30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

ne oluyor burda hıııı? :)))

Zelal küstüm sana börekleri yaptın ben dibinde olduğm halde getirmedin. Aşkolsun Bu arada msn açık niye cevap vermiyonn ??? suçun çok seninnn haberin ola.... :))

Sara keşke sen yakınımda olsaydın. Sende güzel yemekler yapıyorsun en azından sen getirirdin bana :)))))))

ne oluyor burda hıııı? :)))

Zelal küstüm sana börekleri yaptın ben dibinde olduğm halde getirmedin. Aşkolsun Bu arada msn açık niye cevap vermiyonn ??? suçun çok seninnn haberin ola.... :))

tatlım dün neredeydin o kadar bağırdım börek börek die gelmedin msn mi uyutmuştum ben bu kadar suçla 20 ay yatarım artıkın

Sara keşke sen yakınımda olsaydın. Sende güzel yemekler yapıyorsun en azından sen getirirdin bana :)))))))

yakın olsaydık getirirdim canım.yemekleri yapardık zeloşu alırdık giderdik bostanlı sahiline oooohhh sefamız olsun yaz akşamları çok güzel oluyo orası.

boş verin msn yi yaaaaaa olan var olmayan var dimi ama hepberaber buradan sohbet edelim.

Allah muhabbetinizi artırsın, eksiltmesin canlar, masallah...
yemek menusu cıkmıs ohh ohh...
kızlar nasıl bende beceriyo muyum oynamısını?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…