30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Bismillahirrahmanirrahim.
1.gün
2.gün
3.gün
4.gün
5.gün.......36.2
6.gün.......36.2
7.gün.......36.3 çalışma
8.gün.......36.1
9.gün.......36.0 çalışma
10.gün.....36.2
11.gün.....36.1 çalışma
12.gün.....36.1
13.gün.....36.1 çalışma (ikinci çizgi kırmızıya yakın)
14.gün.....36.2
15.gün.....36.2 (ikinci çizgide yine hafif siliklik var)

Günaydın arkadaşlar.

:hulya:günaydın kızlar nasılsınız

21.06.2010 1.gün adet.1gün
22.06.2010 2.gün 36.0
23.06.2010 3.gün 35.9
24.06.2010 4.gün 36.0
25.06.2010 5.gün 36.0
26.06.2010 6.gün 35.9
27.06.2010 7.gün 35.7
28.06.2010 8.gün 36.0
29.06.2010 9.gün 36.0 :hulya:
30.06.2010 10.gün 35.9 :hulya:
01.07.2010 11.gün 35.7
02.07.2010 12.gün 36.0
03.07.2010 13.gün 35.9 :hulya:
04.07.2010 14.gün 36.1:hulya:
05.07.2010 15.gün 36.0
06.07.2010 16.gün 35.9
07.07.2010 17.gün 35.9 :hulya:
08.07.2010 18.gün 35.9
09.07.2010 19.gün 36.1
10.07.2010 20.gün 35,7:hulya:
11.07.2010 21.gün 35,7 çatlama
12.07.2010 22.gün 35,9 :hulya:yumurtalma
13.07.2010 23.gün 35,9 :hulya:
14.07.2010 24.gün 36.0 :hulya:
15.07.2010 25.gün 36.2
16.07.2010 26.gün 36.1:hulya:
17.07.2010 27.gün 36.0
18.07.2010 28.gün 36.0
19.07.2010 29.gün 36.0
20.07.2010 30.gün 36.0 :hulya:
21.07.2010 31.gün 36.0 :hulya:
22.07.2010 32.gün 36.0

kızlar ben geldım..

memleketteyım hala.. teyzemın esını anı bı kalp krızıyle kaybettık :((
onlar da buraya tatıle gelmıslerdı.. sabah telefonla konustuk, ıkındı vaktı haberını aldık :((((
kaç gundur perişan olduk...

teyzemın de cocugu olmadı.. bı basına kaldı..allah sabır versın, dayanma guucu versın..

bı kac kısı cenaze gunu bana akıl verdı gene, bak sen de boyle olursun gıbılerınden.. tedavıne bı an once basla, tup mup hemen yap, geç kalma fılan..
off ne zor işler, haksız da degıller hani..

sızden ne var ne yok, gecmsı okuyamadım.. baglantı cok yavas bura

hepınızı optumm
Tentocum başınız sağolsun, allah teyzene sabırlar versin. kendine iyi bak canım.Öpüyorum seni.
kızlar unuttuğum var mı bilemedim,galiba yeni bi arkadaş gelmiş aramıza,hoş gelmiş,inş o da,bizde en yakın zamanda,en hayırlı şekilde kavuşuruz bebişlerimize.
Kardelen nerelrdesin, dün hiç görüşemedik.
gene kimse yok ya offfffffffff
Canım sen gece gelme, gündüz gel.
ben geldim ve site de gitti yaw..ben hala ayaktayım gerçi..yarın gündüz daha verimli yazabilirim..
tatilden dondum ve dağıldım ben de:)
üstelin kasık ağrılarım da hafif hafif başladılar..tüp öncesi son umudum da bitiyor galiba:(((
geshenk sence doktoru bu aralar aramalı mıyım..yoksa ilk damlayı gorunce mi aramalıyım? 2. gün bir takım testler yapılıyor mu??
geçmişi okuyayım bari

Evet canım tatilden dönünce insan dağılıyor, toparlanmak biraz zaman alıyor.

Kızlar çok yorgunduk, akşam çalışma olmadı, testde çok hafif bi belirsizlik vardı, neyse dedim eşime, dün annesi ameliyat olduğu için hastanede bekledi, o yüzden yorulmuş, akşam hep uyudu. bakalım bu akşam çalışmaya çalışalım.

GÜNAYDIN
gününüz güzel, mutlu ve müjdeli haberlerle geçsin inşallah...
akşam sitede çalışma vardı yine kapandı 23:30 da. dedim şimdi gene gidecek ne varsa ve o tuhaf şekil geri gelecek diye ama değişmemiş iyi bari.

günaydın kızlar
LALEHAN gelmiş çok özlemişim umarım artık daha sık gelirsin canım bir de LABİANCA gelse..onu de merak ediyorum çokk
TENTATOİN canım başınız sağolsun çok üzüldüm benim hayatta annem gibi olan bir tanecik teyzem var onun da çocuğu olmadı sen anlatırken o geldi gözümün önüne bir de enişteme bir düşkün ki sorma..ALLAH sabır versin canım

günaydın kızlarr geshenk nasılsın canım
zerdal geçmiş olsun tenta başın sağolsun canım
lalee nasılsın canım daha sık gel canım
özledik seni özletme bukadar
çılgın aylin kumsal kardelen nerdesiniz kızlar
geshenk demek akşam yine kk da çalışma
vardı canım ay bitirselerde kurtulsak
acaba geçmiş silinmiş mi diye açıyorum hersabah

ben geldim ve site de gitti yaw..ben hala ayaktayım gerçi..yarın gündüz daha verimli yazabilirim..
tatilden dondum ve dağıldım ben de:)
üstelin kasık ağrılarım da hafif hafif başladılar..tüp öncesi son umudum da bitiyor galiba:(((
geshenk sence doktoru bu aralar aramalı mıyım..yoksa ilk damlayı gorunce mi aramalıyım? 2. gün bir takım testler yapılıyor mu??
geçmişi okuyayım bari

ilk damlayı görünce ara derim canım. evet bazı testler isteyebilir o da ikinci gün hem muayenede ikinci gün olacak ancak olur. geç bırakma. eğer doğ. kont. hapı ile başlarsa ki ikinci günü başlaman gerekiyor bunada gerçi seninki hatırladığım kadarıyla öyle yapmayacaktı.

