• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30'umu gectim birde baktim eski dostlar yok, var mi benim gibi olaniniz?

beyazbegonvil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2012
1.588
331
163
Ankara
Ne dostlarim vardi zamaninda. hertelden insani severim cesit cesit dost.
Sonra universite sonra baska sehir sonra evlilik arti yenilen kaziklar. Gecen bir dusundum dostum yok. Arkadaslar var ama dost baska. Kendimi iyi hissetmiyorum cik gel diyecegim destek alacagim yada verecegim dostum kalmamis ya. Ve dua ettim bool bol hakiki candan dostum yada dostlarim olsun diye. Merak ediyorum insanlar mi degisti toplumda dostluk kavramimi degisti ve otuzlarinda olup benim gibi kendini dost acisindan eksik hisseden var mi. Varsa sohbet edelim...

aynen canım.arkadaş var o da iki tane ve neredeyse 6 ayda bir görüşebiliyoruz.hem de taa ortaokul arkadaşlarım.ama dostum diyemem.çünkü görüşemiyoruz.dertleşip gülüp ağlamak yok.maneviyat yok.zaten çocuklar da fırsat vermiyor ama...ne biliim yaa..maneviyatı,sohbeti ruhumu açan insanlar yok mu bu dünyada...

Bence insan yaslandikca is hayatı cocuklar evlilik vs bu temponun icinde kimse birbirine zaman ayiramiyo dolayısı ile de o eski dostluklar teker teker bitiyo

en iyi dostum eşim şu anda.aslında tek dostum.bazen sıkılınca off hiç arkadaşım yok ufff diyorum.bazende aman hiçkimseyi çekemem artık diyorum.ben de kendimi anlamıyorum:37:

Ne dostlarim vardi zamaninda. hertelden insani severim cesit cesit dost.
Sonra universite sonra baska sehir sonra evlilik arti yenilen kaziklar. Gecen bir dusundum dostum yok. Arkadaslar var ama dost baska. Kendimi iyi hissetmiyorum cik gel diyecegim destek alacagim yada verecegim dostum kalmamis ya. Ve dua ettim bool bol hakiki candan dostum yada dostlarim olsun diye. Merak ediyorum insanlar mi degisti toplumda dostluk kavramimi degisti ve otuzlarinda olup benim gibi kendini dost acisindan eksik hisseden var mi. Varsa sohbet edelim...

evet evet orta yaslarda insan daha cok dusunuyor bunlari, en azindan ben kendi adima cok cikarimlar yapiyorum arkadas ve dostluk uzerine..

bazen ben insanlardan kaciyorum bile, isteye, bencilliklerine, kabaliklarina ,hoyratliklarina tahammul edemiyorum.

insanlar ve toplum cok degisti diyebilirim sana, alcakgonullugu eziklik olarak goren , surekli kendini anlatan kaba saba , fikirsiz ,iki yuzlu bir toplum olup ciktik.

sadece toplum icinde degil, burda bile aglaya agalaya konu acan insanlara yardim edebilmek icin birseyler yaziyoruz, karsiliginda bir tesekkuru cok goren bir zihniyetle karsilasiyoruz..

herkes istedigi ilgiyi bulana kadar, istedigi kari elde edene kadar yaninda birbirinin..

o yuzden insanlari secmeye, analiz etmeye calisarak yasamaya calisiyoruz, o da ne kadar oluyorsa o kadar yasiyoruz, analiz edelim, yenilmeyelimd erken de ne dost bulunuyor, ne dost olunuyor..

kisacasi insanlardan korkar oldum ben.

Allahtan bir kiz kardesim, birde esim var birde benden coook uzakalrda bir kizarkadasim liseden, sonuna kadar guvenip, oturup konustugum..

var ..özlüyorum eski dostumu..pek çoğu ile artık aynı kalmam mümkün olmadı..o veya bu şekilde...ama denizimin yokluğu hep yakmıştır içimi:5: var aslında ama yok...yani evlendi,eşinin ailesiyle pek çok sorun yaşadı...hamile kaldı,ne hamileliğini bildim ne çocuğu oldu gidebildim..ben kızdım,o uzak durdu vs...ama ölümlü dünya diyorum bazen,ilk fırsatta her şeye rağmen görmek istiyorum onu artık..diğerleri içinde kılımı kıpırdatmıyorum çünkü ben istediğim müddetçe var olacaklar:31: herkes zor günler,zor anlar ayşıyor..bunun evlisi bekarı olmasa gerek...ama ben evlendim,benim sıkıntım çok farklı olayına da tahammül edemiyorum..kısmet olunca ,evlendiğim vakit zaten çoğuyla aramda uçurum olucak,yeni bir hayata başlıycam bende,benim istediklerimle:21:

