30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

arkadaşlar doğumuma az kaldı...sayılı günler..darısı isteyen herkesin başına..hiç olmayanlara öncelikle...
doğuma girerken edilen dualar kabul olurmuş..sizin için dua etmek istiyorum hep dualarımdasınız zaten yani adlarınızı söylemek istiyorum...
ilk doğumumda da yaptım özelden adınızı soyadınızı yazın bana ezberlerim yada avucuma yazarım,ameliyata girmeden duamı ederim inşallah...

acele edin çoooooooooooooooooooooook öpüldünüz

o kadar uzun zaman olduki buraya uğramayalı maşallah herkez ikinciye hamile ama ben daha hızlıyım benim üçüncü yolda.rabbim herkeze yaşatsın bu güzel duyguyu....

venema meraba, bu yazıyı yazalı çok olmuş ama bişey sormak istiyorum.cevaplarsan yada özel mesaj atarsan cok sevinirim. bende burdan macun ve cay aldım. aldığım günden beri kanamam başladı az az önce için temizleniyor dedi. sonra adet oldum adet olunca kanamam biter sandım ama adet olup temzilendikten sonrada kanamam hala var.. sende böle sıkıntılar oldu mu? bide yarar gördun mu ?

merhaba ben 27 temmuz 2015 de adet olmuştum. adetimin 3.günü jinekolojik muayene oldum kist çıkmadı çok şükür. adetimim 5. günü sabah akşam klomen kullandım. sonra tekrar doktora gittik ve 2 tane yumurtam oluşmuştu sağ ve solda ve ertesi gün yumurta çatlatma iğnesi vuruldum. ve ilişkş takvimi verdi 8-10-12-14-16 ağustos ve bugun 25 ağustos adet oldum. herşeye uymamıza rağmen hamile kalamadım. dün ağla ağla helak oldum.

3 ay aynı tedaviyi uygulayacak doktorum. yarın yine başlıyoruz.

bu dönemde ne yemeli nelere dikkat etmeliyiz

rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin.

bide amh yaptırmayı düşünüyorum aranızda yaptıran var mı?

doktoruma söyleyeceğim çünkü hiç bakılmadı amh sonucuma

dün bu topiği hatırladım ne çok zaman oldu kimseler gelip gidiyormu diye eeeee ben artık 30 değil 40 yaşlar topiklerindeyim

Ooof evet valla nedir bu çektiklerimiz. Allah hepimize şans getirsin. Bu arada harika bir blog buldUm. Bu kadar mı güzel anlatılır şu yaşadıklarımız. Çok da komik. Azıcık gülmek iyi geldi :) Herkese tavsiye ederim. Google'a embriyoannesi blog diye yazın hemen çıkıyo :)

Ilacın adı ne?

sselam...uzun zaman oldu...ikinci bebeğim 2 yaşında...umutsuzluk yok güzeller...Rabbim gönlünüzdekini er yada geç mutlaka verir...merak ettim buraları...pek yazan yok artık bu sayfaya...vaktiniz olsa da bi okusanız...neler yaşandı neler...neyse sevgiler

EVET ARTIK KİMSELER YOK bebek sahibi olanlar gelmiyor gelemiyor bebek sahibi olamayanlarda (benim gibi ) umudumuzu kaybettik artık 30yaşlarda başladığımız yolun sonu 40 ları geçti

Canım bende 1 aylık gebeyim ve dalağımda 8,5 cm'lik kist hidatik çıktı. Çok korkuyorum alınması gerekiyormuş patlarsa sonuçları çok ağırmış sen oldun mu ameliyat sonuç ne oldu anlatırmısın geçmiş olsun çok Canımmm seni çok iyi anlıyorum..

dün bu topiği hatırladım ne çok zaman oldu kimseler gelip gidiyormu diye eeeee ben artık 30 değil 40 yaşlar topiklerindeyim
selam kaç yıl sonra bende bugün bi bakayım eskilere dedim seni gördüm. bende 40 lılara vardım ama başka sayfaları bilmiyorum :)

selam kaç yıl sonra bende bugün bi bakayım eskilere dedim seni gördüm. bende 40 lılara vardım ama başka sayfaları bilmiyorum :)

ne güzel eskilerden dostlar görmek bende artık eskisi kadar gelmiyorum çok yordu yıprattı beni bu tüp bebek süreci hüsranlar kısmet bizim kaderimizde annelik yok demmeki

33 yaşındayım... 5 yıldır mücadele ediyorum...
2 negatif tüp bebek deneyimim var...
Yakında 3. Tedaviye başlayacağız nasip kısmet...
Benim tek üzüldüğüm konu yaşım.. keşke sorunumu daha önce öğrenseydim yıllarım boşa gitti.. yıllarca burda jinekolog lara gittim herşeyin normal dediler oyaladılar beni..
Tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdik sorunumu o prof dr söyledi... nasip kısmet bundan sonrası allahın taktiri...

Kizlar rahim filminden sonra gebe kalanlar oldumu bizim esimle hiç bir sorunumuz yokmuş çok şükür bugünde rahim filmi çekildi tüpler acıkmış. Doktorumda bir kaç ay deneyin dedi ama neden olmuyor anlamadım 2seene olacak bekliyoruz bebisimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…