günaydın kızlar
LALEHAN gelmiş çok özlemişim umarım artık daha sık gelirsin canım bir de LABİANCA gelse..onu de merak ediyorum çokk
TENTATOİN canım başınız sağolsun çok üzüldüm benim hayatta annem gibi olan bir tanecik teyzem var onun da çocuğu olmadı sen anlatırken o geldi gözümün önüne bir de enişteme bir düşkün ki sorma..ALLAH sabır versin canım

gitmeeeeeeeeeee... geçmişi bir okusana sezoş sana ihyiyaç var..
aynen vallahi kaç günlerdir diyecektim bende LABİANCA nerelerde acaba merak ediyorum bende onu...
teyzeler anne yarısı çok seviliyor tabii. Allah onlara uzun ömür versin.. siz yeğenlerde artık o evlat hasretini gidermelisiniz bir nevi. işte hayat kızlar böyle bir döngü.

tamam geshenkim..zaten arayasım da yok..uğraşma hevesim de diplerde gene bu aralar..üyük
kumsalımın ateş güzel maşallahh 35. günü devir de tatlım inşallahh..
zerdalım ben sana diyim senin büyük ihtimalle yarın kızarır:)
bu arada yazamadım bir türlü..bende de akıntı onceden gelmeye başlar ama yumurtlama günlerinde bariz yumurta akı gibi oluyor..ve fakat cok calısma olduysa ben meni ile ikisini karıstırıyorum..o da geliyor ya sonra içinden

Sizin diye bildiğiniz evlatlar gerçekte sizin değildirler,

Onları kendilerini özleyen hayat’ın oğulları ve kızlarıdırlar,

Sizler aracılığı ile dünyaya gelmişlerdir ama sizden değildirler,

Sizlerin yanındadırlar ama sizlerin malı değildirler,

Onlara sevginizi verebilirsiniz ama düşüncelerinizi asla,

Çünkü onların kendi düşünceleri vardır,

Onların bedenlerini barındırabilirsiniz ama ruhlarını asla,

Çünkü onların ruhları geleceğin sarayında oturur,

Ve sizler düşlerinizde bile orayı ziyaret edemezsiniz,

Kendinizi onlara benzetmeye çalışabilirsiniz,

Ama onları kendinize benzetmeyi çalışmayın hiç,

Çünkü Hayat ne geriye gider, nede geçmişle ilgilenir,

Sizler, evlatların birer canlı ok gibi fırlatıldıkları yaylarsınız,

Yayı gerenin elinde seve seve bükülün,

Çünkü oku atan o güç, uzaklaşan okları sevdiği kadar,

Elindeki sağlam yayı da sever...

Sağol sezenciğim, çılgında demiş zaten ıslanması yeterli diye, zaten bende biraz tutuyom içinde, hemen çizgiler belli oluyor, sonra bi yerde hepsini biriktiriyom, daha 2 tane oldu, gelip gidip bakıyom.
Çılgın canım, ben daha ovulasyona başlamadan sen ayın 16 sında kızaracak demiştin, maşallah iyi bildin, eğer bugünde biraz silik çıkarsa yarın kesin kızarır, ama dünkü bir önceki güne nazaran daha netti.
geshenk canım sağolsun sezene özel yamıştım, cevap yazmış, sezen medismart kullanmış, çılgınınkilerden sanırım.
ben ovulasyon dobinkine yazmıştım, ordakilerde merak etmişler, ne kadar tutulacak diye, bilen varsa söylesin demişler, bende çılgının dediğini diyecem. ıslanması yeterli diye.
Eşime okuttum üstünü 5 dakka yazıyor, testin üstünde, ben her ihtimale karşı testi pet bardağın içine atıyom birkaç dakka duruyor.

günaydın hanımlarr
nabersiniz
geçmişe bakmadım daha
benim ateş düşüşe geçmiş bulunmakta, bugün akşama bekliyorum kartı

ben çok severim bunu kumsal..etrafta cocuklarını boğan insanları gördükçe, sonra da o cocuklar birey olmaya basladığında isyan edenleri, cocukları bir garip bağımlı yetistirmeye calısanları gordukçe özellikle

günaydın kızlarr geshenk nasılsın canım
zerdal geçmiş olsun tenta başın sağolsun canım
lalee nasılsın canım daha sık gel canım
özledik seni özletme bukadar
çılgın aylin kumsal kardelen nerdesiniz kızlar
geshenk demek akşam yine kk da çalışma
vardı canım ay bitirselerde kurtulsak
acaba geçmiş silinmiş mi diye açıyorum hersabah

sinoşumm.. kocagöbeğim :CüvCüv:
ben iyiyim canım.. uykum var heeppp mirmirmirmir
ziyaretçilerimiz geliyorlar arada sağolsunlar... yeni arkadaşlarda var.
sen neler yapıyorsun? bugün daha iyimisiniz beyazıt nasıl annesi??

ayliniimm yaa..o kırmızılara benden selam soyle..cok lazımdılar..davetsiz misafir..
ne kadar düşmüş..

zerdalım su testi arayıp bulacam valla:) nerden aldınız siz.

Back
X