- 28 Nisan 2017
- 618
- 2.231
- 113
- Konu Sahibi Belgisizamir
-
Merhaba
Dış görünüşü çok da umursamayan, pek bakim yapmayan, buna vakit ayıramayan biriyim.
Fiziksel anlamda kusur olarak gördüğüm iki şey var bir burnum bir de atta bir üste bir tane olmak uzere iki yamuk dişim.
Bugune dek umursamadigim için kaldi bu kusurlar benimle. Yaşadık bir 30 yıl kadar beraber. Simdi gözüme batiyorlar. Lakin gelmissin bu yaşa hadi burun neyse toparlanir ameliyattan sonra 6 ayda ama dis icin onca zaman telle dolasmanin anlami ne diyorum. Hafif yamukluk var bu arada cok dikkat cekmiyor ama ben gülemiyorum rahatça.
En onemli anlarimi yasamis her seyden gecmis guzel anilar edinmis elegimi asmış o günlerden hatira fotolarimda bu burun ve disimle cikmisim simdi mi aklim basima geldi diyorum.
Yanlis düşündüğüme ikna edeceğinizi bildigim, tavsiyelerde bulunacaginiza emin oldugum icin buraya yaziverdim
Turk markalar da uretim yapiyorlar artik. Benimki telle asagi yukari ayni fiyata denk geldi.Tel takmak istemiyorsanız şeffaf plaklardan taktırabilirsiniz. Doktorunuz da uygun görürse tabi. Normalden biraz daha (hatta baya) pahalıya geliyor ama tel takmıyorsunuz en azından şeffaf bir şekilde ağzınızda duruyor. Benim tel taktırdıktan sonra dişlerim tekrar kayınca şeffaf plak taktım 6 ay, şu an gayet güzel oldu.
Turk markalar da uretim yapiyorlar artik. Benimki telle asagi yukari ayni fiyata denk geldi.
Seffaf plaklar icin pek de etkili olmadigi iddia ediliyor yanlis mi biliyorum
Ne kadar surede etkisini gördünüz. Plak rahatsiz etmez beni onu takabilirim diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?