yalnızlık zor iş evet bir insanın gerçekten kendine yakın hissedemeyeceğini birinin olması hayatında çok kötü en azından benim için öyle hayatta ki korkularımdan biri yalnız kalmak yaşım otuzu geçmesede hemen hemen aynı derten muzdaribim çok yakın bi zamanda hayatta ki en büyük destekçimi kaybettim annemi ozamana kadar yalnız hissetmezdim pek kendimi ama annm gitti gideli kendimi toparlayamıyorum arkadaşlarım var yanımda olmaya çalışıyorlar ablam var evli annemden sonra ki en büyük destekçim ama yine kendimi yalnız hissetmekten alamıyorum herkesin hayatı var sana ayrılan zaman ona göre insan istiyor ilgi alaka birde bu süreçte hayatımda ki insan da bıraktı beni yanımda olmadı iyice yalnızlığımla baş başa kaldım çalışıyorum işle avunuyorum ama hep bi boşluk boşluğun sebebini biliyorum annemin eskikliği ondan sonrabiraz özel ilgi bekliyorsun yalnızlığının o boluk dolmasada biraz da olsa hafifletilmesini istiyorsun ama olmuyor bir başına kalıyorsun çevreb arkadaşların dostların sevgilin eğer iyi isen yanındalar biraz farklı düşüncede olursan hemen dışlanıyorsun kimse kimseyi olduğu gibi kabul etmiyor yada şu anki psikoljimle bu şekilde düşünüyorum ama bilmiyorum tek bildiğim kendimi yapa yalnız ve mutsuz hissediyorum çok insan ağalamak istediğnde gülmek istediğinde birşeyler paylaşmak istediğinde yakın olabilecek bi dost arkadaş istiyor ama işte herkesin kendine göre bi hayatı var

Canim ya anneni kaybetmene cok uzuldum. Rabbim sana sabirlarin en buyugunu versin. İyiki bir isin var calismak senin icin bir nebze de olsa ilactir. Sabah uyanip evden cikma sebebidir calismak. Haklisin insanlar genelde iyi gununde yanindalar. Ama zaten guclu olmaliyiz kendimiz dimi. Candan Ercetin in bi sarkisina bayilirim. "kendine kaliyor insan eninde sonunda" Evlimisin bilmiyorum ama dilerim cok iyi bir esin sana anneligi cok guzel yasatan evlatlarin olur.sikildikca yaz yalniz degilsin azcik laflar rahatlariz

Canim ya anneni kaybetmene cok uzuldum. Rabbim sana sabirlarin en buyugunu versin. İyiki bir isin var calismak senin icin bir nebze de olsa ilactir. Sabah uyanip evden cikma sebebidir calismak. Haklisin insanlar genelde iyi gununde yanindalar. Ama zaten guclu olmaliyiz kendimiz dimi. Candan Ercetin in bi sarkisina bayilirim. "kendine kaliyor insan eninde sonunda" Evlimisin bilmiyorum ama dilerim cok iyi bir esin sana anneligi cok guzel yasatan evlatlarin olur.sikildikca yaz yalniz degilsin azcik laflar rahatlariz

amin CaNIM TÜM SEVDİKLERİNİ KAYBEDENLERE ALLAH SABIR VERSİN çok zor yaşayan bilir diyorlarya gerçekten öyle hani soruyorlar nasılsın diye güçlü olmaya çalışıyorum ama ne kadar yaşıyorum çünkü elimden başka birşey gelmiyor gideni geri getiremiyorsun en sevdiğin olsa bile ALLAHın takdiri çünkü ama çok zor geçiyor günler annemden sonra o kadar çok istedim çünkü canımı kaybettim bi canım olsun evladım olsun istiyorum ona tutunayım dedim ama saolsun hayatımdaki insan en zor günlerimde daha da zorlaştırdı hayatı bana güzel duların için çok saol evet o kadar bazen konuşmaya ihtiyacım oluyor ki iyi geliyor az da olsa benim içinde iyi olcak dertleşmek .ablamın çocuğu var abimin var ben babamla yalnızım evde eskiden annemle dertleşirdim çünkü birtek almadan veren anne o yüzden burdaki konulara bakınca aslında hayatımızda ki en büyük eksiklik bu sevdiğimiz insanın hayatımızda birdaha olmayacağını bilmek onu görememek özlesen sadece fotoğraflarla anılarla avu-nmak

