterseniz 40 bir kişiye o bitince diğer kişiye okuyalım herkese kırk tane olmuş olur hemde. haksızlık olmasın diye de kura çekeriz sıralama için ama buradan kura nasıl olur du bi düşüneyim fisfisfis ... yaaa olmaz sanırım öylede... neyse okuruz rastgele gene madem.. başka fikri olan varsa paylaşsın.

rasgele olmaz alınan kırılan olur... bana güvenirseniz ben kura çekerim, sonuçta adalet adamıyız :1closedeyes: öhöm laelaelaelaelae

a.s.
bir lalehan gelmiş ve gitmiş diyecektimki buradaymış hala..
canım nerelerdesin? güzel haberlerle bilgilerle gelmişsin maşallah.. direksiyon basit zerdoşumunda dediği gibi.önemli olan yazılı sınavdı vermişsin onuda geçersin sen evelallah.. dua ederiz senin için tabikide. hayırlı yolculukların olsun kazasız belasız kullanmayı da nasip etsin Allah inşallah...
bu kadar ara verme ama tamammı..
bari bir selam ver kendinden azıcık bahset öyle git.. öpüyorum seni. opuyorumnanaktan

geshenk çim tşkler
biraz aksatmış olsam da aklımda ve dualarımdasınız
sıcaktan mıdır bilmiyorum ama pc. tv . vs. bunalttı biraz
ramazan da daha çok girerim inş.
faydalı güzel muhabbetlerle kardeşça paylaşmak umuduyla
kısa ve öz bir şiirle vesselam a.s.
Ya şevk içinde harab ol, ya aşk içinde gönül!
Ya lale açmalıdır göğsümüzde yahud gül..

gül yüzünüzde güller açsın
ömrümüz sevdamız derdimiz gül baçesine dönsün

a.s.

ben :1no2: banaa :a015:

rasgele olmaz alınan kırılan olur... bana güvenirseniz ben kura çekerim, sonuçta adalet adamıyız :1closedeyes: öhöm laelaelaelaelae

hımmm.. accık sapıklıkda var sende yanim gazozların efendisi olaraktan nasıl yapsakki fisfisfis kıslaaarr sizce adilhane olurmu aylinimin kura çekmesi kabul ediyormudunuz.. nede olsa tek adalet insanı aramısda kendileri sengözlerimebaksanab ... itirazı olan varmıııı???

Back
X