Merhabalar arkadaşlar. 33 yaşındayım ve yaklaşık 2 yıldır korunmadığımız halde bebek sahibi olamıyoruz. Tamam biliyorum herşeyin bir vakti saati var ancak bu sitede bulunduğum zaman içerisinde gördüm ki, yaşı genç olan arkadaşlar korunmayı bıraktıktan 2-3 bilemedin 5-6 ay sonra hamiş kalıveriyorlar. Oysa benim gibi yok kariye yok o yok bu derken geç kalanlar doktordan doktora koştukları halde bir sonuç alamıyorlar. Elbette istisnalar vardır. İstedim ki bu durumu benim gibi yaşayan arkadaşlar da varsa birlikte dertleşelim, çözümler üretelim, bildiklerimizi, işe yarayan yöntemleri paylaşalım. Sadece 30'lu yaşlarda olanlar değil, herkes katılabilir sohbetimize. Ben geçen ay 1. aşılamamı yaptırdım. Bu ay dinlenmedeyim. Aklımdayken söyleyeyim listelerden hoşlanmamaya başladım. Listedeki herkes hamiş kalıp da kabak çiçeği gibi ortada ismimin yazmasından üzüntü duyuyorum. Birbirimize dualar edelim, tavsiyelerde bulunalım ama lütfen hep sevgiyle yaklaşalım çünkü sizi bilmem ama benim sinirlerim felaket yıprandı. Olmadık şeylere zırlayıp duruyorum. Neyse uzatmayayım. Şimdiden herkese hoşgeldiniz diyeyim...