Gecenlerde bes arkadas toplandik. Havadan sudan vs. Vakit öldürdük ama bu beni tatmin etmedi. Yani sanki herkes mukemmeli oynadi. Kimsenin sorunu yok herkes harika yasiyor. Bir kac problem konusulacak gibi olsada cozum bulunamiyor. Nasil anlatsam bence empati bitmis artik. Buda arkadasliklari yuzeysel ve pamuk ipliginde yapiyor.

Belki bende cabalamiyorum artik dostum olsun. Ama ben bunu istemiyorum. Evet cok iyi bir ev hayatimiz is hayatimiz esimiz olabilir ama dost baska ya. Bazen kalk bi kahve icelim iki lafin belini kiralim diyecek dost istiyorum.

Gecenlerde bes arkadas toplandik. Havadan sudan vs. Vakit öldürdük ama bu beni tatmin etmedi. Yani sanki herkes mukemmeli oynadi. Kimsenin sorunu yok herkes harika yasiyor. Bir kac problem konusulacak gibi olsada cozum bulunamiyor. Nasil anlatsam bence empati bitmis artik. Buda arkadasliklari yuzeysel ve pamuk ipliginde yapiyor.

Belki bende cabalamiyorum artik dostum olsun. Ama ben bunu istemiyorum. Evet cok iyi bir ev hayatimiz is hayatimiz esimiz olabilir ama dost baska ya. Bazen kalk bi kahve icelim iki lafin belini kiralim diyecek dost istiyorum.

aynen öle hepsinin yeri ayrı aile eş arkadaş hepsinle farklı paylaşımların oluyo ama bu devirde sağlam arkadaşlıklar dostluklar kurmak çok zor insanlar işlerine göre davranıyorlar bizlerde öylemiyiz bilmiyorum ama kendilerine göre çok ince düşünen insanlar sana gelince aynı inceliği göstermiyorlar inşallah iyi sohbetler kurararız burda en azından dertlerimizi sevinçlerimizi paylaşırız birlikte oturup kahve içemesekte mesafeler olsada konuşmakta iyi geliyor

Arkadaslar sizin oldumu bilmem ama ben en yakin dostumu sildim cocukluk dostumu. 10 yil oldu. Muthis kazigini yedim hala sinirlenrim. Belkide derinlerde bu var o yuzden dostum olmasini cok istiyor ama yapamiyorum. Amaan olmasin daha iyi diyorum ama dost lazim bir sey.

aslında dostluk nedir acaba insanlar bunun farkındamı hep pof poflarsan hep sensin dersen yanında oluyor herkes buna herkes dahil ben arkadaşlıklarımı kolay silebilen insan değilim ama kırgınlıklarım olduğunda hep içime atarım üzülürüm buda beni çok yıprattı o yüzden insanlara fazla değer vermemeyş öğrendim yoksa kendim çok üzülüyorum insanların iyi niyetimi kullandığını gördüm yine sesimi çıkarmadım kinci değilim bir güldüklerinde herşeyi unutabiliyorum bide insanların hatalarını yanlışlarını ben yüzüne vuramıyorum ama insnalar öyle yapmıyorlar arkasından farklı konuşup yüzyüze canım cicim bunlara katlanamıyorum hem istiyorum sıkı dostluklarım olsun hemde böyle durumlara üzülüyorum samimi bulmuyorum insanları dört dörtlük olmaya bilirim ama en azından kişiliksi biri de değilim bakacağım yüze tükürmekten hoşlanmam

Arkadaslar sizin oldumu bilmem ama ben en yakin dostumu sildim cocukluk dostumu. 10 yil oldu. Muthis kazigini yedim hala sinirlenrim. Belkide derinlerde bu var o yuzden dostum olmasini cok istiyor ama yapamiyorum. Amaan olmasin daha iyi diyorum ama dost lazim bir sey.

bende yedim ahhh aahhh..çok sevdiğim kankam arkadaşım herşeyimdi.taa liseden beri.10 yıllık arkadaşımdı dostumdu.okul bittikten sonra bana güya şaka yaptı.saçma bir şekilde işletti beni ama ben yemedim ve onunla arkadaşlığımı bitirdim.birkaç yıl sonra arkadaş grubumuzdaki herkes evlendi.bigün ortak arkadaşlarımızın ısrarıyla görüşmeye başladık yine.tabi bu zengin.önceden de zengindi.kocası da zengin.burnu havada.insanları kullanmayı da bilir.ben de çok kullanılıdım ama şimdi şimdi anlıyorsun işte.o zaman toyluk vardı.neyse birgün yine bbir arkadaşımızdayız.evi de uzak çekmeköyde(ist).saat geç olmaya başlayınca ben ve bir arkadaşım kalkmak istedik.bu illa kalın ben sizi bırakırım dedi.arabası var da.çok ısrar etti ok dedik.akşam oldu.kış ta yağmur fırtına acayip bir hava.çıktık evden caddeye geldik.ışıklarda durdu:ayy ben sizi böyle indirsem.hiç ümraniye trafiğine girmeden direk köprü yoluna gideyim.:53::53arkadaşı ne nasıl derken ben in in dedim tek kelime etmeden.Allah ın dağında iki genç kadını akşam vakti ölece bıraktı.halbuki yine bizim yolumuzdan gidecek.biz o şokla taksiye bindik ve böyle bir insanın nasıl olabileceğini söyleyerek ağlaya ağlaya eve geldik.yolda da onu sollayıp geçtik.bizi gördü.aşağılık arsız şey.o kadar sinirliydim ki arkadaşıma geldim.eşim gelip aldı teselli etti.bir daha hiç görmedim yüzünü.o olaydan sonra grubumuzdan kimse onunla konuşmuyor.ay sinirlerim hopladı yine:47::37:

bende yedim ahhh aahhh..çok sevdiğim kankam arkadaşım herşeyimdi.taa liseden beri.10 yıllık arkadaşımdı dostumdu.okul bittikten sonra bana güya şaka yaptı.saçma bir şekilde işletti beni ama ben yemedim ve onunla arkadaşlığımı bitirdim.birkaç yıl sonra arkadaş grubumuzdaki herkes evlendi.bigün ortak arkadaşlarımızın ısrarıyla görüşmeye başladık yine.tabi bu zengin.önceden de zengindi.kocası da zengin.burnu havada.insanları kullanmayı da bilir.ben de çok kullanılıdım ama şimdi şimdi anlıyorsun işte.o zaman toyluk vardı.neyse birgün yine bbir arkadaşımızdayız.evi de uzak çekmeköyde(ist).saat geç olmaya başlayınca ben ve bir arkadaşım kalkmak istedik.bu illa kalın ben sizi bırakırım dedi.arabası var da.çok ısrar etti ok dedik.akşam oldu.kış ta yağmur fırtına acayip bir hava.çıktık evden caddeye geldik.ışıklarda durdu:ayy ben sizi böyle indirsem.hiç ümraniye trafiğine girmeden direk köprü yoluna gideyim.:53::53arkadaşı ne nasıl derken ben in in dedim tek kelime etmeden.Allah ın dağında iki genç kadını akşam vakti ölece bıraktı.halbuki yine bizim yolumuzdan gidecek.biz o şokla taksiye bindik ve böyle bir insanın nasıl olabileceğini söyleyerek ağlaya ağlaya eve geldik.yolda da onu sollayıp geçtik.bizi gördü.aşağılık arsız şey.o kadar sinirliydim ki arkadaşıma geldim.eşim gelip aldı teselli etti.bir daha hiç görmedim yüzünü.o olaydan sonra grubumuzdan kimse onunla konuşmuyor.ay sinirlerim hopladı yine:47::37:
parası olmuş,zengin olmuş ama insan olamamış ne fayda önemli olan insanlık. en azından evine geldiğinde seni teselli edecek bir eşin var .

Ciiddimisin AYkizim
Eminim planli yapmistir o kiz bunu. Cokta haz almistir. İnsan aglamaz mi ya valla bende nasil oldu kandim diye sinir olurdum ama insan kendi gibi biliyor iste. Bosver o boyle basit seylerle mutlu olan gercek mutluluklari kaciran biri sanirsam. Zavalli de gec ancak asla ortamina sokma ne fena ya

Var tabi ama başka ilde ay onlarla saatlerce konuşabilirim

Back
X